Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1985
- 1986
- 1987
- 1988
- 1989
- …
- 2228
- chevron_right

nosver manējofunkyasshit rakstīja:Es vairāk domāju, kas notiks, ja es no kompakta aizmugures izmetīšu visu lieko, tad kādu izsvarojumu es iegūšu. Es nemaz nebrīnos, ja tur būtu kas 70/30 vai pat vēl sliktāk.

bet man aķis aizmugurē un lielais reduktors, atkal neder

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

M52b20, jaa viss turpat arii iztek uz asfalta, nekur netiek.bestbmw rakstīja:Redzas ka gar sukni tek? Kas pa motoru?

Noperc sukni un saruna ar kadu no foruma apmainiit. Darbs kadam 15 min.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Aptuvenaas suuknja izmaksas?bestbmw rakstīja:Noperc sukni un saruna ar kadu no foruma apmainiit. Darbs kadam 15 min.

līdz 30eKaktuss rakstīja:Aptuvenaas suuknja izmaksas?bestbmw rakstīja:Noperc sukni un saruna ar kadu no foruma apmainiit. Darbs kadam 15 min.

Pēdējais labojis vitjazz - 02 Jan 2017, 12:15, kopā labots 1 reizi.

lietots kadi 10-15 jauns kadi 26 eur eparta https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... _101/tab:2
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Kādi komentāri par iespējamo braukšanu uz servīīzu? Aptuvenā distance 15km.vitjazz rakstīja:līdz 30eKaktuss rakstīja:Aptuvenaas suuknja izmaksas?bestbmw rakstīja:Noperc sukni un saruna ar kadu no foruma apmainiit. Darbs kadam 15 min.

var liet udeni tosola vieta un braukt galenais nelaut uzkarst lidz sarkanai atzimei. paris reizes noteikti apstajies atjauno limeni dzeses sistema.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Un tad skalot dzeses sistēmu? Tas vairs nav 15 min darbs!bestbmw rakstīja:var liet udeni tosola vieta un braukt galenais nelaut uzkarst lidz sarkanai atzimei. paris reizes noteikti apstajies atjauno limeni dzeses sistema.

tas paris min aiznjem, mazos daudzumos tosolu var skaidit ar udeni. un no sistemas tak tikai peckas radiatora paliek.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

https://www.youtube.com/watch?v=ekUIpfeXXdE Kārtējais apliecinājums,ka M40 nevar nogalināt! 

Un blokā.bestbmw rakstīja:tas paris min aiznjem, mazos daudzumos tosolu var skaidit ar udeni. un no sistemas tak tikai peckas radiatora paliek.

Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.

Tepat, forumā, taču bija foto no latgales, kur čalis savam TDSam no rīta traukā skatās uz ledus tosola ķīseli pie -35 (pagājušajā ziemā, vai aizpagājušajā ziemā) - tādu skatu es noteikti nevēlētos savam auto ieraudzīt.ZzevsS rakstīja:Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.

Kikaps rakstīja:Tepat, forumā, taču bija foto no latgales, kur čalis savam TDSam no rīta traukā skatās uz ledus tosola ķīseli pie -35 (pagājušajā ziemā, vai aizpagājušajā ziemā) - tādu skatu es noteikti nevēlētos savam auto ieraudzīt.ZzevsS rakstīja:Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.

Dīzeļauto man gadās reti un arī -35 grādus ir izdzīvojuši auto ar nelielu daudzumu ūdens dzesēšanas sistēmā.Kikaps rakstīja:Tepat, forumā, taču bija foto no latgales, kur čalis savam TDSam no rīta traukā skatās uz ledus tosola ķīseli pie -35 (pagājušajā ziemā, vai aizpagājušajā ziemā) - tādu skatu es noteikti nevēlētos savam auto ieraudzīt.ZzevsS rakstīja:Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.
Tāpat arī traktoros nepārtraukti dzesēšanai tiek liets ūdens, bet protams tiem vieglāk to visu noliet pēc tam.

