Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1922
- 1923
- 1924
- 1925
- 1926
- …
- 2228
- chevron_right
Priekš e46 būvēta urgas pēc individuāla pasūtījumaRiks* rakstīja:Kur var apskatīt Urgas atsaiti?Lawwr rakstīja:Izskatās jau labi, tā atsaite.GatisB. rakstīja:Paskaties uz Wiechers pusi vēl.
vēl interesē, varbūt kādam ir urgas taisīta atsaite priekš e36? un aptuvenās izmaksas?
http://i65.tinypic.com/jiomya.jpg
Uz nākamo sezonu arī tapināšu pie viņiem, citādi priekš 4cyl ko prātīgu ir grūti atrast
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

kāds var apgaismot, kāpēc jau sesto reizi vienā pusē pusasij nocērtas skrūves ? 

Jo svarka nea?

tas pokuj būtu, iepriekšējos gadus tā nekad nav bijis un neesmu dzirdējis ka citiem bieži tā notiktos.Hazard rakstīja:Jo svarka nea?

Jap,mana kupeja kļuva par kompaktuLinda rakstīja:Kupejai cik zinu arī nelāgas beigas, ja šī ir tā pati par kuru iet runa

tourings kaut kur vizinās. Uzliftēts un uz shnitzeriem.
bet jā, lielais vairums no maniem bijušajiem auto ir ņemis nelabu galu.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tavs unītis Valdlaučos pagājušā gadā vasarā bija sajāts diezgan labi. :driftwagen:

njā, cik es to mašīnu esmu redzējis, vienmēr čalis ir vai nu griezis līdz redlainam vai spēris pa sajūgu.Emteks rakstīja:Tavs unītis Valdlaučos pagājušā gadā vasarā bija sajāts diezgan labi. :driftwagen:

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tā tam būs būt. 

Tava ex kūts ir vienam paziņam, un bijām izbrīnīti ka tas 2.8 vispār neiet, 1.8 viņu sabāza. Kā tas var būt?ch. rakstīja:Jap,mana kupeja kļuva par kompaktuLinda rakstīja:Kupejai cik zinu arī nelāgas beigas, ja šī ir tā pati par kuru iet runa![]()
tourings kaut kur vizinās. Uzliftēts un uz shnitzeriem.
bet jā, lielais vairums no maniem bijušajiem auto ir ņemis nelabu galu.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Abi ar ScoobyFresh kkādus čipotus e46 330d un e39 v8 pļāvām kā skābenes, bet tagad viņš pēkšņi neiet. Tiešam nespēju iedomāties kāpēc. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Kāds zin kā šitais kabris izskatās tagad, ja cena no 5k nogājuis uz 2k, un vēl aizvien neviens viņu neņem.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bghje.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bghje.html
- ikey07
Pieturā runāja, ka jau tad, kad tirgojās pa 5eur, bija vizuāli bēdīgs
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Nu wtf, tikko kā maziņš sniedziņš, ielas pilnas avāriju.
Varētu padomāt ka pirmā ziema'
Varētu padomāt ka pirmā ziema'
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

