Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1967
- 1968
- 1969
- 1970
- 1971
- …
- 2228
- chevron_right
JānisK-[JK] rakstīja:Nevajag izraut no konteksta un bāzt batonus! Kādā manierē pajautāji tādā manierē, tikpat cilvēciski, atbildēju un atbildēju tā tikai tāpēc, ka zināju, ka līdīsi meklēt kašķi! Tā kā nevajag izlikties par muļķi, ļoti labi zini par ko tika uzlikts! Tev tika paskaidrots vairāk kā vajadzētu!cipruss18 rakstīja: Un vel viena lieta,vakar ljoti cilvecigi banu orgam pajautaju,par ,ko man bija bans.atbilde nogqlinaja"gribi vel uz menesi??" Un tadus jus liekat par moderiem,kuri pat cilvecigi neko nemak pamatot?
Man ir liela mute,par to mav shaubu,bet es par katru savu vardu atbildu,bet par nozhelu,te ir ljoti daudzi interneta Chaki Norisi.
Priecigus Ziemassvetkus jums visiem
Busim reali,Tu man piesoliji jau banu pec pirma mana jautajuma uz kuru atbilde bija bernudarza limenii.man Uzlika otru banu isers ar kuru sadirsos un pec tam izrunajam un atbanoja un tani pasha diena uzradies Tu un uzliki banu pec maniem tris postiem ,kuri viens no tiem bija pardod auto tipika un divi bija manaa un par to bija bans

Tani pasha laika uz manh jautajumu,par mana topika piedirshanu-Tu atbildeji,ka pats esmu vainigs un tur viss ir ok

ar kompatu pa brugji
Vot es ar te vienu nesaprotu. e36 forums kurā sarosās šī modeļa piekritēji, bet beigās te nodirš mašīnas.
Reāli cik es te lasu šo forumu, esmu ievērojis, ka tikko svaigs users nopērk savu pirmo mašīnu, ok nav tak perfekta, kuram tad tā pirmā mašīna ir bijusi tāda, ka nu muzejā jāliek? daudz rokas pacēluši ne?
Iemet "mans e36", laimīgs, tikko izcepts vadītājs gatavs piedzīvojumiem, bet ko viņš saņem?
"šitas uz tolmetu", "sūds", "kārtējais wanabe drifters", reāli kādu iespaidu jūs radat par šo forumu un pašu klubu?
Nu a arguments kāpēc sakat ir "bet tādi jau netiek savesti kārtībā". Nu a padomājāt kāpēc tā ir? Mazums, naudas problēmas, tuvinieka zaudējums, studijas, bērna dzemdēšana utt. Par to jānosoda? Varbūt arī nedaudz jūs paši esat vainīgi kāpēc netiek savesti kārtībā? tai vietā lai iemestu sarkasmu, vai vel labāk-uzdirsienu, varējāt iemest kontaktus, vai paši piedāvāt no sevis detaļas iepirkt.
Uzreiz labāka bilde ne? jāsāk ar savu attieksmi un tad arī šeit būs liels uzlabojums.
Reāli cik es te lasu šo forumu, esmu ievērojis, ka tikko svaigs users nopērk savu pirmo mašīnu, ok nav tak perfekta, kuram tad tā pirmā mašīna ir bijusi tāda, ka nu muzejā jāliek? daudz rokas pacēluši ne?
Iemet "mans e36", laimīgs, tikko izcepts vadītājs gatavs piedzīvojumiem, bet ko viņš saņem?
"šitas uz tolmetu", "sūds", "kārtējais wanabe drifters", reāli kādu iespaidu jūs radat par šo forumu un pašu klubu?
Nu a arguments kāpēc sakat ir "bet tādi jau netiek savesti kārtībā". Nu a padomājāt kāpēc tā ir? Mazums, naudas problēmas, tuvinieka zaudējums, studijas, bērna dzemdēšana utt. Par to jānosoda? Varbūt arī nedaudz jūs paši esat vainīgi kāpēc netiek savesti kārtībā? tai vietā lai iemestu sarkasmu, vai vel labāk-uzdirsienu, varējāt iemest kontaktus, vai paši piedāvāt no sevis detaļas iepirkt.
Uzreiz labāka bilde ne? jāsāk ar savu attieksmi un tad arī šeit būs liels uzlabojums.

Marttyy rakstīja:Vot es ar te vienu nesaprotu. e36 forums kurā sarosās šī modeļa piekritēji, bet beigās te nodirš mašīnas.

tam tiesam nevar nepiekrist.
del sitas nodirsanas ari sledzu savu topiku,
netaisos es ieguldit visu naudu e36, ir ari svarigakas lietas dzive. tik cik atlauj lidzekli tik ari tiek sakopts. nekas nekrit nost un viss turas savas vietas. tulit protams sekos gudrs komentars no ciprusa par arkam, bet tev tiesam nav vienalga?
bet lai jau ir ka ir. 
del sitas nodirsanas ari sledzu savu topiku,

Pirmkārt tas bija sarkastisks jautājumscipruss18 rakstīja:JānisK-[JK] rakstīja:Nevajag izraut no konteksta un bāzt batonus! Kādā manierē pajautāji tādā manierē, tikpat cilvēciski, atbildēju un atbildēju tā tikai tāpēc, ka zināju, ka līdīsi meklēt kašķi! Tā kā nevajag izlikties par muļķi, ļoti labi zini par ko tika uzlikts! Tev tika paskaidrots vairāk kā vajadzētu!cipruss18 rakstīja: Un vel viena lieta,vakar ljoti cilvecigi banu orgam pajautaju,par ,ko man bija bans.atbilde nogqlinaja"gribi vel uz menesi??" Un tadus jus liekat par moderiem,kuri pat cilvecigi neko nemak pamatot?
Man ir liela mute,par to mav shaubu,bet es par katru savu vardu atbildu,bet par nozhelu,te ir ljoti daudzi interneta Chaki Norisi.
Priecigus Ziemassvetkus jums visiem
Busim reali,Tu man piesoliji jau banu pec pirma mana jautajuma uz kuru atbilde bija bernudarza limenii.man Uzlika otru banu isers ar kuru sadirsos un pec tam izrunajam un atbanoja un tani pasha diena uzradies Tu un uzliki banu pec maniem tris postiem ,kuri viens no tiem bija pardod auto tipika un divi bija manaa un par to bija bans![]()
Tani pasha laika uz manh jautajumu,par mana topika piedirshanu-Tu atbildeji,ka pats esmu vainigs un tur viss ir ok

cipruss18 rakstīja:Un tagad apgaiamo mani,par ko man bija bans uz menesi??
JānisK-[JK] rakstīja:Ja neesi sapratis tad vajadzēs atkārtot? divi mēneši būs pietiekoši laika padomāt kā uzvesties forumā?!
cipruss18 rakstīja:Atkartot ko??nevajag telot Dievu ok!!
es domaju,ka esmu pelnijis paskaidrojumu ,ne taa??
JānisK-[JK] rakstīja: Par ko tad runa bija? varbūt netēloju, bet esmu?![]()
Pirmkārt, ja neesi sapratis tad skaidrojot nesapratīsi, ja saproti un tikai lien kasīties tad vēl jo vairāk skaidrot nevajag! Ja tomēr pirmais variants tad bana laiks bija par īsu, lai saprastu un vajag to pagarināt vēl uz pāris mēnešiem?!
Jebkurā gadījumā lēmumi par banu vai profila dzēšanu nav vienpersoniski, privāta čīkstēšana moderatoriem un adminiem ar nolūgšanos noņemt banu vairs nelīdzēs!
Ja gribi normālu attieksmi no administrācijas un pārējo useru puses tad atbilstoši izturies, bez provokatīva spama un pārējās figņas, kura taisa haosu forumā!
Cik dzirdēju no viena usera dzīvē esi normāls cilvēks tad lūdzu arī šeit esi tāds un viss būs kārtībā!
cipruss18 rakstīja:Ka Tu vari iedot banu par tris maniem postiem,kur viens no vinjiem bija pardot topika un divi bija mana topikaa??!!
Bet nu,lai paliek,viss nak atpakalj
JānisK-[JK] rakstīja: Iepriekš visu uzrakstīju, netēlo muļķi!
Forums nav visa dzīve, nav te nekādi pesteļi, nav kam nākt un iet
Viss!
Lūdzu kā viss bija, tā kā uzvedies forumā atbirstoši rakstītajām un nerakstītajām ētikas normām, neprovocē kašķus un ievēro noteikumus!cipruss18 rakstīja:Fantastisks arguments
Ar šo šai sarunai lieku punktu, izlasi noteikumus!

Parasti cenšos neiesaistīties šajās ne BMW diskusijās, bet nu šoreiz kko ieplūtīšu.
1kārt bez Ciprusa forums uzreiz bija normālākā līmenī. Kā atgriezās tā visos topikos spams kkads un nodiršana. Sākot ar Andžas arkām utt. Bet pats viņš sava krabja arkas laikam gaismā nav redzējis. Ciprus man pret tevi personīgi nekas nav, bet nu jebal jau lasīt Tavu nodiršanu. Tu nāc uz šo forumu žūlti izgāzt? Tev ikdienā pārāk maz uzmanības? Tiešām nesaprotu. Uzskatu, ka šādi indivīdi ir jābano bez paskaidrojumiem!
2kārt saprotu kā jūtās tie džeki, kas atrāda savus e36 un uzreiz daļa norej. Pats kad ieliku savu pirmo e36 kāds kko pļūtija utt. Bet ir arī jāpadomā pirms Tu to mašīnu atrādi, vai winterbeateri ir jēga atrādīt, ja viņš pēc ziemas ies tolmetā? Šobrīd forumā man liekas ka džeki atrāda katru lamatu ko nopērk. Tad man laikam būtu jābūt 8 žurku topikiem, kāda jēga?
Cilvēki ir dažādi un ar dažādiem uzskatiem, bet šis ir mans viedoklis. Šobrīd liekās, ka e36 forums tiešām degradējās, ir pāris lasāmi topiki, kurus vispār ir jēga vērt vaļā, lai uzzinātu kko jaunu vai interesantu.

1kārt bez Ciprusa forums uzreiz bija normālākā līmenī. Kā atgriezās tā visos topikos spams kkads un nodiršana. Sākot ar Andžas arkām utt. Bet pats viņš sava krabja arkas laikam gaismā nav redzējis. Ciprus man pret tevi personīgi nekas nav, bet nu jebal jau lasīt Tavu nodiršanu. Tu nāc uz šo forumu žūlti izgāzt? Tev ikdienā pārāk maz uzmanības? Tiešām nesaprotu. Uzskatu, ka šādi indivīdi ir jābano bez paskaidrojumiem!
2kārt saprotu kā jūtās tie džeki, kas atrāda savus e36 un uzreiz daļa norej. Pats kad ieliku savu pirmo e36 kāds kko pļūtija utt. Bet ir arī jāpadomā pirms Tu to mašīnu atrādi, vai winterbeateri ir jēga atrādīt, ja viņš pēc ziemas ies tolmetā? Šobrīd forumā man liekas ka džeki atrāda katru lamatu ko nopērk. Tad man laikam būtu jābūt 8 žurku topikiem, kāda jēga?
Cilvēki ir dažādi un ar dažādiem uzskatiem, bet šis ir mans viedoklis. Šobrīd liekās, ka e36 forums tiešām degradējās, ir pāris lasāmi topiki, kurus vispār ir jēga vērt vaļā, lai uzzinātu kko jaunu vai interesantu.

problēma tajā, ka cilvēkiem pašiem trūkst empātijas spējas lai saprastu, ka nevajag par savu lamatu cept topiku
ja auto ir kaut kur vidējā e36 vai zem vidējā e36 stāvoklī un ja čalis labi zin, ka viņam nav ne naudas, ne taisnas rokas,lai kaut ko jēdzīgu ar to auto izdarītu, tad kāpēc ir jātaisa topiks kurš sākas ar sūdainām telefonbildēm ar netīru auto un beidzas ar to, ka tiek aplocīts pret stabu vai iemainīts pret tikpat "labu" e39 520i?
vēlme pēc uzmanības? vai arī tie "bish roka jāpieliek un būs super" komentāri ir tas, kas glābj tos auto no tolmeta?

ja auto ir kaut kur vidējā e36 vai zem vidējā e36 stāvoklī un ja čalis labi zin, ka viņam nav ne naudas, ne taisnas rokas,lai kaut ko jēdzīgu ar to auto izdarītu, tad kāpēc ir jātaisa topiks kurš sākas ar sūdainām telefonbildēm ar netīru auto un beidzas ar to, ka tiek aplocīts pret stabu vai iemainīts pret tikpat "labu" e39 520i?
vēlme pēc uzmanības? vai arī tie "bish roka jāpieliek un būs super" komentāri ir tas, kas glābj tos auto no tolmeta?

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Mazliet uzmundrinājuma / iedrošinājuma un maiga ieteikuma nevienam nav kaitējis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Izlasi manus postus
es nenodurshu,bet jautaaju.ja cilvekam pajauta vai auto ir arkas savestas kartibaa,ta ir nodirshana?un atkartoshos,nevis nodirshana,bet kritika.
Man kabrim arkas netiek liktas soc tiklos

ar kompatu pa brugji

Un tavos dienassnašotos tjipa viņas neredz?cipruss18 rakstīja:Izlasi manus postuses nenodurshu,bet jautaaju.ja cilvekam pajauta vai auto ir arkas savestas kartibaa,ta ir nodirshana?un atkartoshos,nevis nodirshana,bet kritika.

