Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1951
- 1952
- 1953
- 1954
- 1955
- …
- 2228
- chevron_right

Pameties apakšā paskaties kardānu.

Jau var redzēt, ka ir sprauga centrā. Dabū centrējošos gredzenus un nobalansē riteņus, alles.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Vakarā pacelsu auksa paskatīšos. Samainīšu diskus uzlikšu no e36 un tad jau redzēs. Bet būtu baigi forši ja izrādītos ka diski pie vainasmāriņš rakstīja:Pameties apakšā paskaties kardānu.

Nu nezinu vai vajadzētu būt tik ļoti traki, ok ja disks uzsists vai nebalansēts, bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi, un nekas baigi nevibrē, ok moš pie 130, bet arī tā neuzkrītoši.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nevar vibrēt, bez gredzeniem. Uz skrūvju kousiem iecentrējās.Linda rakstīja:Nu nezinu vai vajadzētu būt tik ļoti traki, ok ja disks uzsists vai nebalansēts, bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi, un nekas baigi nevibrē, ok moš pie 130, bet arī tā neuzkrītoši.

Nu tad gultnis vai karajosais ganjaumāriņš rakstīja:Nevar vibrēt, bez gredzeniem. Uz skrūvju kousiem iecentrējās.Linda rakstīja:Nu nezinu vai vajadzētu būt tik ļoti traki, ok ja disks uzsists vai nebalansēts, bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi, un nekas baigi nevibrē, ok moš pie 130, bet arī tā neuzkrītoši.

Tas ir gadijumā ja pareizi pievelk, ja velk visas skrūves pēc kārtas tad liela iespēja, ka vibrēsmāriņš rakstīja:Nevar vibrēt, bez gredzeniem. Uz skrūvju kousiem iecentrējās.Linda rakstīja:Nu nezinu vai vajadzētu būt tik ļoti traki, ok ja disks uzsists vai nebalansēts, bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi, un nekas baigi nevibrē, ok moš pie 130, bet arī tā neuzkrītoši.

Uzliec gredzenus vai pareizos diskus un tad skaties. Sāc ar vienkāršāko. Pie tam iepriekšējais saimnieks pat teica, ka vibrācija parādījusies pēc disku maiņas.zurkae36 rakstīja:Nu tad gultnis vai karajosais ganjaumāriņš rakstīja:Nevar vibrēt, bez gredzeniem. Uz skrūvju kousiem iecentrējās.Linda rakstīja:Nu nezinu vai vajadzētu būt tik ļoti traki, ok ja disks uzsists vai nebalansēts, bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi, un nekas baigi nevibrē, ok moš pie 130, bet arī tā neuzkrītoši.
Sent from my E5823 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.

- ikey07

Hall of fame

Pie nobraukuma vienu nulli aizmirsusi "mūķene" pieliktInferno rakstīja:Hall of fame

Ko Tu fleitē joptvai...ch. rakstīja:Kupeja diemžēl nebija pārāk laba.
Es kad viņu nopirku, jau pamanīju, ka ruslans diezgan bija un katra detaļa bija savā krāsā, bet tā kā tajā laikā vēl nerubīju kas un kā likās ka ir ok, grūdu tur iekša naudu un pucēju. Ārēji viņa bija sakopta, tehniski viss stīgā, bet virsbūve bija dzīvi redzējusi.
Tāpēc zināmā mērā esmu atvieglots, ka viņu aizsūtija uz tolmetu. vismaz nebūs bazara "AK DIEWS NOPIRKU NO CEHĀ MAŠĪNU IZRADIJAAS PILNIGS SUTS CH LOHS JELGAWA JELGAWA ATLAJST SAJMI"Par kaut kādām 3 mašīnām jau bijis tā, ka cilvēks nemaz nepaskatās ko pērk un balstoties uz kaut kādām ilūzijām iedomājās, ka, piemēram tricārs par kuru topikā skaidri rakstīju, ka nevarēju saprast sūtīt uz tolmetu vai salāpīt skatei būs baigi mint, un pēctam metās mani nodirst internetā
edit: ok, pieminētā tricāra gadījumā to nedarīja pats īpašnieks bet kautkāds viņa korish, bet still varēja saprast, ka tur apakšā ir kautkāda sāpe.
Tas "korish" biju es, tricāru slimās vietas nezināju un jā, sāpe pahodu parādijās, kad izrādijās, ka priekšējās glāzes ir nopuvušas un pakaļējām puvums pieslēpts ar krāsu.
Mans jautājums toreiz uz vietas bija - kur un kas ir slikti un nestāsti tagad, ka parādīji vai kaut ieminējies, ka visas glāzes ir beigtas!
Un traci neviens necēla, pats vainīgs, bet nemētā jēriņu, lūdzu.

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Var jau iet sildīt popkornu? 

Kā arī, protams, varēju izzombēt visus mistiskos forumus, kuros bija topiki, neviens jau neraud, choms priecīgs, nopontot var (no 5m attāluma) un tāds arī bija mērķis.
Uz TA paveicās ar akliem inspektoriem.
Uz TA paveicās ar akliem inspektoriem.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Varbūt kāds jau ir ielicis, nezinu, bet es ar ierakstīšu.
Karoč Joke of the day -
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... efnmf.html
classic style 5 RC diski vienādplatuma pa 1100eur!!!!
For REAL?!?
Es pat savus dažādplatuma nespētu ielikt pa tādu summu, bet nu lai veicas viņam ar tirgošanu.
Karoč Joke of the day -
classic style 5 RC diski vienādplatuma pa 1100eur!!!!

For REAL?!?

Es pat savus dažādplatuma nespētu ielikt pa tādu summu, bet nu lai veicas viņam ar tirgošanu.
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.

Čalis nesaprot, ka tādus par 700 reti kurš paņem...kur nu vēl dārgākElwiz rakstīja:Varbūt kāds jau ir ielicis, nezinu, bet es ar ierakstīšu.
Karoč Joke of the day -
classic style 5 RC diski vienādplatuma pa 1100eur!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
For REAL?!?![]()

Cena krīt , nedēļu atpakal prasija 1500ZzevsS rakstīja:Čalis nesaprot, ka tādus par 700 reti kurš paņem...kur nu vēl dārgākElwiz rakstīja:Varbūt kāds jau ir ielicis, nezinu, bet es ar ierakstīšu.
Karoč Joke of the day -
![]()
![]()
![]()
For REAL?!?![]()

Man vienīgajam šis likās smieklīgi? :/Linda rakstīja:bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi

NēKurlis rakstīja:Man vienīgajam šis likās smieklīgi? :/Linda rakstīja:bet jau kādus 3 gadus braukāju ar style31 bez tiem gredzeniem, kaut gan ir viņi

Man piedāvā style5 par 500...tagad dilemma, vai ir jēga ņemt.GunTixV rakstīja:Cena krīt , nedēļu atpakal prasija 1500ZzevsS rakstīja:Čalis nesaprot, ka tādus par 700 reti kurš paņem...kur nu vēl dārgākElwiz rakstīja:Varbūt kāds jau ir ielicis, nezinu, bet es ar ierakstīšu.
Karoč Joke of the day -
![]()
![]()
![]()
For REAL?!?![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1951
- 1952
- 1953
- 1954
- 1955
- …
- 2228