žel, ka auto tāds liktenis.
Kad viņu pirku, atveda viņu no vācijas. Visur visas plastmasiņas bija vietā, visas skrūves un stiprinājumu nečakarēti utt. Izskatījās, ka nekad neviens ar līkām rokām tur nebija jaucies un ņēmies. Vienīgais gateris bija, ka gaišie auduma komforta beņķi bija aizstāti ar pusādas sportsitzēm. Uz virsbūves nebija pilnīgi neviena rūsas punkta. Dzinējs nenopuņķojies. Sākumā bish negāja kā vajag, bet samainīju sadalenes devēju un viss aizgāja lieliski. Jau pašam bija žēl, ka sapisu tik mint eksemplāru ar koiliem un ekspluatāciju ikdienā. Kamēr ar viņu braukāju (arī ziemā) izlīda kautkādi divi rūsas punktiņi. Nākamais saimnieks (ScoobyFresh) visu sakrāsoja, salaboja visādus sīkumus kas bija taisāmi un auto atkal kļuva diezgan mint. Nu un jā. Kopš tā laika esmu tikai redzējis video, kur čalis uztaisa burnoutu tikko kā viņu izvelk no grāvja, topiku burnout.lv kurā īpašnieks stāsta, ka auto ir miskaste uun tagad šis.
Kad viņu pirku, atveda viņu no vācijas. Visur visas plastmasiņas bija vietā, visas skrūves un stiprinājumu nečakarēti utt. Izskatījās, ka nekad neviens ar līkām rokām tur nebija jaucies un ņēmies. Vienīgais gateris bija, ka gaišie auduma komforta beņķi bija aizstāti ar pusādas sportsitzēm. Uz virsbūves nebija pilnīgi neviena rūsas punkta. Dzinējs nenopuņķojies. Sākumā bish negāja kā vajag, bet samainīju sadalenes devēju un viss aizgāja lieliski. Jau pašam bija žēl, ka sapisu tik mint eksemplāru ar koiliem un ekspluatāciju ikdienā. Kamēr ar viņu braukāju (arī ziemā) izlīda kautkādi divi rūsas punktiņi. Nākamais saimnieks (ScoobyFresh) visu sakrāsoja, salaboja visādus sīkumus kas bija taisāmi un auto atkal kļuva diezgan mint. Nu un jā. Kopš tā laika esmu tikai redzējis video, kur čalis uztaisa burnoutu tikko kā viņu izvelk no grāvja, topiku burnout.lv kurā īpašnieks stāsta, ka auto ir miskaste uun tagad šis.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vienmēr esmu sekojis lietotāja Ch. auto topikiem, gan kupeja, gan kūtiņa likās
bēēt te var redzēt kāpēc ēetrīsseš paliek dārgāki, jo labi eksemplāri nonāk nepareizajās rokās un tiek brutāli pakļauti iznīcībai, konkrēti par kūtiņu. Par kupeju nezinu kas un kāpēc tur pārkompaktējās 

Kupeja diemžēl nebija pārāk laba.
Es kad viņu nopirku, jau pamanīju, ka ruslans diezgan bija un katra detaļa bija savā krāsā, bet tā kā tajā laikā vēl nerubīju kas un kā likās ka ir ok, grūdu tur iekša naudu un pucēju. Ārēji viņa bija sakopta, tehniski viss stīgā, bet virsbūve bija dzīvi redzējusi.
Tāpēc zināmā mērā esmu atvieglots, ka viņu aizsūtija uz tolmetu. vismaz nebūs bazara "AK DIEWS NOPIRKU NO CEHĀ MAŠĪNU IZRADIJAAS PILNIGS SUTS CH LOHS JELGAWA JELGAWA ATLAJST SAJMI"
Par kaut kādām 3 mašīnām jau bijis tā, ka cilvēks nemaz nepaskatās ko pērk un balstoties uz kaut kādām ilūzijām iedomājās, ka, piemēram tricārs par kuru topikā skaidri rakstīju, ka nevarēju saprast sūtīt uz tolmetu vai salāpīt skatei būs baigi mint, un pēctam metās mani nodirst internetā 
edit: ok, pieminētā tricāra gadījumā to nedarīja pats īpašnieks bet kautkāds viņa korish, bet still varēja saprast, ka tur apakšā ir kautkāda sāpe.
Es kad viņu nopirku, jau pamanīju, ka ruslans diezgan bija un katra detaļa bija savā krāsā, bet tā kā tajā laikā vēl nerubīju kas un kā likās ka ir ok, grūdu tur iekša naudu un pucēju. Ārēji viņa bija sakopta, tehniski viss stīgā, bet virsbūve bija dzīvi redzējusi.
Tāpēc zināmā mērā esmu atvieglots, ka viņu aizsūtija uz tolmetu. vismaz nebūs bazara "AK DIEWS NOPIRKU NO CEHĀ MAŠĪNU IZRADIJAAS PILNIGS SUTS CH LOHS JELGAWA JELGAWA ATLAJST SAJMI"

edit: ok, pieminētā tricāra gadījumā to nedarīja pats īpašnieks bet kautkāds viņa korish, bet still varēja saprast, ka tur apakšā ir kautkāda sāpe.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā, ņemot vērā ka burnautā varēja izlasīt par to sedan tricāru nesaprotu, ka pa tādu summu aizgāja
tik brīvi pieejama informācija cik skumjš bija tas tricārs sākumā un vēl pēc tam kaut ko pārmest, stulbums
p.s. Tev bildēs ar balto tricāru bija kaut kās ē divdesmit pirmais, tas kādam pazīstamam ?

p.s. Tev bildēs ar balto tricāru bija kaut kās ē divdesmit pirmais, tas kādam pazīstamam ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1922
- 1923
- 1924
- 1925
- 1926
- …
- 2228