Video/Audio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 50
- chevron_right
Varu kādam pa 5LS notirgot 6cd čeindŽeri Pioneer CDX-FM657
Ir vēl pastiprinātājs ar 880w pa 30Ls.
Pioneer magnetola ar mp3 pa 35Ls.
Bildes šobrīd nav, varbūt rīt pievienošu.
Ir vēl pastiprinātājs ar 880w pa 30Ls.
Pioneer magnetola ar mp3 pa 35Ls.
Bildes šobrīd nav, varbūt rīt pievienošu.
ar prieku iepirktu, kādu aktīvo subi vai komplektu, neko pārdabisku nevajag (negribu pazaudēt riepas to nedzirdot)
Ir veelme iegaadaaties magjiiti. Prasiiba ir USB
Varu arii iemainiit pret saveejo, maneejais lasa DVD! Ja magjiitis tishaam ljoti labs varu iedot liidz spoguli ar iebuuveetu LCD
Varu arii iemainiit pret saveejo, maneejais lasa DVD! Ja magjiitis tishaam ljoti labs varu iedot liidz spoguli ar iebuuveetu LCD
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varbūt kādam mētājās originālais e36 radio, galvenais ka strādājoš, labprāt nopirktu
Iegādāšos HI/FI pogu
Ar piedāvājumiem PM.
Ar piedāvājumiem PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Parasti orģinālie nemētājas. Varu piedāvāt blaupunkt Cd43 (bmw bussines cd)semirs rakstīja:Varbūt kādam mētājās originālais e36 radio, galvenais ka strādājoš, labprāt nopirktu
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Varbuut kaads var piedaavaat magjiiti! Galvenaa prasiiba USB un draudziiga cena!
Varu samainiit pret DVD magjiiti
Ja buus labs tad varu iedot liidzi arii spoguliiti ar iebuuveetu ekraanu!
Varu samainiit pret DVD magjiiti
Ja buus labs tad varu iedot liidzi arii spoguliiti ar iebuuveetu ekraanu!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man kaads vareetu piedaavaat pastiprinaataaju no 600w-1200w!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
kāda cena?Rex rakstīja:Pārdodu blaupunkt cd 43
http://content22-foto.inbox.lv/albums18 ... .sized.jpg
ir man stripeklis 880w 30Lsmileniums rakstīja:man kaads vareetu piedaavaat pastiprinaataaju no 600w-1200w!
880w maksimālā jauda, labākajā gadījumā
mileniums varēja minēt, kādu viņam vajag un priekš kā. Vari jau skatīties uz 1200w, ja arī esi iepriekš padomājis, kā nodrošināt pienācīgo strāvu, vadus - Tev ģenģeris būs par īsu... Tas, ka ar lieliem burtiem būs rakstīts 1200W uz pastiprinātāja, nenozīmē, ka pat PMPO jauda tuvu tam ir.
mileniums varēja minēt, kādu viņam vajag un priekš kā. Vari jau skatīties uz 1200w, ja arī esi iepriekš padomājis, kā nodrošināt pienācīgo strāvu, vadus - Tev ģenģeris būs par īsu... Tas, ka ar lieliem burtiem būs rakstīts 1200W uz pastiprinātāja, nenozīmē, ka pat PMPO jauda tuvu tam ir.
man pa lielam 0 saprašanas kādas tās jaudas, tik redzu kas virsu rakstīts, un ja man 1Kw Infiniti kustināja labi tad jau kautkas tur iekša ir
Tam, kas virsū ir rakstīts - vismazāk var ticēt.
PAr cik vairs nav vajadzigs- PARDODU Pioneer DEH 500UB magi ar USB, loti laba stavokli, nav apskarpets un apdauzits, vairaki krasu toni, darbojas nevainojami!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... 3593365585
PM, CENA RUNAJAMA!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... 3593365585
PM, CENA RUNAJAMA!
Pārdodas ///Alpine Pults RUE-4187
Cena 10.ls
Riga Ziepniekkalns
Tel.26815490
Cena 10.ls
Riga Ziepniekkalns
Tel.26815490
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dedzini kamēr vēl nau par vēlu!
varu piedavat samainit vai nu pardot 2 x infinity coaxial 6x9 tumbas,100W RMS 1000W Peak, 3 joslu.viena laba otra remontejāma.teiksim 10ls par abam,vai nu samainišu pret pagriezienu kupejai pasažier puses dzelteno,vai pogu el.logiem ar zaļo štekeri vai is'a spidometra paneli.PM or 22367738 Rīga
Pārdodu auto audio komplektu.
Pioneer pastiprinatajs monobloks,Groud zerro pastiprinatajs, JBL 1000W subwoofer,Kondensators,Vadi.
Kopējā cena 220ls
Pioneer pastiprinatajs monobloks,Groud zerro pastiprinatajs, JBL 1000W subwoofer,Kondensators,Vadi.
Kopējā cena 220ls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 50
- chevron_right