Single Vanos Seals Repair Kit (6-cyl) - GROUPBUY.
progress kāds? vai regress?
Regress nē Progress tāds, ka gaidam paku
Es nupat kā saņēmu vanosa gumijiņas
Uzlicis jau vēl neesi?
Vēl neesmu, jo burtiski pirms 30 min. tik saņēmu :)
P.S. Liekot jaunās gumijas virsū, gadījumā nebija jāpatur īsu brīdi karstā ūdenī lai paliek mīkstākas ? Brūnā gumija ir mīksta bet tā melnā ir pacieta ...
Edit: Jaunās gumijas var ielikt karstā ūdenī lai būtu elastīgākas uzlikšanas brīdī
P.S. Liekot jaunās gumijas virsū, gadījumā nebija jāpatur īsu brīdi karstā ūdenī lai paliek mīkstākas ? Brūnā gumija ir mīksta bet tā melnā ir pacieta ...
Edit: Jaunās gumijas var ielikt karstā ūdenī lai būtu elastīgākas uzlikšanas brīdī
Ved, ved ar banānu reisu
Gan jau ka sūta ar US Postal servisu un atnāks Latvijas pastā, tāpēc ir tik lēni ...
Nu, lētākais sūtīšanas veids, tāpēc arī ir ilgāks. Labi, ka nesūtam kristāla lampas
Sveiki !
Vai Kāds varētu pateikt vai šīs blīves deres gan M50 un M52 motoriem ? Nesen iemetās klaburčūska vanosā.
Vai Kāds varētu pateikt vai šīs blīves deres gan M50 un M52 motoriem ? Nesen iemetās klaburčūska vanosā.
Ir kādi jaunumi vai vienkārši viss pasākums aizgājis nebūtībā?
Es jav apsveru domu ka jaaizmirst par viniem.
Veči, neraudiet! Es arī gaidu!
Pagaidām ir tā, ka 2 paciņas ir aizsūtītas atpakaļ, jo neesot izņemtas, par kuru atnākšanu neko nezinu. Gaidu atbildi, kas tajā galā notiek. Redzot, problēmas ar manu adresi
Ja kādam ir apnicis gaidīt, kas būtu ticami, rakstat PM, risināsim!
Pagaidām ir tā, ka 2 paciņas ir aizsūtītas atpakaļ, jo neesot izņemtas, par kuru atnākšanu neko nezinu. Gaidu atbildi, kas tajā galā notiek. Redzot, problēmas ar manu adresi
Ja kādam ir apnicis gaidīt, kas būtu ticami, rakstat PM, risināsim!
Man radusies nepieciešamība pasūtīt blīvju komplektu. Sūtu jebkurā gadījumā.
Ja ir vēl kāds, kas arī vēlas pasūtīt - droši PM, sanāks lētāks pasts!
Ja ir vēl kāds, kas arī vēlas pasūtīt - droši PM, sanāks lētāks pasts!
Mēs te vēl iepriekšējo pasūtījumu gaidam
Cik sapratu tur bija problēmas ar norādīto LV adresi. Šajā gadījumā problēma izpaliek.
Tieši tā. Nav problēma ar selleru, tur viss čiki.