Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- …
- 308
- chevron_right
Es jau sen teicu ka bus tada cena un ja ir piedavajums,tad tirgoshu.tagad vinju tik atsvaidzinu.cena ir akmeni kalta un nekadi argumenti mani neinteresee
ar kompatu pa brugji
AndrejCR rakstīja:tatad no sodien aktuali piedavajumi par 323-328 sedanu/kupeju vajag ka donors! Galvenais lai butu labs motors un karba. un velams tikai mehanika! Cena lidz 500-600 euro. var bez diskiem, salona un t.t.
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
marihuans rakstīja:ilgi gan izturēja
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fcxjx.html
cena rnājama argumentēti.jauna tehniskā apskate
Kads sito ir braucis skatities?? Stav jau diezgan ilgi... http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... epdic.html
šis ar ir bijis powerā aprunāts, pačeko!
Čomam kolēģis piedāvāja nopirkt, cik atceros mašīna patiešām labā stāvokli, nav spīdzināta, respektīvi īpašnieks prātīgi braucis. :)Normunds rakstīja:Kads sito ir braucis skatities?? Stav jau diezgan ilgi... http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... epdic.html
Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk
Neko nevaru atrast pa vinu seit..
Viens tepat bija rakstijis ka ruslans baigais vinai esot. Huj sapratisi... Pec bildem jau ok , nezinu uzrakstiju tam pardevejam , gaidisu ko atbildes. Pats neesmu paslaik Latvija majas tik uz tresdienu busu. Tapec ta prasiju. Man jau liekas ja tik labs variants butu sen jau butu pardots divus menesus jau stabili tirgojas.
sitais jau pirms jauna gada bij redzets ss.lv
Nu ko ta man te lietotajs BUKTINSH megina parliecinat ka auto ir reali laba stavokli . Ja jau tik ilgi tirgojas. Nezinu moska atbrauksu aizbrauksu pastisos.
Viņš vizmas jau, kādus 4menešus tirgojas.
Biju apskatit, izskatās zolīdi, bet liekas, ka nejiet kaut kā.
Biju apskatit, izskatās zolīdi, bet liekas, ka nejiet kaut kā.
zinu stāstīt, ko man čoms stāstija. :) gabals jau nenokritīs ja aizbrauksi apskatīt. :)Normunds rakstīja:Nu ko ta man te lietotajs BUKTINSH megina parliecinat ka auto ir reali laba stavokli . Ja jau tik ilgi tirgojas. Nezinu moska atbrauksu aizbrauksu pastisos.
Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk
Nopirksu e36 compactu velams 323ti, bet izskatisu ari 318ti.
Var ari piedavat kadu coupe 325, 323 lidz +/- 2000eur atkariba no eksemplara.P
PM
Var ari piedavat kadu coupe 325, 323 lidz +/- 2000eur atkariba no eksemplara.P
PM
mekleju dirsas parvietojamo ar TA vismaz lidz gada beigam
lidz 800 eiro
lidz 800 eiro
ar kompatu pa brugji
Varbūt kādam interesē volvo v40 98gada beigu ražojums, ir A/C, el.logi un citas lietas. TA - 02.15
Līdzi dodu baltu kožas salonu ar abšifkām :) sīkākam info rakstiet privāti. Var piedāvāt maiņu tikai uz kūti.
var zvanīt : 28237477
Līdzi dodu baltu kožas salonu ar abšifkām :) sīkākam info rakstiet privāti. Var piedāvāt maiņu tikai uz kūti.
var zvanīt : 28237477
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- …
- 308