Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2016
- 2017
- 2018
- 2019
- 2020
- …
- 2228
- chevron_right

Ja atmiņa neviļ, vietējā Vecmīlgrāvja Lukoilā bija piedāvājumā arī vienass piekabes.. 

Vadoties pēc realoem.com, plastmasas daļas ir vienāda visiem.KA-91 rakstīja:2.5 tds pedālis tāds pats kā visiem e36 modeļiem?
Reinholds rakstīja:Pētīju, šķiet tikai divasu. :/ZzevsS rakstīja:Zinu ka lukoils izīrē piekabes, bet nav ne jausmas vai der b kategorijai.Reinholds rakstīja:Kādam ir varianti kur uz sestdienu varētu izīrēt piekabi B kategorijai lai pārvestu mašīnu?
Iepriekšējās reizes ņēmu BAT, bet tur nav pieejama.![]()
![]()
Atradu ss.lv vēl vienu, bet tur atbildēja krievu tautības cilvēks, kurš knapi kaut ko lauzīja latviešu valodā un neraisīja uzticību, ka dabūšu atpakaļ savu €200 drošības naudu (lieki piebilst, ka BAT par tādu pašu piekabi drošības nauda ir €50)
Ir vienass poekabes vinjiem arii.biezhi esmu no lukoil njemis ar b kategoriju
ar kompatu pa brugji
Jap. Stūres airbag mehānismu mainīšot.Fashion rakstīja:E39tajam?
Bļac kāds maita izrāvis sānu apgrienu spārnā.

Tātad pēdējā Laikā esmu atsācis spēlēt tādu spēli kā ''Street Legal Racing: Redline''.
Jautājums sekojošs... Vai ir vel kāds kas viņu spēlē.? Vai kādam ir interese par to un vai kādam interesētu, ja šeit tiktu izveidots topiks par spēli.?
Topikā varētu atrādīt savus virtuālos projektiņus, padalīties ar dažādiem modiem utt.
Jautājums sekojošs... Vai ir vel kāds kas viņu spēlē.? Vai kādam ir interese par to un vai kādam interesētu, ja šeit tiktu izveidots topiks par spēli.?

Topikā varētu atrādīt savus virtuālos projektiņus, padalīties ar dažādiem modiem utt.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

kāds zin kādu labu gāzes kantori ,kurš varētu pārbaudīt auto un izrakstīt sertifikātu?

Es nesaprotu.
Cilvēks nekā nedara , ļauj sapūt un netaisa apkopes un nerūpējās viss slikti.
Cilvēks pārmetina grīdu sliekšņus bagāžnieku trijstūrues, reāli raujas melnās miesās un atkal slikti.
Nedari nekā - esi slikts
Dari melnu muti - esi slikts.
Te kādreiz ir arī labi ?
Cilvēks nekā nedara , ļauj sapūt un netaisa apkopes un nerūpējās viss slikti.
Cilvēks pārmetina grīdu sliekšņus bagāžnieku trijstūrues, reāli raujas melnās miesās un atkal slikti.
Nedari nekā - esi slikts
Te kādreiz ir arī labi ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Protams ka ne, es semaku arī pārmetināju un tas pēc lietotāju viedokļa skaitās kolhozs jo nav oem un ir metināts, tāpēc daudzi braukā ar caurām grīdām, bez za to viss oem 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tu dzīvo valstī kur viss ir slikti, jo tā saka tie, kuri urbina savus degunus speķainiem pirkstiem, pirstdami mātes dīvānos.
Ā un viņiem visiem ir ātrāki bmw par citu autiņiem.
Ā un viņiem visiem ir ātrāki bmw par citu autiņiem.

nu kā viss slikti,džeki chill down,vienmēr atcerieties,ka ir cilvēki kā es,ka man personīgi ir galīgi pajāt kam kas ir sametināts un kam kas ir oem 

Es kaut ko palaidu garām?
Par šo runājot. Tepat forumā bija tas zelta/dzeltenas krāsas sedans ar topiku , kurš viss bija pārmetināts un zils tagad ar kkādu 2.5 vai 2.8 neatceros. It kā jau viss forši. Bet ja nopirktu to auto un pēc tam ieraudzītu tās bildes pirms tam, nedomājot pārdotu to auto.ValtersZ rakstīja: Cilvēks pārmetina grīdu sliekšņus bagāžnieku trijstūrues, reāli raujas melnās miesās un atkal slikti.
Unn tie ieksemplāri, kuriem viss ir "pārmetināts" bieži vien avārijas gadījumā salocas kā alus bundžas un locas uz visām pusēm ar drošību zem katras kritikas. Nesaku to par visam mašīnām, taču daļa tāda ir. Protams, daudz atkarīgs no kvalitātes kā to izdara.
Bieži vien tie ķīnas sliekšņi pēc gada jāgriež atkal ārā un jāvāra jauni.
Kad nopirku savu e36 viss likās bomba, bet kad izņēmu salona paklāju un redzēju kā grīda metināta

Bet tomēr, ja viss tiek darīts kvalitatīvi tad jā, kāpēc nemetināt un nepagarināt mašīnas dzīvi vēl uz kādu laiku.

Sedanam kupejas aizmugurējo tabureti jau nu nekā nejiestutet vaine? 

Kur kačâji savu? Man ir , bet e36 nevar vispār nosēdinăt.VaronisB rakstīja:Tātad pēdējā Laikā esmu atsācis spēlēt tādu spēli kā ''Street Legal Racing: Redline''.
Jautājums sekojošs... Vai ir vel kāds kas viņu spēlē.? Vai kādam ir interese par to un vai kādam interesētu, ja šeit tiktu izveidots topiks par spēli.?![]()

Visu 2.5 TDSi parasti tur līdzi 3.0D un 3.0D parasti ir ātrāki par visiem citiem.KA-91 rakstīja:Ā un viņiem visiem ir ātrāki bmw par citu autiņiem.

Čipots 330D ir M3 killer un čipots 535D ir M5 killer 

Sarkans dīvānsfunkyasshit rakstīja:Visu 2.5 TDSi parasti tur līdzi 3.0D un 3.0D parasti ir ātrāki par visiem citiem.KA-91 rakstīja:Ā un viņiem visiem ir ātrāki bmw par citu autiņiem.

Inferno rakstīja:Čipots 330D ir M3 killer un čipots 535D ir M5 killer
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ka var normāli pievienot bildes lai viņas būtu jēdzīgos izmēros un nesagriežas kājām gaisā pašas no sevis?
Spēle šeit.: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3745536ElvijsR rakstīja: Kur kačâji savu? Man ir , bet e36 nevar vispār nosēdinăt.
Modi no šīs adreses.: https://modzona.ru/load/1/2
Kādas tev domas par to topiku.?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2016
- 2017
- 2018
- 2019
- 2020