ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
Ar ledusskrāpi kasīji uzlīmes nost? nekas asāks nebija pieejams?
Ehh, labak nejautaa
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ir taads instruments ,kaa "gotinja"
Nonjem uzliimes un divpuseejaas lentas atliekas nesabojaajot kraasu
Nonjem uzliimes un divpuseejaas lentas atliekas nesabojaajot kraasu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Hmm, tad jau es uz Nr2 varētu pretendēt...možais rakstīja: ...un pirmais numurs sķiet, ka Ruu pienākas..
Ideja ļoti OK, tikai dizaineriem jāizkaujas, kur, ko un kā labāk līmēt.
Ideja nav slikta :)
Bet uz stikla viennozīmīgi nē. Ja jā, tad blakus uzlīmei, kaut kā tā. Bēt - es uzskatu, ka to vajadzēja sākt no sākuma jau, nevis pusceļā :) Bet doma tiek pierakstīta pie sapulcē apspriežamajiem jautājumiem, viennozīmīgi
Bet uz stikla viennozīmīgi nē. Ja jā, tad blakus uzlīmei, kaut kā tā. Bēt - es uzskatu, ka to vajadzēja sākt no sākuma jau, nevis pusceļā :) Bet doma tiek pierakstīta pie sapulcē apspriežamajiem jautājumiem, viennozīmīgi
Uzskatu, ka nuks gan nav jāpublicē!
Domāju, ka par nika līm'šanu atsaucība būs maza.
Domāju, ka par nika līm'šanu atsaucība būs maza.
nu nav zemē metama doma par numerāciju,bet par niku nezinu vai! Man 3 jau sen priekšējā logā
coupe 2.8
Manas domas: niku nevajag līmēt, bet numerācija gan būtu ok doma!
Man bračka un švāģers brauc uz tiem LandCruiser tusiem-cik esmu manijis, viņiem arī ir visi auto sanummurēti.
Tikai tos nummurus nepārāk gigantiskus!
Man bračka un švāģers brauc uz tiem LandCruiser tusiem-cik esmu manijis, viņiem arī ir visi auto sanummurēti.
Tikai tos nummurus nepārāk gigantiskus!
mee Nr. 88
Ja numuri būtu, tad par ekskluzīviem numuriem nāktos maksāt
Pērku nummuru 82
Man vēl jātiek pie e36.lv uzlīmēm,lai varētu sākt sapņot par numuru Bet katrā ziņā ideja nav peļama par numuriem
tad es pērku 77dogMa rakstīja:Ja numuri būtu, tad par ekskluzīviem numuriem nāktos maksāt
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nav problemu,un es piesakos uz 3dogMa rakstīja:Ja numuri būtu, tad par ekskluzīviem numuriem nāktos maksāt
labi pietiek piesarnot,tas viss vel vadibai jaizlemj
coupe 2.8
kas tad bija noticis forumam? vai ari kaukas tika uzlabots?
...
cik saprotu, ap 11 vakaraa pazuda elektriiba, ups arii beidzaas. shis izdomaaja pa taisno izrubiit serveri, nobruka viena datubaazes tabula liidz plksten 5 naktii taaa tabula pateica caw tad nu ap 11 riitaa ruu lika ieskatiities tiimeklii
es tiesi biju forumaa kad tas notika,
domaju jau ka jums apnika ka es visu nakti kauko drukaju te un atsledzat mani, sak, tinies tak gulet
domaju jau ka jums apnika ka es visu nakti kauko drukaju te un atsledzat mani, sak, tinies tak gulet
...
Tad arī būtu tāds uzraksts parādījies.
Kas ar šo lietu notiek?Orkaans rakstīja: Ja gribaas saglabaat identitaati katram auto saimniekam ,tad jaaizdala katram savs ID nummurinjsh kas atrodas uz auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right