Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1932
- 1933
- 1934
- 1935
- 1936
- …
- 2228
- chevron_right

Nu ja, viņš jau nav gejs 

seeingman rakstīja:Nu ja, viņš jau nav gejs

Te var ilgi un dikti izplūst, jo uz izcelta motora gandrīz visu izdarīt ir 5 reizes vienkāršāk un ļoti daudz ko labāk ir izdarīt profilaksei, lai nākotnē sevi atbrīvotu no ļoti liela čakara. Ja priekš sevis un uz ilgu laiku, tad, pirmkārt, visas atrodamās blīves: kartera, eļļas filtra korpusa, izplūdes un ieplūdes kolektoriem, droseles korpusa, vārstu vāka, priekšējā vāka un kloķenei abus saļņikus. Pie izdevības vajag veikt visu trubiņu pārbaudi. Uzliktu arī atrestaurētu starteri, nomainītu kārbai mūžīgi sulojošos saļņikus un 100% uzmestu aci sajūga stāvoklim. Ja ne nomainītu, tad vismaz kamēr motors ir uz zemes atvilktu vaļā iepuvušās zondes. Ā, un nomainītu kartera ventilācijai membrānu. Tas varētu būt tāds must have saraksts, ko daudz vieglāk ir izdarīt pirms celšanas iekšā.Fashion rakstīja:M52B25 SWAPS - dodiet sarakstu ko samainīt pirms celšanas iekšā, tā lai pēcāk nekas nesulo un viss būtu tip top
Nemaz nerunājot par jaunām svecēm, eļļu, filtriem, termostatu, ūdenssūkni, rullīšiem, siksnām utt., bet tas ir izdarāms pēc iecelšanas.
zondes parasti nevis iekorodējās, bet ieēdās metāls metālā, jo regulāri tiek uzkarsēts un saraujās, smērēt tur vari dajebko, kustināt un nekustināt, viņas ir paredzētas skrūvēt vaļā karstas, tad viss ir īzī. 
nez, es sāktu ar ķēdes maiņu, galvas pārlasīšanu un pareizām sadalenēm, jo tam m52b25 ir potenciāls manā skatījumā, pašam tāds dzinējs ir visas ķīmijas pamatā

nez, es sāktu ar ķēdes maiņu, galvas pārlasīšanu un pareizām sadalenēm, jo tam m52b25 ir potenciāls manā skatījumā, pašam tāds dzinējs ir visas ķīmijas pamatā

Ok, iespējams, ka Tev taisnība, man nav sanācis viņas baigi daudz skrūvēt, parasti ar mokām tomēr izkustas, bet vienu līdz galam neatdzisušu skrūvējot ir sanācis salauzt uz pusēm. Paveicās, ka bija metama70cc rakstīja:zondes parasti nevis iekorodējās, bet ieēdās metāls metālā, jo regulāri tiek uzkarsēts un saraujās, smērēt tur vari dajebko, kustināt un nekustināt, viņas ir paredzētas skrūvēt vaļā karstas, tad viss ir īzī.
nez, es sāktu ar ķēdes maiņu, galvas pārlasīšanu un pareizām sadalenēm, jo tam m52b25 ir potenciāls manā skatījumā, pašam tāds dzinējs ir visas ķīmijas pamatā![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nemuldi,suns man laipnsfunkyasshit rakstīja:Pie garāžas nikns suns. No tā būtu vairāk jābaidās. Ja tiek klāt, arī apēdīs.

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... amikx.html kopts bembiitis:D:D:D:D 

Kaspar,es arī gribēju ierēkt,ka šitas tik koptsMartinsoon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... amikx.html kopts bembiitis:D:D:D:D

Dod Dievs uzzināt,kāds tad ir nekopts bembis

Nepārzinu baigi labi kas tur tiem e46 nāk,bet man ir aizdomas ,ka tur līdz zobsiksnas maiņai diezgan tālu
nu tobiš tas 1,9 tak bija m43 apgreidots cik atceros 

Nē,Girt,tur bija 1.8 e36 brokatrotts ar zaļām nāsīm un sapistu priekšu,vnk jau cits sludinājums ar šo linkuĢirts rakstīja:Nepārzinu baigi labi kas tur tiem e46 nāk,bet man ir aizdomas ,ka tur līdz zobsiksnas maiņai diezgan tālunu tobiš tas 1,9 tak bija m43 apgreidots cik atceros

ā,nu enīvej par to zobsiksnu rēcīgi,bet tik pat labi tur ir hujevoznajet kāds motors,jo e46 

kur var nopirkt labu ūdenspīpi?
un aptuvenās cenas? labai pīpei.
paldies.
un aptuvenās cenas? labai pīpei.
paldies.

Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag 

http://www.1a.lv/datortehnika_preces_bi ... by_lake_i7 es šādu ņemtuRuudolfs rakstīja:Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag

varēja būt nedaudz lētāks, bet izskatīšu kā variantu :studenta_dziive:Da1ris rakstīja:http://www.1a.lv/datortehnika_preces_bi ... by_lake_i7 es šādu ņemtuRuudolfs rakstīja:Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag

Varu ieteikt, ja vien ir iespējams, nekādā gadijumā neņemt portatīvo, ja tas ir domāts kā mājas galda datora aizstājejs.Ruudolfs rakstīja:Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag

Kāpēc? Vismaz 10 gadus lietoju tikai portatīvos, un noteikti nevaru tev piekrist...Kristaps85 rakstīja:Varu ieteikt, ja vien ir iespējams, nekādā gadijumā neņemt portatīvo, ja tas ir domāts kā mājas galda datora aizstājejs.Ruudolfs rakstīja:Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag

Stacionāro nepārspēt ja vajag jaudu pa lēto + tas nenoveco tik ātriZzevsS rakstīja:Kāpēc? Vismaz 10 gadus lietoju tikai portatīvos, un noteikti nevaru tev piekrist...Kristaps85 rakstīja:Varu ieteikt, ja vien ir iespējams, nekādā gadijumā neņemt portatīvo, ja tas ir domāts kā mājas galda datora aizstājejs.Ruudolfs rakstīja:Kāds kurš saprot normāli kautko no datoriem varbūt var ieteikt jēdzīgu portatīvo līdz max 700€? Tā, lai der mācībām un kādu normālu spēli ar var uzspēlēt. Pašam tā diezgan melna bilde, bet datoru baigi vajag
Spēlēt spēles uz portavīvā ir mazohisms, been there done that
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1932
- 1933
- 1934
- 1935
- 1936
- …