Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

26 Nov 2016, 20:14

nedirs daudz :D man 39ajam arī bij iesūbējusi sčotka :lol:
Profila bilde
rekeds
Ziņojumi: 5
Pievienojies: 26 Nov 2016, 19:49
Braucu ar: trejdeviņ

26 Nov 2016, 20:20

incanti, poweri pupu dēļ aizvēra, vai kārtējo reizi kāds sapīzās :D
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

26 Nov 2016, 20:51

Kurš šodien pie spices atrāva no sievas fakuci pa logu, pareizi arī bija, neh taurēt :emo:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

27 Nov 2016, 00:57

rekeds rakstīja:incanti, poweri pupu dēļ aizvēra, vai kārtējo reizi kāds sapīzās :D
Kādi pupi, dod razkladu! :D
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

27 Nov 2016, 01:26

Kikaps rakstīja:
rekeds rakstīja:incanti, poweri pupu dēļ aizvēra, vai kārtējo reizi kāds sapīzās :D
Kādi pupi, dod razkladu! :D
Attēls
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

27 Nov 2016, 13:40

Jau labu laiku zūd tosols (mēnesī var līdz pus litram ieliet īsti nebraucot nekur baigi), motors it kā strāda normāli... Pagājuso ziemu nebraucu, šogad braucu un uz ziemas pusi redzu, ka baigi logi svīst (ta trekni)... Pečka kaput vai kadas pienakošās trubas?! Cik daudz obligāti jājauc panelis, lai nomainītu pečkas radiatoru? P.S. Ir kondiška
d[-_-]b
Profila bilde
Laurix
Ziņojumi: 841
Pievienojies: 08 Aug 2013, 16:25
Braucu ar: Kabri 330
Atrašanās vieta: Cēsis

27 Nov 2016, 21:23

ikey07 rakstīja:
Edzy rakstīja:
Linda rakstīja:Tā ir kā kluba atribūtika, līdz ar to ja viss ir saskaņots ar kluba biedriem(u) nekādu problēmu,ja mājās garāžā nevienam nezinot taisīts, nu sorry.
Kad liet. Laurix pats tādu uztaisīja nevienam nebija iebildumu! Nu vismaz viņa topikā nav! Sorry par zagto bildi! :super:
Skatos, ažiotāža sacelta par e36.lv nr zīmēm...
Jā, pirms diviem gadiem, uztaisiju pats homemade fake zīmes, lai varētu uztaisīt kādu rudens bildi e36 kalendāram. Taisiju tādēļ, lai paslēptu citas valsts vnz.. Jo saprotu, ka nebūtu nemazākā izredze tikt pat līdz balsošanaj, bez tāda varianta, jo tak neviens nebalsotu par bildi ar neLatvisko e36.. Un pašam labāk patīk iepostēt forumā bild ar pietuvinātāku sajūtu lv.. Nevienā brīdī neesmu to fake izmantojis nekam citam, kā forumam.. Saprastu, ja Lv kabrim liktu virsū un bildētu visos stūros.. Nav man fiziski tāda iespēja, kā aizņemties to paliktni no kāda kluba biedra šeit! Un, domāju, ka jums ar labāk patīk tāds variants, nevis norgu vnz...
Nav man par to neviens no kluba biedriem aizrādijis, jo, domāju, ka saprot situāciju! Un arī neatbalstīs skaļi, lai nesāk visi džedaji ārvalstīs štancēt viņus ar tekstu: "redz, viņš var, bet es nē!?"
Bet, ja man par to aizrādīs vai izjūtat tagad necieņu, tad varu viņus vairs neizmantot! ;)

P.S. Būtu labāk uztraukušies par tiem šrotiem, kuru logos salīmētas kluba nakļenes un, kuri katru dienu tādā veidā reklamē e36 uz ielām.. Ziemas drotiem un daudzām lamatām esmu redzējis viņas virsū, lai gan tajā pašā laikā jau pāris gadus nevaru tikt pie uzlīmes priekš kabra.. :gigigi:
Un, kā ieteikums, pie viena.. Uz atklāšanas pasākumu, bez emocijām, kādam no kluba jāuzņemas un jārauj viņas nah no logiem nost.. Lab sacepos! Čill :bmw:
Beautiful Mechanical Wonder
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

27 Nov 2016, 21:38

Par uzlīmēm Tev taisnība.. Daudziem tolmetiem esmu redzējis.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

27 Nov 2016, 21:42

Uz audi arī var līmēt e36.lv ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Laurix

27 Nov 2016, 21:45

Jā, ja uz gredzenu pavēlnieka supermobīļa virsū ir pilnībā pulēti style 5 pa 1,5k e :smoke:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

27 Nov 2016, 21:45

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fxmpk.html
Baigi mēle jāmežģ lai izlasītu tekstu. :lol:
Profila bilde
Fashion

27 Nov 2016, 21:47

Riks* rakstīja:Par uzlīmēm Tev taisnība.. Daudziem tolmetiem esmu redzējis.
Ja runa ir par manu ex kompaktu tad tādu jau biju nopircis, sorre :lol: :gigigi:
Profila bilde
Laurix

27 Nov 2016, 21:59

Neiet runa tikai par tavu.. Viss kopumā. Protams dirsā to kontrolēt, jo viens rūpīgi kopj un pucē savu e36to, pēc tam notirgo dirsrocim, kurš nojāj pa grāvjiem un tā tas viss aiziet tālāk! Tad, daži labi e36 lietotāji saka, ka negrib līmēt uzlīmes, jo puss lv nopisteņiem viņas virsū.. Neviens jau ar to necīnās un arī nav baigo variantu... Bet kkādā brīdī jau tas ir jāmaina, ja grib kko darīt tajā situācijā vispār. Un, domāju, ka reālākais varints ir revidēt foruma pasākumos.. Ja sabrauc 300++ e36tie, tad pusej toč ir raujamas viņas nost :gigigi:
Profila bilde
Fashion

27 Nov 2016, 22:01

Vnk pārdodot auto noplēs uzlīmi :hahaha: vienalga tirgo caur ss.lv vai kādam forumistam :)
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27

27 Nov 2016, 22:04

Laurix rakstīja:Neiet runa tikai par tavu.. Viss kopumā. Protams dirsā to kontrolēt, jo viens rūpīgi kopj un pucē savu e36to, pēc tam notirgo dirsrocim, kurš nojāj pa grāvjiem un tā tas viss aiziet tālāk! Tad, daži labi e36 lietotāji saka, ka negrib līmēt uzlīmes, jo puss lv nopisteņiem viņas virsū.. Neviens jau ar to necīnās un arī nav baigo variantu... Bet kkādā brīdī jau tas ir jāmaina, ja grib kko darīt tajā situācijā vispār. Un, domāju, ka reālākais varints ir revidēt foruma pasākumos.. Ja sabrauc 300++ e36tie, tad pusej toč ir raujamas viņas nost :gigigi:
Tas naklenes tak palūbom kāds štampo mājas ka fake un tad puse braukā ar vinam logos. Ar to kontroli varētu nelāgi beigties ar sadauzitam pierēm :hahaha: domāju ka būtu daudzi kas dotu galva par to ka kāds pienāk un rauj naklenes no auto nost
Profila bilde
Laurix

27 Nov 2016, 22:05

Nu to izdarīs tikai lojāls cilvēks, kurš tirgo labu aparātu.. visiem kapsētu drapakiem tas tik pačota variants un neviens viņas nost neraus! :lol:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

27 Nov 2016, 22:06

Skatos, ažiotāža sacelta par e36.lv nr zīmēm...
Jā, pirms diviem gadiem, uztaisiju pats homemade fake zīmes, lai varētu uztaisīt kādu rudens bildi e36 kalendāram. Taisiju tādēļ, lai paslēptu citas valsts vnz.. Jo saprotu, ka nebūtu nemazākā izredze tikt pat līdz balsošanaj, bez tāda varianta, jo tak neviens nebalsotu par bildi ar neLatvisko e36.. Un pašam labāk patīk iepostēt forumā bild ar pietuvinātāku sajūtu lv.. Nevienā brīdī neesmu to fake izmantojis nekam citam, kā forumam.. Saprastu, ja Lv kabrim liktu virsū un bildētu visos stūros.. Nav man fiziski tāda iespēja, kā aizņemties to paliktni no kāda kluba biedra šeit! Un, domāju, ka jums ar labāk patīk tāds variants, nevis norgu vnz...
Nav man par to neviens no kluba biedriem aizrādijis, jo, domāju, ka saprot situāciju! Un arī neatbalstīs skaļi, lai nesāk visi džedaji ārvalstīs štancēt viņus ar tekstu: "redz, viņš var, bet es nē!?"
Bet, ja man par to aizrādīs vai izjūtat tagad necieņu, tad varu viņus vairs neizmantot! ;)

P.S. Būtu labāk uztraukušies par tiem šrotiem, kuru logos salīmētas kluba nakļenes un, kuri katru dienu tādā veidā reklamē e36 uz ielām.. Ziemas drotiem un daudzām lamatām esmu redzējis viņas virsū, lai gan tajā pašā laikā jau pāris gadus nevaru tikt pie uzlīmes priekš kabra.. :gigigi:
Un, kā ieteikums, pie viena.. Uz atklāšanas pasākumu, bez emocijām, kādam no kluba jāuzņemas un jārauj viņas nah no logiem nost.. Lab sacepos! Čill :bmw:
Ārprāts tāda ažiotāža sacelta tikai tādēļ, ka kādam savā laikā tika aizrādīts un uzmesta lūpa. Katrs gadījums ir individuāls un pirms kādam kaut ko aizrādīt viss tiek apspriests, to neizlemj viens konkrēts kluba biedrs...
Ja kādam kaut kas nepatīk vienmēr taču ir iespēja iestāties klubā un kaut ko mainīt.

Par to uzlīmju raušanu ideja nedaudz garām, Tu atbrauc uz pasākumu samaksā un paliec bez uzlīmes, man šķiet visa vēlme braukt uz jelkādu pasākumu būtu zudusi.

P.s. kur ir problēma tikt pie uzlīmēm? Nav nekā neatrisināma :super: :drink:
p.s.s. Ikey, atceros arī, ka Tavu gadījumu apspriedām, Edzis nedaudz neprecīzi uzrakstījis Tev vēstuli, bet tas lietas būtību nemaina.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Laurix

27 Nov 2016, 22:07

zurkae36 rakstīja:
Laurix rakstīja:Neiet runa tikai par tavu.. Viss kopumā. Protams dirsā to kontrolēt, jo viens rūpīgi kopj un pucē savu e36to, pēc tam notirgo dirsrocim, kurš nojāj pa grāvjiem un tā tas viss aiziet tālāk! Tad, daži labi e36 lietotāji saka, ka negrib līmēt uzlīmes, jo puss lv nopisteņiem viņas virsū.. Neviens jau ar to necīnās un arī nav baigo variantu... Bet kkādā brīdī jau tas ir jāmaina, ja grib kko darīt tajā situācijā vispār. Un, domāju, ka reālākais varints ir revidēt foruma pasākumos.. Ja sabrauc 300++ e36tie, tad pusej toč ir raujamas viņas nost :gigigi:
Tas naklenes tak palūbom kāds štampo mājas ka fake un tad puse braukā ar vinam logos. Ar to kontroli varētu nelāgi beigties ar sadauzitam pierēm :hahaha: domāju ka būtu daudzi kas dotu galva par to ka kāds pienāk un rauj naklenes no auto nost
haha :lol: Tak nav te to galvā devēju dzīvē :lol: Vienīgais, kurš ir, tas pats interneta un nobanots! :lol:
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27

27 Nov 2016, 22:08

Laurix rakstīja:Nu to izdarīs tikai lojāls cilvēks, kurš tirgo labu aparātu.. visiem kapsētu drapakiem tas tik pačota variants un neviens viņas nost neraus! :lol:
To ka nost neraus es saprotu.
Vienkărśi izsaku variantu kā ja rautu nost tad palubom slikti beigtos :hahaha: te kautkur bija viens topiks kur rozigam e36 paši bija uztaisījuši tas uzlīmes. Nebija gan tādas pašas bet lidzigas
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

27 Nov 2016, 22:08

Fashion rakstīja:Vnk pārdodot auto noplēs uzlīmi :hahaha: vienalga tirgo caur ss.lv vai kādam forumistam :)
Saņemot uzlīmi ir tāds noteikums, bet vai tad kāds viņus ievēro? :hahaha:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi: