Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- …
- 308
- chevron_right
Bamslis rakstīja:Nu es jau kādas 2x piedāvāju maiņu. Cik noprotu viņš nevēlas(jo neatbild) tapēc pieminēju
Aktad tu man neliec mieru ar to celicu
Drive until you die with your e36
Castroll rakstīja:Bamslis rakstīja:Nu es jau kādas 2x piedāvāju maiņu. Cik noprotu viņš nevēlas(jo neatbild) tapēc pieminēju
Aktad tu man neliec mieru ar to celicu![]()
![]()
nu kamon padomā loģisku pats mainītu ?
![]()
![]()
![]()
Neiet runa ko es pats domāju. Tik elementāri kā atbildēt ''Nē paldies" gruti laikam, vai ne? Bet nu tas jau tavai mammai tev jāmāca, ne man!
Vēlviens kuru mamma nav mācījusi... Atbildēt ''Nē, paldies'' ir tik grūti?Beerzins rakstīja:protams ka neatbild,vins tak grib vinu pārdot jo piki vajag a tu tur pa vidu ar kkādu celicu maisies.
Mācījusi jau ir,laikam,vrb
Bet uz tik muļķīgiem piedāvājumiem tpt kā castroll netērētu laiku un vnk ignorētu,samierinies,nevienam tavu celicu nevajag 
par kuru celicu iet runa ? šo ? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fdgep.html 
Tas ir psc .... jo tālāk jo trakāk, viens savu siviku, viens celku, kas te vēl pa sviestu bija... grib iemainīt pret žurku un pie tam žurku forumā
mļe vienīgais sakarīgais maiņas piedāvājums kas te redzēts, ir tas brūnais huligāns kuru cilveks piedāvāja uz maiņu.
tas nav nevienam uzbrauciens vai kašķa meklēšana, vnk brīžiem kaitina šitāda neloģika.
jā, jā, var neteikt, ka mēģināt nav liegts... arī izteikties nav liegts.
tas nav nevienam uzbrauciens vai kašķa meklēšana, vnk brīžiem kaitina šitāda neloģika.
jā, jā, var neteikt, ka mēģināt nav liegts... arī izteikties nav liegts.
Nu bet ja cilvēkam vajag naudu un nav pircēju. Mēģināts nav zaudēts! 
Neviens jau neteica ka ir tā vērts, bet ne jau nu es 1:1 mainu, un ne jau es iešu tur dirsties dēļ tā ka nemaina, bet nu mazliet cieņai jābūt, vismaz lai atbildētu.
Neviens jau neteica ka ir tā vērts, bet ne jau nu es 1:1 mainu, un ne jau es iešu tur dirsties dēļ tā ka nemaina, bet nu mazliet cieņai jābūt, vismaz lai atbildētu.
priekšpiedziņa un cieņa kopā nelīmējas 
Kāda vaina priekšpiedziņai?Ridlihs rakstīja:priekšpiedziņa un cieņa kopā nelīmējas
Cieņa pret cilvēkiem nevis mašīnām!Ridlihs rakstīja:priekšpiedziņa un cieņa kopā nelīmējas
sēņošanai un vnk ikdienas braukāšanai monotonaiZzevsS rakstīja:Kāda vaina priekšpiedziņai?Ridlihs rakstīja:priekšpiedziņa un cieņa kopā nelīmējas
vismaz ar Tevi vari normāli pajokot, viss OK, citādi te dežam labam ko skarbāku vai melnāku joku pasaki, tā uzmet lūpu un labākajā gadījumā klusē, sliktākajā pieraud forumu vai vēl sliktākā pievemj ar jēlībāmBamslis rakstīja:Cieņa pret cilvēkiem nevis mašīnām!Ridlihs rakstīja:priekšpiedziņa un cieņa kopā nelīmējas
Kāds nevar piedāvāt 328i touringu , tomātu, ar gaišu/nopakotu iekšu ?
Brālis sagribējis pirkt jaunu mašīnu, viņš grib X5, bet es mēģinu viņu pārliecināt par e36
Brālis sagribējis pirkt jaunu mašīnu, viņš grib X5, bet es mēģinu viņu pārliecināt par e36
- ikey07
vai tad X5 tomēr nav labāks?ikey07 rakstīja:Kāds nevar piedāvāt 328i touringu , tomātu, ar gaišu/nopakotu iekšu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- …
- 308