Ūdenim ir viena ļoti laba īpašība - liela siltumietilpība, bet ļoooti daudz sliktu sākot ar to, ka tas sasalstot izplešas un beidzot ar to, ka ar laiku viss rūsains paliek. Ja jauc ar tosolu, klasiskā Latvijas ziemā sliktākais, kas notiks būs ķīselis, jo piedevas rūsas novēršanai arī tur būs. Vecam motoram neko šausmīgu tur nesaskatu, normālam diez vai pielietu ūdeni.Kikaps rakstīja:Tepat, forumā, taču bija foto no latgales, kur čalis savam TDSam no rīta traukā skatās uz ledus tosola ķīseli pie -35 (pagājušajā ziemā, vai aizpagājušajā ziemā) - tādu skatu es noteikti nevēlētos savam auto ieraudzīt.ZzevsS rakstīja:Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.
Vienu brīdi strokerim nedaudz pilēja radiators un to nepamanīju, temperatūra bišķi uzkāpa virs normas iebraucu statoilā un domāju, diena pirms algas, naudas īpaši daudz nav, moš līdz mājām pieliet ūdeni, jo antifrīzs tur maksā ap 4 eur litrā un mājās gaida 10l kanna, bet sirdaspziņa neļāva tajā motorā ūdeni iegāzt

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

zep izpludes kolektora ir skruve ko izskruvejot iztek viss no bloka.Kikaps rakstīja:Un blokā.bestbmw rakstīja:tas paris min aiznjem, mazos daudzumos tosolu var skaidit ar udeni. un no sistemas tak tikai peckas radiatora paliek.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Linda, tas ir savādāk, ja tev ir motors kurā tu esi ieguldījis milzīgu darbu un naudu. Bet ja tas ir pagājušās simtgades auto ar ikdienišķu motoru, tad why not.Linda rakstīja:Ūdenim ir viena ļoti laba īpašība - liela siltumietilpība, bet ļoooti daudz sliktu sākot ar to, ka tas sasalstot izplešas un beidzot ar to, ka ar laiku viss rūsains paliek. Ja jauc ar tosolu, klasiskā Latvijas ziemā sliktākais, kas notiks būs ķīselis, jo piedevas rūsas novēršanai arī tur būs. Vecam motoram neko šausmīgu tur nesaskatu, normālam diez vai pielietu ūdeni.Kikaps rakstīja:Tepat, forumā, taču bija foto no latgales, kur čalis savam TDSam no rīta traukā skatās uz ledus tosola ķīseli pie -35 (pagājušajā ziemā, vai aizpagājušajā ziemā) - tādu skatu es noteikti nevēlētos savam auto ieraudzīt.ZzevsS rakstīja:Man vairākiem auto pa vasaru ir pieliets līmenis ar ūdeni. Pēc tam atkal tosols pa virsu. Pagaidām visi vēl brauc un neviens no tā nav nosprādzis. Zinu ka tā nav labi darīt, bet nav arī nekas briesmīgs tajā.
Vienu brīdi strokerim nedaudz pilēja radiators un to nepamanīju, temperatūra bišķi uzkāpa virs normas iebraucu statoilā un domāju, diena pirms algas, naudas īpaši daudz nav, moš līdz mājām pieliet ūdeni, jo antifrīzs tur maksā ap 4 eur litrā un mājās gaida 10l kanna, bet sirdaspziņa neļāva tajā motorā ūdeni iegāzt

Tieši tā, ir autiņi kuriem bez sirdsapziņas pārmetumiem vasarā ir braukts ar ūdeni+tosolu 
Ja jau par dzēsēšanas sistēmām, no kā liekot benzīniekam dīzeļa radiatoru jūs ņemat izplešanās traukus? Oem baigi lielais liekās, vw apaļās bumbas, nu tā, šķiet neslikts variants. Volvo cik zinu bija visai kompakti tie trauki.
Un tad vēl šis ķīnietis, bet par ķīnu bail, ka tecēs un vēl nav ne jausmas kā viņu nostiprināt
ebay trauks

Ja jau par dzēsēšanas sistēmām, no kā liekot benzīniekam dīzeļa radiatoru jūs ņemat izplešanās traukus? Oem baigi lielais liekās, vw apaļās bumbas, nu tā, šķiet neslikts variants. Volvo cik zinu bija visai kompakti tie trauki.
Un tad vēl šis ķīnietis, bet par ķīnu bail, ka tecēs un vēl nav ne jausmas kā viņu nostiprināt
ebay trauks
It's all about the win

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1985
- 1986
- 1987