Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

27 Nov 2016, 22:12

zurkae36 rakstīja:
Laurix rakstīja:Neiet runa tikai par tavu.. Viss kopumā. Protams dirsā to kontrolēt, jo viens rūpīgi kopj un pucē savu e36to, pēc tam notirgo dirsrocim, kurš nojāj pa grāvjiem un tā tas viss aiziet tālāk! Tad, daži labi e36 lietotāji saka, ka negrib līmēt uzlīmes, jo puss lv nopisteņiem viņas virsū.. Neviens jau ar to necīnās un arī nav baigo variantu... Bet kkādā brīdī jau tas ir jāmaina, ja grib kko darīt tajā situācijā vispār. Un, domāju, ka reālākais varints ir revidēt foruma pasākumos.. Ja sabrauc 300++ e36tie, tad pusej toč ir raujamas viņas nost :gigigi:
Tas naklenes tak palūbom kāds štampo mājas ka fake un tad puse braukā ar vinam logos. Ar to kontroli varētu nelāgi beigties ar sadauzitam pierēm :hahaha: domāju ka būtu daudzi kas dotu galva par to ka kāds pienāk un rauj naklenes no auto nost
Nedomāju gan. Lielākais vairums e36 lietotāji nav galvā devēji. Nerunāju par nevienu konkrēti, vienkārši iespaids, tirgojoties ar detaļām. :rolleyes:
Pietam jābūt īpaši zemam iq lai dēļ tādas lietas sāktu kauties. Protams, pirms plēšanas izstāstot situāciju un iemeslu.

Vai tad, kad uz ceļa veic TA kontroli, kāds iet kauties, kad viņam noplēš TA uzlīmi no loga un pasaka, ka tālāk braukt nevarēsiet? :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

27 Nov 2016, 22:17

Par uzlīmju atstāšanu vainīgs, Sedanam pārdošana notika steigā un atcerējos par nakļenēm tikai kad mašīna jau bija prom. :rolleyes:
- ikey07
Profila bilde
Laurix
Ziņojumi: 841
Pievienojies: 08 Aug 2013, 16:25
Braucu ar: Kabri 330
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 5

27 Nov 2016, 22:19

Linda rakstīja: Ārprāts tāda ažiotāža sacelta tikai tādēļ, ka kādam savā laikā tika aizrādīts un uzmesta lūpa. Katrs gadījums ir individuāls un pirms kādam kaut ko aizrādīt viss tiek apspriests, to neizlemj viens konkrēts kluba biedrs...
Ja kādam kaut kas nepatīk vienmēr taču ir iespēja iestāties klubā un kaut ko mainīt.

Par to uzlīmju raušanu ideja nedaudz garām, Tu atbrauc uz pasākumu samaksā un paliec bez uzlīmes, man šķiet visa vēlme braukt uz jelkādu pasākumu būtu zudusi.

P.s. kur ir problēma tikt pie uzlīmēm? Nav nekā neatrisināma :super: :drink:
Par uzlīmju raušanu, domāju, par šrota variantiem, kuriem viņas virsū... Kluba nolikumā tač ir rakstīts par to, kādā variantā piešķir. Bet reālā situācija ir tāda, ka pēdējām lamatām viņas ir virsu.. Un dēļ tā ir cilvēki, kuri ir sakopuši savus aparātus un gribētu viņas līmēt, bet nelīmē dēļ šā varianta!
Un.. sorry.. Ja atbrauc uz atklāšanas pasākumu drots ar uzlīmi logā, tad kāda problēma viņu izraut, ja neatbilst nosacījumiem? Cilvēks jau brauc un maksā par pasākumu nevis par uzlīmi!
Nu, pa lielam, man tas nav tik svarīgi... Izteicu viedokli sakarā par savām fake vnz.. un pieķēru klāt šo tēmu.

