Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- …
- 2228
- chevron_right
Redziet, mēs neesam vienīgie, kuri pie kalendāra strādā, to dara arī tipogrāfija, tāpēc konkrētu datumu nosaukt nevaru, bet domājams, ka šonedēļ forumā iemetīšu gatavo maketu (katra mēneša gatavo bildi)!
Tad arī varēsiet sākt pieteikties!
Tad arī varēsiet sākt pieteikties!
Par smukajiem auto iekš kalendāra - ne visas forumā izslavētās mašīnas tika, jo svarīgs bija arī izpildījums, t.i., kompozīcija. Varēja tikt arī lauku kaplis, ja būtu bijusi laba kompozīcija.
Katru gadu, ja, protams, būs atsauksme par kalendāriem, būs tikai 12 E36tie, un tas ir tikai lōģiski
Un, ja būs atsauksme, tad nākamgad kalendārs toč būs BOMBA!
Katru gadu, ja, protams, būs atsauksme par kalendāriem, būs tikai 12 E36tie, un tas ir tikai lōģiski
Un, ja būs atsauksme, tad nākamgad kalendārs toč būs BOMBA!
Interesanti, interesanti.
Vai nu viss nav pārdomāts, vai manas bildes nav tikušas kalendārā. - neko sliktu nesaku.
Tā, kā esmu bijis arī e30 īpašnieks un esmu dzīvojies pa e30.lv, tad parasti kalendāra bildes tika vēlreiz pārprasītas orģinālizmērā, jo daudzi liek internetā samazinātos izmēros.
Ai, sūdu laikam bīdu. Mindfuck.
Vai nu viss nav pārdomāts, vai manas bildes nav tikušas kalendārā. - neko sliktu nesaku.
Tā, kā esmu bijis arī e30 īpašnieks un esmu dzīvojies pa e30.lv, tad parasti kalendāra bildes tika vēlreiz pārprasītas orģinālizmērā, jo daudzi liek internetā samazinātos izmēros.
Ai, sūdu laikam bīdu. Mindfuck.
Pirmais apvainotais?

To arī gribēju dzirdētdogMa rakstīja:...
Bildes tika pielabotas, ja bija nepieciešams ...
Un tiem, kas netika kalendārā ietiektu saņemties un safočēt vēl labākas bildes, lai nākamgad piemēram tiktu. Protams žūrija nav bezpersoniska (gan jau savējiem bija kāds bonuss), bet kopumā drīzāk vaina ir pašu īpašnieku foto uzņēmumos nevis žūrijā. Vismaz es tā sevi mierinu
P.S.
Uz nākamo gadu mans ieteikums laicīgi domāt par kalendāru, lai varbūt kāds speciāli var uztaisīt fotosesiju un apstrādāt bildes jau atbilstoši kādai skicei, iecerei. Jo piemēram es nevarēju izdomāt sūtīt max dabiskas bildes vai ar acīm redzamu PhotoZhopu, bet daiļākas.
Viss ir atkarīgs no šī gada - kā kalendārs aizies.
par nākamo gadu jau tiek domāts un plānots.
P.S. nekāda "savējo" bīdīšana nebija un nebūs! Mēs visi šeit forumā esam savējie
galvenais ir smuka bilde
par nākamo gadu jau tiek domāts un plānots.
P.S. nekāda "savējo" bīdīšana nebija un nebūs! Mēs visi šeit forumā esam savējie
galvenais ir smuka bilde
ai nu ko stresojat, tāpat vairāk kā skaidrs ka tur būs m pakotās kupejas un krabji , varbūt viens sedans kas tāpat bus psiharno vai erdas 
uteo rakstīja:Pirmais apvainotais?![]()
Neesmu apvainojies.
Vienīgi domāju par bilžu kvalitāti, jo tomēr bilde nonāk A3 izmērā, nevis uz mazas lapiņas.
Neviens e36tais neatkārtojas, kā arī savējo bīdīšana toč nebija. Protams, gribētu arī, lai mans tur tiek, bet netika, kaut gan bija smuka bilde, bet nianses to izbojāja.
Grūtākais jau bija ziemas mēneši, jo bildes tiešām nebija.
Ja būtu gadā 24 mēneši, būtu daudz vieglāk izvēlēties bildes
Mēs vairākas stundas sēdējām, šķirstījām, domājām, atlasijām. Tas nav tik vienkārši, tomēr :)
Grūtākais jau bija ziemas mēneši, jo bildes tiešām nebija.
Ja būtu gadā 24 mēneši, būtu daudz vieglāk izvēlēties bildes
Man pilnigi vienalga vai mans grabulis tiek vai netiek. Tapat ir doma nemt gan e30.lv gan e36.lv kalendarus. Netaisos pirkt kkadus pukisu un zverinu kalendarus. Ka
zurija bus lemusi uz to ari skatisos.
zurija bus lemusi uz to ari skatisos.
Cik litri tosola salien 1.8 is dzinējā?
via uz sedinājuma 60/40 var uzlikt diskus ar plauktu un r16 j7,5
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nē.....un maz ticams,ka šonedēļ būs....kaut gan...Nixon rakstīja:6.5l-HAPO- rakstīja:Cik litri tosola salien 1.8 is dzinējā?![]()
Jau kārtībā?
upega rakstīja:via uz sedinājuma 60/40 var uzlikt diskus ar plauktu un r16 j7,5
Kāds iznesums diskiem?
Mainu. Tikai cenas ir nerealas. Sākot no 70-220 lsNixon rakstīja:Ko īsti dari? Maini visu dzinēju vai tomēr reanimē veco?
dogMa rakstīja:Kāds iznesums diskiem?
hvz! uzjautāšu! bet plaukts ir mežonīgs! priekša stavot 225/45 riepas un aizmugurē 245/45
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- …
- 2228