Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 2228
- chevron_right
ooo ,zashibis ,noteikti entos gadus atpakal jau viss samainits pret ko cituOrkaans rakstīja:Bremzes atsperojums un amortizaacija
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Nu taa meedz gadiities
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
motorelis beigu beigas m50b20 vanos
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Hmm .. tikai -23 Gaidīju vairāk.
kur tad Tev -23???
Gribu vasaru, epal es šito halatūnu, gribu daudz saules, jūru un plikas meitenes!
Ārā. aiz loga, dabīgi :) Marienburgas apkātnē. 8:30 no rīta.RENIO rakstīja:kur tad Tev -23???
Jeb visiem saprotamākā valodā - AlūksnēMafijs rakstīja:Ārā. aiz loga, dabīgi :) Marienburgas apkātnē. 8:30 no rīta.RENIO rakstīja:kur tad Tev -23???
Atradu taadu interesantu Clubsport eksemplaaru, parsteidz tas ka vinam ir gandriiz taads pats kaa GT spoileris, bet tikai vinsh saucaas Clubsport ar stop signaalu un vel tas ka tur rakstiits ka vinam originaalais karbons salonaa, bet pie tehniskiem datiem nav atsevishki pierakstiits. http://www.russia-bmw.ru/forum/showthread.php?t=221847
man tas karbonizators iespārda!
Tads dums jautajums! ta ka manam buris tomer ir parak sapuvis un pec cenam sanak tas pats kas nopirkt citu bumbieri,tad tiek lenam novertetas tirgus cenas kutinam ar potencialu motora parcelsanu no mana drapaka! uz kuru tirgu labak skatities? pie mums vispar reali atrat normalu kutinu turpmakai parbuvei,vai labak vilk no vacijas kadu 318 kutinu? man jau tada duma ceriba ka pie mums 318 kutinas nebus tik traki blieztas.
coupe 2.8
Pec zalo gadu auto tirzniecibas un biezajam vizitem lt man ir zudusi ticiba viniem,pats savam acim cik reiz redzeju ka no 3 autiniem salime vienu!
coupe 2.8
Stāv kkur zemē nomesti beigtie, bet aizmirsīšu, kad būšu garāžā, lai izmērītu
Nu pameiģini atcerēties būtu ļoti jauki
pagaidām taisu rasējumu ar 3,1 cm
pagaidām taisu rasējumu ar 3,1 cm
205/55R16 cik gaisa spiedienam jābūt? Uz riepas maksimālais norādīts. Man no tā labāk nepaliek.
Cik jūs vispār parasti pumpējat? Man kaut kā 2 vienmēr riepa liekas pamīksta. Kur nu vēl dažās vietās ieteiktā 1,8
Cik jūs vispār parasti pumpējat? Man kaut kā 2 vienmēr riepa liekas pamīksta. Kur nu vēl dažās vietās ieteiktā 1,8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 2228