Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- …
- 2228
- chevron_right
tās ir tiaki pirmās dienas ka viņi parādīsies
jo pēc tam aptrūksies nauda
Pirms pāris dienām iegādāts sev E36, darba daudz gan vizuāli gan tehniski, bet ir vismaz ar ko aizrauties.
Šodien pirmais sniedziņš, klasiskās piedziņas auto man pirmais un pāres reizes jau ir paveicies (pozītīvā noskaņā)
Šodien pirmais sniedziņš, klasiskās piedziņas auto man pirmais un pāres reizes jau ir paveicies (pozītīvā noskaņā)
jēga no tā ? tāpat jau ūdens uz ceļiem un vēl sāli kaisa. labāk sagaidītu kad tiešām vajadzēs.RENIO rakstīja:tās ir tiaki pirmās dienas ka viņi parādīsies![]()
kaads brauks vakaraa uz T/P Alfa paslidinaaties ? vareetu pievienoties ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
nekārdini
ja jau grib sālsūdeni uz ielām ,tad lai smeļ no jūras un lej uz ceļa, būs lētākV1Beta rakstīja:jēga no tā ? tāpat jau ūdens uz ceļiem un vēl sāli kaisa. labāk sagaidītu kad tiešām vajadzēs.RENIO rakstīja:tās ir tiaki pirmās dienas ka viņi parādīsies![]()
kāds varbūt var pateikt ,kuram ir bijusi saistība ar auto atdzīšanu no vācijas ? cik apmēram varētu maksāt ,ja ved ar trali ?
šķiet user EBagatskis kaut ko tādu pēdējā laikā ir darijis un vares pasttastiit... 
Braucu baudit ziemas priekus! Ja nu kads grib pievienoties 260074521 
A tu Blusa puika via meitene?
Man ar meitenēm tandēmos bail pa slideniem ceļiem. Labāk citās vietās slidināties 
Negāja runa, ka šogad izmantos ķīmiju, nevis sāli?RENIO rakstīja:tās ir tiaki pirmās dienas ka viņi parādīsies![]()
Ādažos gan gāja slīpi negribot.. Ir, ir pieķēries mitrums, slīd diez gan labi. Visi tipina uz 40-50, bet es turos vēl uz 70-80 brīvi, tik tie līkumi tādi mānīgiV1Beta rakstīja:jēga no tā ? tāpat jau ūdens uz ceļiem un vēl sāli kaisa. labāk sagaidītu kad tiešām vajadzēs.RENIO rakstīja:tās ir tiaki pirmās dienas ka viņi parādīsies![]()
a tev šodien bij pa mazBlusa rakstīja:Braucu baudit ziemas priekus! Ja nu kads grib pievienoties 260074521
tiko Rīga- Ogre un atpakal
ceļš ir
nevienu tiritaju neredzeju 
Iegriezu stūri braucot tukšā laukumā.... slīd gan labi...
tagad jābūt uzmanīgiem pie pagriezieniem...
Beidzot kāds sāk to sūxxxxu kustināt... Tikai jēgas tam nekādas...
http://www.delfi.lv/auto-tehnika/auto_l ... d=42867618
Diemžēl rezumē - problēma ir, bet neviens neko nevar izdarīt. Un pofig, ka '90-to gadu aparātiem xenons praktiski nebija, bet tagad lielai daļai mk3, Passerati, B4 u.c. viņi ir. Besī šī vājprātīgā birokrātija...
http://www.delfi.lv/auto-tehnika/auto_l ... d=42867618
Diemžēl rezumē - problēma ir, bet neviens neko nevar izdarīt. Un pofig, ka '90-to gadu aparātiem xenons praktiski nebija, bet tagad lielai daļai mk3, Passerati, B4 u.c. viņi ir. Besī šī vājprātīgā birokrātija...
un protams atkal delfos, pajoliņu kantoris
visi nīdētāji un mācītāji/pāvesti vienuviet, atkal komentāros vnk izpaužas ar savām "gudrībām"
Personīgi man tie ksenoni traucē tikai sūdīgos laika apstākļos, un parasti tāpat tie ir tādi, kam nav lēcu lukturi.
Pats arī braucu ar ksenonu, un nemaz netaisos ņemt ārā.Pārāk forša gaisma, kādreiz pats teicu ka nekad nelikšu viņus, bet kad dabuju pamēģināt, negribu vairs ar parastām lampām braukt.
Personīgi man tie ksenoni traucē tikai sūdīgos laika apstākļos, un parasti tāpat tie ir tādi, kam nav lēcu lukturi.
Pats arī braucu ar ksenonu, un nemaz netaisos ņemt ārā.Pārāk forša gaisma, kādreiz pats teicu ka nekad nelikšu viņus, bet kad dabuju pamēģināt, negribu vairs ar parastām lampām braukt.
Es arī neko par viņiem neteiktu, ja nebūtu to, kuri žilbina. Un žilbina tā, ka ceļu tiešām neredz.
Aizvakar no muguras pienāca kaut kāds džipveidīgais ar kvatro ksenonu - es ar ieslēgtiem tālajiem redzēju sava auto ēnu. Par to gaismas kvantitāti, kas nāca caur spoguļiem, es vispār neizteikšos (vienīgi to, ka visus trīz aizregulēju šķērsām prom)...
Un par tā raksta komentāriem - es komentārus ziņu portālos nelasu principā
Un par tā raksta komentāriem - es komentārus ziņu portālos nelasu principā
Kad pats ieliku, vel daudziem pazīstamajiem prasiju vai nespīd acīs kad braucu no muguras vai pretī, un visi teica ka nē, netraucē. Zinu ka baigi spīd acīs tie kam nav lēcas, reāli tiem varētu tos sodus likt vai kā, bet lēciniekiem toč nē. Mani vel neviens lēcu lukturis ar "nelegālo" ksenonu nav apžilbinājis. 
ja jau nelegāls, tad prohidu jātaisa ciet. tas jau kā narkotikas tad klasificējas
nelegāls. nu ko tādu tikai mūsu zaļie gani var izdomāt
orkaanam ir bezlēcu lukturos ksenons un teikšu tā, stipri mazāk spīd acīs kā tie lēcu lukturu ksenoni. vajag tikai mācēt lukturus regulēt. ka tik visu mūsu valstī aizliegt un nosodīt.

tikai nestāsti, pilnīgi nekādi neticās, tad jau tīri zemē spīdV1Beta rakstīja:ja jau nelegāls, tad prohidu jātaisa ciet. tas jau kā narkotikas tad klasificējasnelegāls. nu ko tādu tikai mūsu zaļie gani var izdomāt
orkaanam ir bezlēcu lukturos ksenons un teikšu tā, stipri mazāk spīd acīs kā tie lēcu lukturu ksenoni. vajag tikai mācēt lukturus regulēt. ka tik visu mūsu valstī aizliegt un nosodīt.
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- …