P.S Un ir problēma tikt pie uzlīmēm, jo, kad prasu, tad nekad nav. :lol:
Beautiful Mechanical Wonder
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

27 Nov 2016, 22:21

Es ar gribētu uzlīmi,bet zinot foruma attieksmi pret savādāk domājošajiem nav vērts.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

27 Nov 2016, 22:23

Laurix rakstīja:
Linda rakstīja: Ārprāts tāda ažiotāža sacelta tikai tādēļ, ka kādam savā laikā tika aizrādīts un uzmesta lūpa. Katrs gadījums ir individuāls un pirms kādam kaut ko aizrādīt viss tiek apspriests, to neizlemj viens konkrēts kluba biedrs...
Ja kādam kaut kas nepatīk vienmēr taču ir iespēja iestāties klubā un kaut ko mainīt.

Par to uzlīmju raušanu ideja nedaudz garām, Tu atbrauc uz pasākumu samaksā un paliec bez uzlīmes, man šķiet visa vēlme braukt uz jelkādu pasākumu būtu zudusi.

P.s. kur ir problēma tikt pie uzlīmēm? Nav nekā neatrisināma :super: :drink:
Par uzlīmju raušanu, domāju, par šrota variantiem, kuriem viņas virsū... Kluba nolikumā tač ir rakstīts par to, kādā variantā piešķir. Bet reālā situācija ir tāda, ka pēdējām lamatām viņas ir virsu.. Un dēļ tā ir cilvēki, kuri ir sakopuši savus aparātus un gribētu viņas līmēt, bet nelīmē dēļ šā varianta!
Un.. sorry.. Ja atbrauc uz atklāšanas pasākumu drots ar uzlīmi logā, tad kāda problēma viņu izraut, ja neatbilst nosacījumiem? Cilvēks jau brauc un maksā par pasākumu nevis par uzlīmi!
Nu, pa lielam, man tas nav tik svarīgi... Izteicu viedokli sakarā par savām fake vnz.. un pieķēru klāt šo tēmu.

P.S Un ir problēma tikt pie uzlīmēm, jo, kad prasu, tad nekad nav. :lol:
Mums nav nekādu tiesību iet un raut kādam nost uzlīmes, jo cilvēks par viņām ir maksājis naudu. katram pašam būtu jābūt pietiekami apzinīgam un jāsaprot, ka nevajag uz sava šrota turēt tādas uzlīmes un pārdodot auto tās noplēst. Mēs varam aizrādīt, bet ne noplēst :super:

un nedod dievs, ka plēšot nost uzlīmi tiks norauts kvalitatīvais loga tonējums vai kāds gabaliņš norūsējušās virsbūves krāsas...
p.s. kaut kā atrisināsim to :lol:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Laurix
Ziņojumi: 841
Pievienojies: 08 Aug 2013, 16:25
Braucu ar: Kabri 330
Atrašanās vieta: Cēsis

27 Nov 2016, 22:38

Taisnība jau Tev ir :super: Kā lojāli domājošam cilvēkam, bet te dzīvo tādi zari, kuri nekad neizraus viņas! :lol:
Bet nu viss čill un lai tas paliek katra nēsātāja ziņā!
Un par pļonku gan :lol: :super: pluss vel nedod dievs atstāsi savu fingerprintu uz tikko nomazgātā stikla! :lol: :lol: :lol:
Beautiful Mechanical Wonder
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

28 Nov 2016, 08:46

Par uzlimiem ir taa ka es vinjas izsniedzu un ir nolikums pec kura loti stingi pieturos, ja tas uzlimes ir uz kada ne tik gliit auto, tad vai nu :
1. ta uzlime tur ir jau sen
2. mani apcakareja , sakot un paradot topiku u.t.t auto bet uzlime uz cita ko izkontrolet nevaru
3. pastaisitas uzlimes
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

28 Nov 2016, 10:14

Jopcik, kas par traci tādu sūdu dēļ. Kāpēc vispār ir tik ļoti liela vajadzība pēc apliecinājuma, ka pašam jātaisa uzlīmes, paliktņi utml? Pat, ja man viņas piedāvātu, nelīmētu, jo mašīnu turu bez nevienas uzlīmes. Neatkarīgi no tā, tas ir kārtējais sūds vai kluba uzlīme, foruma uzlīme utml. Ir 2 uzlīmes, kas patīk un gribētos, bet nelīmēšu virsū tāpat. :D
Leven
Ziņojumi: 8
Pievienojies: 01 Nov 2016, 00:06

28 Nov 2016, 11:29

māriņš rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fxmpk.html
Baigi mēle jāmežģ lai izlasītu tekstu. :lol:
Izskatās ka latgalis rakstījis :D :D :yes: :yes:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

28 Nov 2016, 11:43

KLAVINS rakstīja:Par uzlimiem ir taa ka es vinjas izsniedzu un ir nolikums pec kura loti stingi pieturos, ja tas uzlimes ir uz kada ne tik gliit auto, tad vai nu :
1. ta uzlime tur ir jau sen
2. mani apcakareja , sakot un paradot topiku u.t.t auto bet uzlime uz cita ko izkontrolet nevaru
3. pastaisitas uzlimes
Savam vecajam sedanam, kas nebija neko izcils, uzlīmes saņēmu pa pastu, izpildot tikai tos nosacījumus, ko jau te prasa, lai ir topiks un noteikto laiku forumā. Toreiz pie uzlīmju dslīšanas bija laikam sharp.
Tagadējam e36 uzlīmju nebūs, un esmu to jau teicis pirms 2 gadi, kāpēc, un ne jau dēļ auto stāvokļa..
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

28 Nov 2016, 12:15

funkyasshit rakstīja:Jopcik, kas par traci tādu sūdu dēļ. Kāpēc vispār ir tik ļoti liela vajadzība pēc apliecinājuma, ka pašam jātaisa uzlīmes, paliktņi utml? Pat, ja man viņas piedāvātu, nelīmētu, jo mašīnu turu bez nevienas uzlīmes. Neatkarīgi no tā, tas ir kārtējais sūds vai kluba uzlīme, foruma uzlīme utml. Ir 2 uzlīmes, kas patīk un gribētos, bet nelīmēšu virsū tāpat. :D
Brazzers? Vai Fake Taxi? :lol: :lol: :lol:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

28 Nov 2016, 12:55

Labs. :lol: :lol: :lol:
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

28 Nov 2016, 14:09

Nu tad 4 varbūt kopā gribētos. :lol:
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

28 Nov 2016, 16:19

bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :gigigi: :gigigi: :lol:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

28 Nov 2016, 16:27

em.dzhii rakstīja:bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :gigigi: :gigigi: :lol:
Visas žurkas uz bleķiem neizskatās kā uz labiem ļitačiem :gigigi:
Profila bilde
Kikaps

28 Nov 2016, 18:10

vitjazz rakstīja:
em.dzhii rakstīja:bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :gigigi: :gigigi: :lol:
Visas žurkas uz bleķiem neizskatās kā uz labiem ļitačiem :gigigi:
vai nu es esmu izaudzis no tās disku dročīšanas, vai man viņa nekad nav bijusi, bet manuprāt diski ir pēdējais uz ko vajadzētu baigi siekaloties. Cilvēks, kurš saprot, spēs novērtēt auto arī tad ja tas būs uz bleķiem, un, tie, kuri nesaprot, tāpat domā, ka esi muļķis ar BMW :lol: . Jā, tas dod + punktus izskatam, taču neuzskatu, ka tas spēlē major lomu, līdz ar to, uzskatu, ka par diskiem ir jāuztraucas tad, kad viss pārējais ir izdarīts. :hahaha: Man, piemēram, netraucē novērtēt auto tas, ka tas stāv uz bleķiem vai neglītiem diskiem. Vēl jo vairāk, ja īpašnieks saka, ka disku svars > disku izskats :lol:

Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

28 Nov 2016, 18:22

Nezinu vai varu piekrist, Diski ir 60% auto izskata, ja runājam tieši par izskatu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Profila bilde
Kikaps

28 Nov 2016, 18:31

varbūt ar neadekvātiem diskiem vienkārši mazāk kāšus ievēro. Nu kā jau teicu - tas tik mans viedoklis :lol:

Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

28 Nov 2016, 18:37

lielu lomu spēlē mašīna klīrens un disku platums, ar tiem pašiem e34 bleķiem un oem kalpakiem var izskatīties labi, ar nopuvušiem e36 bleķiem, un džipa klīrensu, protams ka izskatīsies slikti. :lol:
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

28 Nov 2016, 18:49

r15 lietie maksā ~vienā cenā ar bleķiem
Nesaprotu jēgu pirkt bleķus :rolleyes: