Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1969
- 1970
- 1971
- 1972
- 1973
- …
- 2228
- chevron_right

un ko var dirst un andzak arkas? pašam ne par gramu labākas, norkāsojis esi?

Jautājums par m3, kuru labāk izvēlēties? Parasto m3 ar 3.0 vai m3 evo ar 3.2? Biežāk var redzēt m3 ar 3.0 dzinējiem pārdošanā nekā evo, bet domāju ka evo būs vērtīgāks vēlāk nekā parasts m3.

Bljaaa Cipruss šito visu var pie pērlēm liktcipruss18 rakstīja:Ko jus uztraucaties,tak tas auto iet uz jaukshanu

Bet par to jau iet runa, ka tu uzbrauc kādam virsū pa arku stāvokli kad viņšcipruss18 rakstīja:Zini kaa,ja man vi jas butu vilnjos savalcetas un sadirstas,tad es uztrauktos,bet pa cik viss tur taisni un smuki,pec krasoshanas viss bus pa smuko
Vinas salabo a tu brauka ar valcetām, bet ar ruslanu un nodrupušu krāsu un saku ka tur viss skaisti.

Ātri gan maini savu viedokli. Pirms kāda laika gribēji pardot pa 3k.

Ja vari atļauties, tad evo protamsaarchijs rakstīja:Jautājums par m3, kuru labāk izvēlēties? Parasto m3 ar 3.0 vai m3 evo ar 3.2? Biežāk var redzēt m3 ar 3.0 dzinējiem pārdošanā nekā evo, bet domāju ka evo būs vērtīgāks vēlāk nekā parasts m3.

Dažreiz ir labi piedāvājumi priekš parastā m3, bet gribu sedanu un piedāvājumi sedaniem ir maz ja grib evo. Nekur nesteidzos un no sākuma vajaga pārdot otru auto pirms domāt par m3.kars rakstīja:Ja vari atļauties, tad evo protamsaarchijs rakstīja:Jautājums par m3, kuru labāk izvēlēties? Parasto m3 ar 3.0 vai m3 evo ar 3.2? Biežāk var redzēt m3 ar 3.0 dzinējiem pārdošanā nekā evo, bet domāju ka evo būs vērtīgāks vēlāk nekā parasts m3.
DN-848 rakstīja:Bet par to jau iet runa, ka tu uzbrauc kādam virsū pa arku stāvokli kad viņšcipruss18 rakstīja:Zini kaa,ja man vi jas butu vilnjos savalcetas un sadirstas,tad es uztrauktos,bet pa cik viss tur taisni un smuki,pec krasoshanas viss bus pa smuko
Vinas salabo a tu brauka ar valcetām, bet ar ruslanu un nodrupušu krāsu un saku ka tur viss skaisti.![]()
Ātri gan maini savu viedokli. Pirms kāda laika gribēji pardot pa 3k.
Bet es nevienaa momentaa nesmu teicis,ka man vins ir perfekts.ir atshkjiriiba nesakrasots un sakrasots ar acis kritoshiem defektiem.tas ir tas pats,braukt ar 3 krasainu mashinu

ar kompatu pa brugji
Par 3.0 esmu dzirdejis,ka dzinejs esot neizturigas salidzinoshi ar evo un jaudas atshkjiriba ljoti jutama.beeet evo dzinejam detaljas ir kosmosaaaarchijs rakstīja:Dažreiz ir labi piedāvājumi priekš parastā m3, bet gribu sedanu un piedāvājumi sedaniem ir maz ja grib evo. Nekur nesteidzos un no sākuma vajaga pārdot otru auto pirms domāt par m3.kars rakstīja:Ja vari atļauties, tad evo protamsaarchijs rakstīja:Jautājums par m3, kuru labāk izvēlēties? Parasto m3 ar 3.0 vai m3 evo ar 3.2? Biežāk var redzēt m3 ar 3.0 dzinējiem pārdošanā nekā evo, bet domāju ka evo būs vērtīgāks vēlāk nekā parasts m3.
ar kompatu pa brugji

kipa mans unitis ies uz jauksanu?

