Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1936
- 1937
- 1938
- 1939
- 1940
- …
- 2228
- chevron_right

Pievienojos jautājumam. OEM look, protams, ir ļoti labi, taču svaiga aftermarketa izolācija tāpat būs efektīvāka un skaistāka par tiem nopuvušajiem mēsliem. Es jau nez cik reizes esmu šeit jautājis kādas ir alternatīvas karstuma izolācijai apakšā, taču neviens neviens neko nespēja atbildēt. Droši vien, ka jābrauc uz kādu sporta detaļu veikalu un jāpērk kaut kas līdzīgs šim, un ar to arī visa apakša jānolīmē - http://adparts.eu/lv/auto/thermal-insul ... d-1m3.html, tikai budžeta variantāfunkyasshit rakstīja:Kādas atlernatīvas OEM karstuma izolācījai uz ugunsmūra?
Man tur follijs viss nokritis. Tieši pie izplūdes kolektora, ļoti, ļoti sauss tur viss ir. Ļoti negribās, lai kaut kas aizdegtos tur. Celt motoru laukā un visu pārlīmēt?

Domā tas limejums turēs? Ari interesē.

Es nezinu vai turēs, tāpēc arī man šis jautājums joprojām ir aktuāls. Pēc būtības jau vajadzētu, ja reiz tāds ciparsDuuj rakstīja:Domā tas limejums turēs? Ari interesē.

Ja jau price=performance,tad jau viss ir ok. Bet nu arī zinot kā pie mums viss notiek,domaju,ka arī ebay varianti nav sudigaki. 

Noteikti. Ikdienas auto jau tā izplūde neuzkrast tik traki, lai vajadzētu pirkt baigi dārgo, galvenais, lai nebūtu problēmu piegriezt un baigi ātri nenokrīt nost.Duuj rakstīja:Ja jau price=performance,tad jau viss ir ok. Bet nu arī zinot kā pie mums viss notiek,domaju,ka arī ebay varianti nav sudigaki.

Nu tur temperatūra ir pietiekoša pie izplūdes kolektora. Ja aizdegas, visam tur ir cauri. Pats stulbākais, ka motors ir jāceļ laukā, lai ko tādu izdarīt. Ja motors izcelts, tad gribētos arī izkrāsot motortelpu un sakārtot no kasjakiem. 
Kad mainīšu uz M52 kolektoriem, gan jau tie būs jāaptin un bikses vēl nedaudz. Vismaz samazinās temperatūru motortelpā pie tās izolācijas. Bet tā izpūtēja notīšana arī tāds strīdīgs jautājums. Vairāk ļaunuma kā labuma no tā.

Kad mainīšu uz M52 kolektoriem, gan jau tie būs jāaptin un bikses vēl nedaudz. Vismaz samazinās temperatūru motortelpā pie tās izolācijas. Bet tā izpūtēja notīšana arī tāds strīdīgs jautājums. Vairāk ļaunuma kā labuma no tā.
man jau ar liekas, ka ielas mašīnai tas nav tik aktuāli.
Pirmais mogo auto līzinga apraksts no auto kredītiem tiešsaistē!

Arī, cik parunāju ar zinošiem cilvēkiem tad man pateica tā ka tas vairāk ir priekš clean look, ja vien tas auto netiek lietots trasē.. un daudzi pat trases mašīnām neko nelipina 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Ma nekas nav, cepina pasažieriem kājas.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Man draudzenei kājām vienmēr auksti. 
Drīzāk man nepatīk tas, ka tur viss nokārst un arī viss sāls utml. tiek virsū līdzarto tur kaut kas var sākt pūt utml.

Drīzāk man nepatīk tas, ka tur viss nokārst un arī viss sāls utml. tiek virsū līdzarto tur kaut kas var sākt pūt utml.

Nevajag braukt ziemā. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Mus tās misenes nav tik vērtīgas lai taupītu.Jānis.P rakstīja:Nevajag braukt ziemā.

Sveiki! Vešos šeit ar problemu! Manam e36 pazuda atrumi, ar atrumkloķi kā pa zupas katlu! Kads varbut var palidzet?
Kulise izjaukusies gan jau.

Kas tur ar tām kalendāra bildēm? 

Labvakar visiem , ir kāds Online kurš saprot par dīzeļu dzinējiem ? Ir pāris jautājumi!!
Uzreiz uzdošu jautājumu , man ir problēmas ar tā saucamajām forsunkām un viena vai vairāki izsmidzinātāji špricē nu vismaz man tā teica un līdz ar to man vajag braukt uz stendu , bet man pazīstamais kuram agrāk piederēja BMW 525tds , un viņam ir visas 6 dzīvas un iepriekš restaurētas un viņš man viņas pārdos pa 50 euro , vai ir jēga ņemt un vai vienkārši ir PLUG & PLAY ? Paldies jau iepriekš! Un man ir 325 TD , bet viņš ir pārtaisīts uz TDS !DeniisUR rakstīja:Labvakar visiem , ir kāds Online kurš saprot par dīzeļu dzinējiem ? Ir pāris jautājumi!!

Viss tur derēs. Ņem no draugs liec virsū un, ja viss iet atdod naudiņas.DeniisUR rakstīja:Uzreiz uzdošu jautājumu , man ir problēmas ar tā saucamajām forsunkām un viena vai vairāki izsmidzinātāji špricē nu vismaz man tā teica un līdz ar to man vajag braukt uz stendu , bet man pazīstamais kuram agrāk piederēja BMW 525tds , un viņam ir visas 6 dzīvas un iepriekš restaurētas un viņš man viņas pārdos pa 50 euro , vai ir jēga ņemt un vai vienkārši ir PLUG & PLAY ? Paldies jau iepriekš! Un man ir 325 TD , bet viņš ir pārtaisīts uz TDS !DeniisUR rakstīja:Labvakar visiem , ir kāds Online kurš saprot par dīzeļu dzinējiem ? Ir pāris jautājumi!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1936
- 1937
- 1938
- 1939
- 1940
- …
- 2228