Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1972
- 1973
- 1974
- 1975
- 1976
- …
- 2228
- chevron_right

Kādiem forumiem? Kādus linkus?Emteks rakstīja:Mudaks varbūt. Vismaz es neīdu kā tāda vecene atšķirībā no tevis. Redzi spokos kaut kāds kekss tevi apcēlis un tad pa forumiem tu skrien un raudi kā vecene. Kaut kādus linkus sāc mest un citiem lūdzies lai kaut ko uzdirš par mani.Inferno rakstīja:Neesmu losis un arī neizliecos. Tu gan laikam esi mudaks, ja nespēj uzdrukāt kaut vienu postu bez uzbrauciena, iedzer Nervostrong. Pa tēmu - ir gadījies braukt ar izdegušu tuvo vai gabarītu un aizbraukt tālāk bez soda, nesaskatu tajā neko sliktu.

Ko tu pīpē ? Sods pienākas arī par vienu izdegušu tuvo.ValtersZ rakstīja:Abi numuri reizē ?
Vai abi tuvie reizē ?
Vai 4 gabarīti e36 aizmugurē ?
Pats gana labi zini par ko runāju. Nākošreiz esi vecis un neņaudi man pmā, ka kāds tevi apceļ un nejauc mani kur man nav nekāda sakara.Inferno rakstīja:Kādiem forumiem? Kādus linkus?

Labi, bossEmteks rakstīja:Pats gana labi zini par ko runāju. Nākošreiz esi vecis un neņaudi man pmā, ka kāds tevi apceļ un nejauc mani kur man nav nekāda sakara.Inferno rakstīja:Kādiem forumiem? Kādus linkus?

Pirmkārt neder,jo tur nāk citas,otrkārt iepriekšējais īpašnieks salonā led lentas ielodējis lampiņu vietāSalviic rakstīja:No salona apgaismojuma spuldzi kaut vai ielicis būtuĢirts rakstīja:Deva iespēju tipa sačinīt,a man kāreiz nav spuldzīšu tieši topaklapēju,vāku pavirināju nav un nav,ko darīt,paņēma jau ar reāli uz meža ceļa ;D laikam plānu pilda
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poweredgarage,es tak šim jau skaidroju,ka vakar abas nomainiju un tikko dega ,šim pofig bij

Nu ģirt, ochen gruba narushil....
http://www.youtube.com/watch?v=1PZVKv1ramQ
http://www.youtube.com/watch?v=1PZVKv1ramQ

jā jā,ahuenna 

Ar platajiem steelijiem TA var iziet ja vinjiem nav redzamas metinajuma shuves?
ar kompatu pa brugji

Vēlos dzirdēt kādu sakarīgu viedokli. Kuru no abiem - E53(03-04') vai E60/61(04-05)' būtu lētāk uzturēt labā darba kārtībā? Pieņemsim, ka abi ir 3.0d.

Mazums, kādam kāds noderīgs info.ValtersZ rakstīja:to labāk powerā jautāt vai bmwclublatvia

Foruma guru.
Kāds var uztaisīt detalizētu topiku par izpūtējiem ?
Kādam jābūt ?
Cik resnam?
Kam jābūt cik tālu no kā ?
Kas ar kolektoriem ?
Un visām tām figņām ?
Kādam jābūt ?
Cik resnam?
Kas ar kolektoriem ?
Un visām tām figņām ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Patiņa topikā taču viss tika izrunāts, eksperta viedoklis bija gaužām vienkāršs - dubultā izplūde un visi pārējie navaroti ir marketings. Pietiek arī ar vienu trubu. Priekš kam piesārņot sev galvu (un forumu) ar tik nevajadzīgu info par pretestībām, zirnekļiem, rezonatoriem, bunduļiem, x-pipe un pārējo drazu?ValtersZ rakstīja:Foruma guru.
Kādam jābūt ?
Cik resnam?
Kas ar kolektoriem ?
Un visām tām figņām ?

Par cenām zinu tas nekas, man interesē tīri kvalitate, cietība utt, jo stanceru sedinājumsfunkyasshit rakstīja:Dārgi. Ar nevienu no Bilstein vai H&R produktu nevar īsti nošaut garām. Vienīgi var sanākt, ka nevari mašīnu nolaist tik zemu kā gribi, jo tie nav stanceru koili.DN-848 rakstīja:Sveiki, ko var pastastīt par Bilstein b14 Pss koil
Plusi un mīnusi.
Nebūs un nevaru vaira ciest pārāk zemu auto, kad pat nevar pārbraukt guļošajam utt, jo tad jau sākās lohu problēmas

Cik ir cena tiem b14?
Šobrīd šķiet labākais price/performance ir Mrods coiliem (bet nav pārāk daudz atsauksmes par viņiem, tieši ilgtermiņā lietojot)
Šobrīd šķiet labākais price/performance ir Mrods coiliem (bet nav pārāk daudz atsauksmes par viņiem, tieši ilgtermiņā lietojot)

Tātad: pievienoju vadus gribēju iegriezt starteri biš, pagriezu atslēgu, panelis iedegās viss safe. griežu tālāk un nekā, starteris pat tikšķi neuztaisa tb vispār 0 emoji
... ews pieslēgts, čips atslēgā, massas un plusi viss savienots.. uzskrecelējiet iespējamos variantus kāpēc tur nekas neiegriežas lai rīt no rīta jau varu visu sataisīt
PALDIES

PALDIES

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Ews lasītājs nedarbojas
Ews nav no īstā ecu
Nav vadi savilkti pareizi
Ews nav no īstā ecu

-AF- rakstīja:Ews lasītājs nedarbojas
Ews nav no īstā ecu
1) ews lasītāju tu domā pašu kastīti ews?
2) ews un ecu viss sapass ir no viena auto noņemts tur viss strādaja
3) man ews bija, vadus vilkt nevajadzēja
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1972
- 1973
- 1974
- 1975