AndzaK_LV rakstīja:es teicu kad man ir perfekti viss sadarits?
kipa mans unitis ies uz jauksanu?kur tu tadu izlasiji vai izdomaji? pasaku gramatas tu varetu rakstit
Eu interneta kareivji,lai jums mieriigaks prats,Patin tavs sedana ir neeeeeereali smuks un labakais,Andza par tam arkam neviena momenta nesmu dirsis tev,bet gan viedokli pateicis :) tam treshajam niki aizmirsu,bet tavs uniitis ari ir ahujenis ar visu sapuvusho griidu un divaam kraasaam

ar kompatu pa brugji

Priecigus un milestibas bagatus svetkus!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Paldies!cipruss18 rakstīja:AndzaK_LV rakstīja:es teicu kad man ir perfekti viss sadarits?
kipa mans unitis ies uz jauksanu?kur tu tadu izlasiji vai izdomaji? pasaku gramatas tu varetu rakstit
Eu interneta kareivji,lai jums mieriigaks prats,Patin tavs sedana ir neeeeeereali smuks un labakais,Andza par tam arkam neviena momenta nesmu dirsis tev,bet gan viedokli pateicis :) tam treshajam niki aizmirsu,bet tavs uniitis ari ir ahujenis ar visu sapuvusho griidu un divaam kraasaames ieshu pie savam sapuvushajam arkaa un puushu kopaa ar vinjaam

Ar vienu postu Cipruss mani patīkami pārsteidza, bez sarkasma. Taču būsim reālisti - problēma nav tikai lietotājos, arī admini un moderi daļēji ir atbildīgi par to drazu, kas šeit notiek. Ir jau cilāta tēma par "Mans E36" sadaļu, uzlīmju prasībām un kā visu to padarīšanu savest kārtībā, lai nebūtu citiem uzlīmju īpašniekiem jākaunas par saviem "domubiedriem". Viss jau ir aizgājis tik tālu, ka lielākā daļa slavē totāli nopistus lūžņus, savukārt tie, kuri raksta bieži vien pamatotu kritiku, tiek uzskatīti par lohiem un dirsējiem. Respektīvi, pirmie ir pieradinājuši forumistus pie tā, ka jebkurš negatīvais komentārs tiek uztverts kā nodiršana vai uzbrauciens. Beigu beigās gan kopsavilkums bija vienkāršs "mēs kaut ko izdomāsim" vai "lai uzlīmes tiek visiem, kas tās vēlas". Acīmredzami, ka vajadzētu kā minimums uztaisīt daudz stingrākus noteikumus gan uzlīmju saņemšanai, gan "Mans E36" topiku izveidei, jo tagad topiks ir katrai krūmu gonku miskastei un vinterbīterim... To pašu varētu teikt arī par ļoti lielo toleranci, jo, pa lielam šeit, tāpat kā powerā, var rakstīt ko un kā grib, jo visiem viss ir pie dirsas.
Priecīgus visiem svētkus! Dzīvosim saticīgi!
Priecīgus visiem svētkus! Dzīvosim saticīgi!