Patins rakstīja:Un tavos dienassnašotos tjipa viņas neredz?cipruss18 rakstīja:Izlasi manus postuses nenodurshu,bet jautaaju.ja cilvekam pajauta vai auto ir arkas savestas kartibaa,ta ir nodirshana?un atkartoshos,nevis nodirshana,bet kritika.
Patin

Bet vot kas tad ir tas "vidējais e36"? un ja viņš ir lepns, ka pievienojas e36 īpašnieku bariņam, kāpēc gan klusi sēdēt un skatīties uz citiem? Kāpēc gan viņam neielikt "šeit es esmu un šeit es sāku savu e36 dzīvi"? forumi tak ir tam domāti, uzkrāt zināšanas par mašīnu, tikt pie padomiem kā labot, ko darīt, dalīties ar iespaidiem. Kāpēc forumā nevarētu atbildēt ar "mans ir lieks mbampers, varam sarunāt. man liekas, ka šim piestāvētu", bet tai vietā viņam pasaka "bez tā, tā un tā vari nerādīties šeit". varbūt kļūdos, bet man tas atgādina pēc konkrēta e36 stila forumu.
Un vai tiešām e36 fanam būtu labi ierēkt pa to mašīnu un teikt "tas uz tolmetu un nākotne karotēs"?
Pats ar nesaprotu, kāda jēga no tiem winter beateriem.
Un vai tiešām e36 fanam būtu labi ierēkt pa to mašīnu un teikt "tas uz tolmetu un nākotne karotēs"?
Pats ar nesaprotu, kāda jēga no tiem winter beateriem.

Piekrītu, pats apzinos ka manējais beateris vel tālu jo tālu no auto kādu es gribu redzēt, bet tiek ielikts laiks un nauda lai tur nokļūtu, tāpec reizem lasot topikus kas tiek darīts un kā liek šermuliem noskriet jo atklati pateikt ka nemetina auto jo beateris un letak ir ar spakteli un makrofleksi aiztaisīt ciet caurumus lai izietu TA un tad brauktu pa celiem ar lūzni ir nožēlojami. Vai uztaisa topiku ar miskasti un pēc tam vispar nekas nenotiek lietas labā un nepatīk ka raksta sliktus komentarus arī ir smieklīgi.Patins rakstīja:Parasti cenšos neiesaistīties šajās ne BMW diskusijās, bet nu šoreiz kko ieplūtīšu.![]()
Par ciprusu vispar cits stāsts un nav pat jēga iesprimgt, tikai laist gar ausi un pasmieties reizēm.

Reali te viss ir nomiris nav ne detalas ko nopirkt ne ari tolkam kam pasekot lidz. Viens kraso pedo krasa baguza iekshu otram zelta kuzavs. Kluba biedriem vispar ierakstu nav iznjemot lindu edzi un renio. Sen ar citiem auto brauc. Loti aizraujoshi.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Bet vispār priecīgus svētkus visiem!!! 

Priecīgus! 

Ziemassvētkti sabraukuši čipotiem bumeriem
Ko nu bērni darīsim mēs ar saviem golfiņiem?
Regulēsim visus sūkņus un ar flekša dzirkstelēm izgreznosim šķūņus.
Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu visiem!!!
Ko nu bērni darīsim mēs ar saviem golfiņiem?
Regulēsim visus sūkņus un ar flekša dzirkstelēm izgreznosim šķūņus.
Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu visiem!!!

Patins rakstīja:Un tavos dienassnašotos tjipa viņas neredz?cipruss18 rakstīja:Izlasi manus postuses nenodurshu,bet jautaaju.ja cilvekam pajauta vai auto ir arkas savestas kartibaa,ta ir nodirshana?un atkartoshos,nevis nodirshana,bet kritika.
Un ko Tu tur redzi??ka vinjas ir izvalcrtas??
ar kompatu pa brugji

gif hostingcipruss18 rakstīja:Patins rakstīja:Un tavos dienassnašotos tjipa viņas neredz?cipruss18 rakstīja:Izlasi manus postuses nenodurshu,bet jautaaju.ja cilvekam pajauta vai auto ir arkas savestas kartibaa,ta ir nodirshana?un atkartoshos,nevis nodirshana,bet kritika.
Un ko Tu tur redzi??ka vinjas ir izvalcrtas??
Tās Tu sauc pa izvalcētām arkām? Man liekas, ka ja viņas vienkārši nebūtu, tad pat izskatītos labāk. Vēl neglītākas arkas savu dzīvi neesmu redzējis.
Kā Tu teiktu tā ir tikai kritika, kam domāts forums.

Izskatās takā ar trubu valcetas man bijušajam kompaktam iepriekšējais saimnieks arī šitādas haizivs spuras bija sataisījis 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1967
- 1968
- 1969
- 1970
- 1971
- …
- 2228