Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- …
- 308
- chevron_right
ikey07 rakstīja:Kāds nevar piedāvāt 328i touringu , tomātu, ar gaišu/nopakotu iekšu ?
Brālis sagribējis pirkt jaunu mašīnu, viņš grib X5, bet es mēģinu viņu pārliecināt par e36
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Zīmogs uz ko?ikey07 rakstīja:X5 ir baigais zīmogs man liekas, bet viņš pats ieminējās ka varētu arī e36
Manā skatījumā X5 ir normāls auto, vienīgi tā uzturēšana... Ja man finanses ļautu, es arī pārvietotu savu pakaļu ar X'u, bet tā kā esmu students, tad vizinos ar žurku.
X's ir relatīvi loģisks BMW īstenībā. V8 modeļiem ir pāris lietas kas ir diezgan naudu patērējošas (pneimopiekare, ūdensdzeses ģenerators, ...), bet tā savādāk - kāpēc ne. Ja var atļauties, tad viennozīmīgi labāk X'u nekā žurku. Turklāt X's ar gāzi nav nemaz tāda kapsēta, pa lielam tas pats kas žurka ar benzīnu, ja ne vēl ekonomiskāk
Man vienmēr X5 licies kā "oh es dabūju naudu kkādā veidā ne ar smagu darbu, nopirkšu X5 lai visi redz, un jutīšos kā ceļu valdieks", arī tas ka tas nav ne īsti džips, ne īsti vieglais, nekad parketnieki nav patikuši , bet baigais offtopic, ja kāds var piedāvāt, nopakotu touringu, PMs.
- ikey07
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ggdme.html
Kaads kaut ko zin pa vinnu?pilniigi kapi vai nedaudz veel kust uzpriekssu?
Kaads kaut ko zin pa vinnu?pilniigi kapi vai nedaudz veel kust uzpriekssu?
ieej powerā
Cik cilvēku tik viedokļu, bet sapratu ka 1dien auto ņem ciet
Jūsu uzmanībai tiek piedāvāts ĪSTS ģimenes auto!!!
tikko atvests no Francijas-Reanault Espace 2.2dci 2006gada beigas(''07 gada modelis)ar pašu pilnāko komplektāciju(6.pakāpju manuālā kārba,pussādas salons,klima,kondicionieris,panorāmas stikla jumts,ledusskapis,isofix stiprinājumi,7.vietas-ar iespēju izņemt krēslus,visi eletriskie logi,cd,fm,mp3,lietie diski,marķēti visi logi,kruīza kontrole,digitālais spidometrs,parking sensori,EL nolokāmi spoguļi,Start/Stop funkcija,aizskari,galdiņi,el/manuala rokas bremze un vēl visādas extras kuras visas strādā nevainojami!
Auto vizuāli ļoti kopts un tehniski teicamā stāvoklī!
198530km
Cena 4399eur+csdd izdevumi-Būsiet pirmais īpašnieks Latvijā!
tikko atvests no Francijas-Reanault Espace 2.2dci 2006gada beigas(''07 gada modelis)ar pašu pilnāko komplektāciju(6.pakāpju manuālā kārba,pussādas salons,klima,kondicionieris,panorāmas stikla jumts,ledusskapis,isofix stiprinājumi,7.vietas-ar iespēju izņemt krēslus,visi eletriskie logi,cd,fm,mp3,lietie diski,marķēti visi logi,kruīza kontrole,digitālais spidometrs,parking sensori,EL nolokāmi spoguļi,Start/Stop funkcija,aizskari,galdiņi,el/manuala rokas bremze un vēl visādas extras kuras visas strādā nevainojami!
198530km
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ramyrez - 01 Jūn 2014, 17:38, kopā labots 1 reizi.
BMW_The Ultimate Repair Bill
nekad muzha vairs nepirktu renoltu.lielkas elektribas galvassapes kadas var vispar but
ar kompatu pa brugji
man ir bijushi vairaaki-ir bijushas citas galvas saapes-bet ne ar elektroniku!
Ja kādam interesē labs tourings, varu piedāvāt savējo!
BMW 328i e36 Touring + LPG
1997. gads
5gang manual
2013. gada martā ievests no vācijas, esmu pirmais īpašnieks LV.
Kopumā auto ir ļoti svaigs un neizjāts. Visur visas plastmasiņas vietā, ir pat //M bremžu dzesēšanas tuneļi. Pirms gada uzstādīta laba 4. paaudzes gāzes iekārta.
Skati 2013. gadā ar pirmo reizi izgāja ar vienu vieninieku par neatbilstošu virzienrādītāju lampiņas krāsu.
2014. gadā gāja divreiz, jo ielika 2nieku par metinātu disku. Atkārtotajā viens vieninieks - kaut kādu eļļas noplūdi kkur atrada.
Rūpnīcas M-paka, sportsitze salons, klima, 18 pogu OBC, S 3.15 LSD utt.
Tiek tirgots šadā izskatā (ar standarta piekari un šiem diskiem; vnk vairāk bilžu nav ar pašreizējo skatu): Kasjaki:
- jāmaina un jākrāso viens spārns (rudenī sieviete uzbrauca virsū stāvlaukumā, palika nesmuka bukte)
- uz vienas arkas un vienām durvīm minimāli rūsas burbulīši
- 18 pogu obc jāpieslēdz.
Citādāk viss gerai.
Cena - adekvāta, 3700eur.
Tirgoju, jo e36 kā tāds sāk apnikt
PM vai 26098[deviņi]41
BMW 328i e36 Touring + LPG
1997. gads
5gang manual
2013. gada martā ievests no vācijas, esmu pirmais īpašnieks LV.