Par toleranci, nav tik traģiski, šis forums ir viens no labākajiem ko zinu, ir tādi kur tiešām ir traģiski, ka ik pēc kometa nozākā kā pēc mātes dzimšanas sāpēm.
Bet par lietotājiem,uzskatu ka ciprusam pēc daudzajiem ikdienas baniem bija sen jāuzliek mūža bans nevis uz ip, bet uz visiem iespējamajiem mac, no kuriem te ir rādījies..
Bet par lietotājiem,uzskatu ka ciprusam pēc daudzajiem ikdienas baniem bija sen jāuzliek mūža bans nevis uz ip, bet uz visiem iespējamajiem mac, no kuriem te ir rādījies..
Rob ,bet tad ,jau tev ari vajadzeja banu par raudashanu katru dienu uzmeteju topikaa
Es ieteiktu moderiem un ari mirstigajiem,kuriem ir kkada sape prat mani,ieskataties manos postos.nevienaa,NEVIENAA es nesmu uzrakstijis,ka mashina ir huinja,ka miskaste utt.iet runa par to,ja liec slikti paveikta darba bildes,esi gatavs sanjemt kritiju.tas ir tas pat man,gan ar manam arkam,gan ar mana e38 parkrasoshanu.es zinu,ka vins ir pavirshi sakrasots un ,ja man kads to uzraksta,es tak neeju sist vinjam zobus ara un ar putaam uz luupam nesaku,ka mans auto vislabakais.
Ja cilveks ieraksta,ka auto izskatas nu ,kka ne taa un uz to seko atbilde,pashol na.....huj pi...dar utt,logjiski,ka sekos atbilde,ne tikai no manis.domaju,ka jebkursh iekakatu pretii
Un piekritu pilniiba Inferno.es saprotu,ka ar naudam ir visadi un ne visi var atljauties nolikt 3k par auto un tas pat varbut nav vajadziigs,bet tad ari nav jatqisa topiks par auto,kura vertiba ir 400 euro.ja tiesham ir projekts,tad sakuma uztaisi to projektu un tad uzcep topiku.un kapec man butu jasanjem bans par to,ka atljaujos pateikt,ka tas 400 euro vertais drapaks ir pilniigs suds?un interneta kareivji sak raudat,uzskatiit par uzdirshanu un moderi kaa mammas metas vinjus aizstavet no lajuna Ciprusa un samet banus??!!
Es ieteiktu moderiem un ari mirstigajiem,kuriem ir kkada sape prat mani,ieskataties manos postos.nevienaa,NEVIENAA es nesmu uzrakstijis,ka mashina ir huinja,ka miskaste utt.iet runa par to,ja liec slikti paveikta darba bildes,esi gatavs sanjemt kritiju.tas ir tas pat man,gan ar manam arkam,gan ar mana e38 parkrasoshanu.es zinu,ka vins ir pavirshi sakrasots un ,ja man kads to uzraksta,es tak neeju sist vinjam zobus ara un ar putaam uz luupam nesaku,ka mans auto vislabakais.
Ja cilveks ieraksta,ka auto izskatas nu ,kka ne taa un uz to seko atbilde,pashol na.....huj pi...dar utt,logjiski,ka sekos atbilde,ne tikai no manis.domaju,ka jebkursh iekakatu pretii
Un piekritu pilniiba Inferno.es saprotu,ka ar naudam ir visadi un ne visi var atljauties nolikt 3k par auto un tas pat varbut nav vajadziigs,bet tad ari nav jatqisa topiks par auto,kura vertiba ir 400 euro.ja tiesham ir projekts,tad sakuma uztaisi to projektu un tad uzcep topiku.un kapec man butu jasanjem bans par to,ka atljaujos pateikt,ka tas 400 euro vertais drapaks ir pilniigs suds?un interneta kareivji sak raudat,uzskatiit par uzdirshanu un moderi kaa mammas metas vinjus aizstavet no lajuna Ciprusa un samet banus??!!
ar kompatu pa brugji

Cipruss tu tiesam esi slims!
ej tak arsteties!

Tev pašam gadījumā nevajadzētu kādu psihologu apmeklēt, ka tu bez attiecīgās izglītības vari noteikt ka cilvēks slims? Neaizstāvu ciprusu, bet nedomāju ka viņš iepriekšējā postā kko ne tā uzrakstīja.AndzaK_LV rakstīja:Cipruss tu tiesam esi slims!ej tak arsteties!

ZzevsS rakstīja:Tev pašam gadījumā nevajadzētu kādu psihologu apmeklēt, ka tu bez attiecīgās izglītības vari noteikt ka cilvēks slims? Neaizstāvu ciprusu, bet nedomāju ka viņš iepriekšējā postā kko ne tā uzrakstīja.AndzaK_LV rakstīja:Cipruss tu tiesam esi slims!ej tak arsteties!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1969
- 1970
- 1971
- 1972
- 1973
- …
- 2228