Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1974
- 1975
- 1976
- 1977
- 1978
- …
- 2228
- chevron_right
Nav tik traki!CaK rakstīja:Mans bijušais e36 tagad pa sacensībām tiek nodzīts. Gandrīz žēl![]()
![]()

* Uzlikts LSD
* Sporta stūre
* Hidrauliskā rokas bremze
* X-Brace, atsaites priekšā un aizmugurē
* Short shifter
P.S. Paldies par labu auto!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Uzliec ručnikam garāku mietu, būs vieglāk noraut. 

Nepiekakās Vladlen`am topiku.Kristaps85 rakstīja:Nēsmu braucis nemāku spriest-AF- rakstīja:Aha. Lai dragrace vai stresa situācijā būtu vēl lielāka iespēja robā netrapitKristaps85 rakstīja:Augstais rokturis jau ir tā lielākā mērce, apvienojumā ar īso čotko gājienu, bet visi gonšķiki liek garos šifterus, gan jau ne bez iemesla
Es nesūdzos. Man ir īsais gājiens un garais miets. Nixons ar uztaisija tādu kā man. Arī teica, ka patīk.
Laikam jau atkarīgs no braucēja. Es kā sēžu piemēram savā ''rallijniekā''

Kā kurš pieradis laikam.

Man ir metinātas stupicas. Slodzi tur kā prieks.

Neredzu jēgu tērēt tos 70-100eur priekš 3b vai 933 shitfera... šitas garāžas variants arī uber strādā un regulējasmāriņš rakstīja:Nepiekakās Vladlen`am topiku.Kristaps85 rakstīja:Nēsmu braucis nemāku spriest-AF- rakstīja: Aha. Lai dragrace vai stresa situācijā būtu vēl lielāka iespēja robā netrapit, bet visi gonšķiki liek garos šifterus, gan jau ne bez iemesla
Es nesūdzos. Man ir īsais gājiens un garais miets. Nixons ar uztaisija tādu kā man. Arī teica, ka patīk.
Laikam jau atkarīgs no braucēja. Es kā sēžu piemēram savā ''rallijniekā'', bet iekāpa manā čoms un pateica: Tu jau te čilā sēdi. [emoji38]
Kā kurš pieradis laikam.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
IRP/CAEriebeklis rakstīja:Man ir 3B shifteris, gribas ko skaistāku.
$$$

Nu tik daudz izlikt nevaru atļautiesKristaps85 rakstīja:IRP/CAEriebeklis rakstīja:Man ir 3B shifteris, gribas ko skaistāku.
$$$

IRP ir butu super.
https://www.facebook.com/pg/IndividualR ... 8065975551

Jautājums par šiem motoriņiem, vai viņi ir viegli pieejami un nekosmos. Un vai tā ir ierasta lieta viņus mainīt, kā arī vai visi 4i ir vienādi? Visi ejoši, bet viens šausmigi dūc un verot lielās šahtas tās katreiz kaut kur dabū lauzienu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tā, nocīnījos visu dienu ar kabri, uzliku izplūdi, kārbu, kardānu viss viss gandrīz jau gatavs.. BeeeT atgriežoties pie startera tēmas - joprojām nulle emoji
1) massas cik atradu tad visas savā vietā..
2) ews kārbiņā klikšķis ir
3) startera relejs ar notikšķ
4) pie startera nepilni 12v rāda
hz besī

hz besī

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

mosk stareris kirdik?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Pamēģini pielikt krabi pie motora un aķa mīnusa. Ja tad negriež, tad ar masu viss kārtībā.Fashion rakstīja:Tā, nocīnījos visu dienu ar kabri, uzliku izplūdi, kārbu, kardānu viss viss gandrīz jau gatavs.. BeeeT atgriežoties pie startera tēmas - joprojām nulle emoji![]()
hz besī
Man tieši bija šī vaina, ka čakarējās masa...

loti ceru ka nav, nevaru uedomāties to sipaku viņu tagad nomainītbestbmw rakstīja:mosk stareris kirdik?

p.s pie aķa gluži nesanāks, aķis bagūzī, kgan ja izņemt ārā uz brīdi varētu provēt.. paprovēšu kkā tā, tik vadi jāatrdod tādi

Pieliec citu aķi klāt.Fashion rakstīja:loti ceru ka nav, nevaru uedomāties to sipaku viņu tagad nomainītbestbmw rakstīja:mosk stareris kirdik?
p.s pie aķa gluži nesanāks, aķis bagūzī, kgan ja izņemt ārā uz brīdi varētu provēt.. paprovēšu kkā tā, tik vadi jāatrdod tādi

Pisaks neliels ir nomainīt, bet nav tik traki...

uz doto brīdi vienkāršāk liekas ka noraut izplūdi, kardānu, palaist zemāk kārbu un tad jau tur pie viņa skrūvēm var tikt vienkārši 

Tikai neaizmirsti ka otra puse uzgriezni. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

wat, paņem pagarinātājus 2 un kreiso roku iebāž pie startera skrūvēm ar otro roku no aizmugures bāž mucu iekšā un ar kreiso pieregulē, lai uziet uz skrūves galviņas. un nekas nav jālaiž un lieki jāskrūvē...
grūtākais būs viņu izmānīt ārā hz kā tur bija 6cyl laikam gofru un ščupu noņemt un uz augšu izvilkt.
p.s. ne visiem ir uzgriežņi un ja ir tā arī nav bēda uzbāž atslēgas gredzenu virsū un viņa pati atspiedīsies pret kaut kurieni
grūtākais būs viņu izmānīt ārā hz kā tur bija 6cyl laikam gofru un ščupu noņemt un uz augšu izvilkt.
p.s. ne visiem ir uzgriežņi un ja ir tā arī nav bēda uzbāž atslēgas gredzenu virsū un viņa pati atspiedīsies pret kaut kurieni
Pēdējais labojis Liss - 27 Dec 2016, 22:41, kopā labots 1 reizi.

Kaut ko no otras puses pieej problēmai "nomainīt starteri"
Nav ne jausmas, kas par motoru, bet m5x gadījumā tik ieplūdes kolektoru var noņemt, lai gan citi pat bez tā tiek galā.
Edit: nu re seeingman apstāstīja procesu

Nav ne jausmas, kas par motoru, bet m5x gadījumā tik ieplūdes kolektoru var noņemt, lai gan citi pat bez tā tiek galā.
Edit: nu re seeingman apstāstīja procesu

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

ieplūdi ņemt nost... nu moš vēl motoru izcelt

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1974
- 1975