Kopumā auto ir ļoti svaigs un neizjāts. Visur visas plastmasiņas vietā, ir pat //M bremžu dzesēšanas tuneļi. Pirms gada uzstādīta laba 4. paaudzes gāzes iekārta.
Skati 2013. gadā ar pirmo reizi izgāja ar vienu vieninieku par neatbilstošu virzienrādītāju lampiņas krāsu.
2014. gadā gāja divreiz, jo ielika 2nieku par metinātu disku. Atkārtotajā viens vieninieks - kaut kādu eļļas noplūdi kkur atrada.
Rūpnīcas M-paka, sportsitze salons, klima, 18 pogu OBC, S 3.15 LSD utt.
Tiek tirgots šadā izskatā (ar standarta piekari un šiem diskiem; vnk vairāk bilžu nav ar pašreizējo skatu): Kasjaki:
- jāmaina un jākrāso viens spārns (rudenī sieviete uzbrauca virsū stāvlaukumā, palika nesmuka bukte)
- uz vienas arkas un vienām durvīm minimāli rūsas burbulīši
- 18 pogu obc jāpieslēdz.
Citādāk viss gerai.
Cena - adekvāta, 3700eur.
Tirgoju, jo e36 kā tāds sāk apnikt
PM vai 26098[deviņi]41
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Varbut kadam intrese rezerves dalas,no e34. universals 1995g, violeta krasa.
PM.
PM.
Pārdošanā divi e36.
Universāls. 95.gads 1,8tds, piekarē viss kārtībā poli bukses utt, nesen pārlasīts viss motors,jauni virzuļi,vārsti,ķēdes,spriegotāji,mierinātāji utt. Rekaro salons,melni griesti,principā nav rūsējis,auto tiešām labā darba kārtībā.m sliekšņi,m pr bufers. cena 1250eur. Rīga,Dreiliņi. Kupeja.
92.gads. 2,5 vanos, nav nopists. sēdinātas atsperes,cietie amji, gaišs ādas salons,metināts bloķis 3,15 attiecībā,m20 spararats, nesen ticis viss auto pārmetināts un pārkrāsots, tākā ar rūsu problēmu nav un labu laiku nebūs.
Principā aparāts domāts slīpēšanai.. līdzi četri diski ar riepām.
Cena 1250eur, atrodas Rīga,Dreiliņi. Tūristus un izbraukt gribētājus netraucēt..
Pm, nerakstīt. zvanit uz šo nr. 20022822.
Principā tik tiešām labi eksemplāri!
Universāls. 95.gads 1,8tds, piekarē viss kārtībā poli bukses utt, nesen pārlasīts viss motors,jauni virzuļi,vārsti,ķēdes,spriegotāji,mierinātāji utt. Rekaro salons,melni griesti,principā nav rūsējis,auto tiešām labā darba kārtībā.m sliekšņi,m pr bufers. cena 1250eur. Rīga,Dreiliņi. Kupeja.
92.gads. 2,5 vanos, nav nopists. sēdinātas atsperes,cietie amji, gaišs ādas salons,metināts bloķis 3,15 attiecībā,m20 spararats, nesen ticis viss auto pārmetināts un pārkrāsots, tākā ar rūsu problēmu nav un labu laiku nebūs.
Principā aparāts domāts slīpēšanai.. līdzi četri diski ar riepām.
Cena 1250eur, atrodas Rīga,Dreiliņi. Tūristus un izbraukt gribētājus netraucēt..
Pm, nerakstīt. zvanit uz šo nr. 20022822.
Principā tik tiešām labi eksemplāri!
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
opā, viens sev jaunu darbu atradis
Pardod auto projektam, bundza laba.auto norakstīts.Sedans 316 m40b16. Dzinejam visas blivesutt pārlasīts jauns, hadene salikta,tip,top,rucnjiks straadā. Krasa - asfalta pelēka. cena forumam 450 Eur,nav runājama.
PM
PM
Pēdējais labojis scylla - 02 Jūn 2014, 22:58, kopā labots 1 reizi.
Upramyrez rakstīja:Jūsu uzmanībai tiek piedāvāts ĪSTS ģimenes auto!!!
198530km
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
X5 ir viens no lielakajiem sūd*em ko vācietis varēja izgudrot, auto zīmuļiem un tiem kuri nezin ,ka paliks pat bez apakšbiksēm,kad pienāk kārta uzlikt normālu ziemas mizubarons rakstīja:Zīmogs uz ko?ikey07 rakstīja:X5 ir baigais zīmogs man liekas, bet viņš pats ieminējās ka varētu arī e36
Manā skatījumā X5 ir normāls auto, vienīgi tā uzturēšana... Ja man finanses ļautu, es arī pārvietotu savu pakaļu ar X'u, bet tā kā esmu students, tad vizinos ar žurku.
X's ir relatīvi loģisks BMW īstenībā. V8 modeļiem ir pāris lietas kas ir diezgan naudu patērējošas (pneimopiekare, ūdensdzeses ģenerators, ...), bet tā savādāk - kāpēc ne. Ja var atļauties, tad viennozīmīgi labāk X'u nekā žurku. Turklāt X's ar gāzi nav nemaz tāda kapsēta, pa lielam tas pats kas žurka ar benzīnu, ja ne vēl ekonomiskāk
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Nu ja vari atljauties nenopistu x5 vai x6,tad domaju ka2k euro par riepam ari vaesi nolikt
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- …