Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1986
- 1987
- 1988
- 1989
- 1990
- …
- 2228
- chevron_right

Linda rakstīja:Tieši tā, ir autiņi kuriem bez sirdsapziņas pārmetumiem vasarā ir braukts ar ūdeni+tosolu

Šeit tēma sākās ar ūdens liešanu m52b20. Tajā motorā es pesonīgi galīgi neiespringtu ko liet iekšā.

E30 , tik neatceros, dīzeļa vai benzīna, man šķiet ka dīzeļa.Linda rakstīja:Tieši tā, ir autiņi kuriem bez sirdsapziņas pārmetumiem vasarā ir braukts ar ūdeni+tosolu
Ja jau par dzēsēšanas sistēmām, no kā liekot benzīniekam dīzeļa radiatoru jūs ņemat izplešanās traukus? Oem baigi lielais liekās, vw apaļās bumbas, nu tā, šķiet neslikts variants. Volvo cik zinu bija visai kompakti tie trauki.
Un tad vēl šis ķīnietis, bet par ķīnu bail, ka tecēs un vēl nav ne jausmas kā viņu nostiprināt
ebay trauks

Interesē kur mehi iepērk savus intrumentus, parādijusies vajadzība bet nezinu kur skatīties, zinu par tīraines ielas htc, un uz piedrujas ielas ir kaut kāds tools veikals, bet nezinu kas tur ir.
kamasa tools.
Auto eksperts tirgo... pretī bijušajam go planet gandrīz, pēkšņi aizmirsās ielas nosaukums
Auto eksperts tirgo... pretī bijušajam go planet gandrīz, pēkšņi aizmirsās ielas nosaukums

Paldies , skatos ka ir gunāra astras ielas.70cc rakstīja:kamasa tools.

Diezgan objektīvi (uk abi auto vienlīdz plaši pieejami un izplatīti)
bmw e36 vs nissan 'S' body
http://www.driftworks.com/forum/driftin ... s-s13.html
bmw e36 vs nissan 'S' body

http://www.driftworks.com/forum/driftin ... s-s13.html

Tas Tu placi izspolēji?DN-848 rakstīja:Paldies , skatos ka ir gunāra astras ielas.70cc rakstīja:kamasa tools.

Es nē, tas Rossi!Inferno rakstīja:Tas Tu placi izspolēji?DN-848 rakstīja:Paldies , skatos ka ir gunāra astras ielas.70cc rakstīja:kamasa tools.

Tev ir 17mm triecienmuciņa? 

Ir, bet tagad neesmu uz vietas, un laikam lidz 1dienai nebūšu.varbut 7dien iebraukšu riepas notirgot.Inferno rakstīja:Tev ir 17mm triecienmuciņa?

Bļin.... neražaDN-848 rakstīja:Ir, bet tagad neesmu uz vietas, un laikam lidz 1dienai nebūšu.varbut 7dien iebraukšu riepas notirgot.Inferno rakstīja:Tev ir 17mm triecienmuciņa?

Es tev ieteiktu darīt tā - uzsūtīt tikai emblēmas uzlīmi, veco noraut nost un uzlīmēt vietā. Lētāk kā ar visu pamatu un izskatās kā jauna.

uz disku centriņiem tas strādā, bet haubes značokam tā nesanāks - viņam ir drusku reljefs un pats značoks ir ar sfērīsku izliekumu. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

tieši ta,jo nevarēs ieliekt ap sfēras kanti,kas nozīmē,ka ātri vien noies nost,it īpaši kad tiks mitrums virsū!ch. rakstīja:uz disku centriņiem tas strādā, bet haubes značokam tā nesanāks - viņam ir drusku reljefs un pats značoks ir ar sfērīsku izliekumu.
Es uz kapota emblēmas šitā pārlīmēju un 2 gadi turējās līdz pārdevu to mašīnu. Ebay emblēmas salīdzinoši padārgas.

Tepat pārdod sadaļā 3 eur/gb
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nu kaut kādu gadu var nobraukt tad viņas nesmuki dzeltenas paliek un jāmaina atkal, nost nelobās gan. Nez, man 3 eur gadā nav problēma 

It's all about the win

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1986
- 1987
- 1988
- 1989