Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …
- 2228
- chevron_right
nu ar tām mizām kas virsū nederēs?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
bet tev tak prasa kāds diskiem ir iznesums? tad arī varēs pateikt vai derēs tev tie diski ar riepām, bet maz ticams ka tik platas līdīs arkās 
Man arii aizmuguree staav 245/45
Arkas dabuuju izspiest par apmeeram 3cm 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tiko uzzināju ET20 J7,5 R16
Uz J7,5 245/45 riepa????????????????????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu tā viņs ir! tapec domāju vai ir jēga braukt tos diskus skatīties, un vai vispār man viņi līdīs!
kā tie baloni diez izskatās uz tā diska
tu priekš vasaras viņus gribi ņemt? ja jā, tad vari tak ņemt un uzliec normāla izmēra riepas
tu priekš vasaras viņus gribi ņemt? ja jā, tad vari tak ņemt un uzliec normāla izmēra riepas
cik no vina nopratu tad aizmugurē arī disks ir platāks kā priekšā! nevaru atrast reiz seit bij akkada majas lapa kur varēja uzmest aci der vai ne!
diskus jā, doma nemt vasarai! un kāda būtu pareiža gumija kādu vajadzētu?
diskus jā, doma nemt vasarai! un kāda būtu pareiža gumija kādu vajadzētu?
Man aizmugureejie ir et35 j10 r17 
tad sanāk ka rēāli man arkas nebūs jaaiztiek? un kāda gumija būtu ok, lai viss būtu tip top?
Tad kad zinaasi cik plati ir aizmugureejie diski ,tad vareesi shtukot par riepaam 
paldies par infu, tad droši ka janem ciet!
Iesaku pirms njemshanas uzlikt uz auto un kaartiigi papeetiit 
ja tik auto tagad uzcelts, tad jau derēs! bet interesēja vai ar sēdinājumu derēs!
Orkaans rakstīja:Iesaku pirms njemshanas uzlikt uz auto un kaartiigi papeetiit
+1
lai pēc tam nav konkrēts iegrābiens.
Būs arī nepakoti žurkulēni - manējais būs uz pirmā vākam4z rakstīja:ai nu ko stresojat, tāpat vairāk kā skaidrs ka tur būs m pakotās kupejas un krabji , varbūt viens sedans kas tāpat bus psiharno vai erdas
Bet, ja nopietni - no pieteiktajām bildēm es noteikti zinu, kuras bildes nebūs kalendārā, jo ir švaka snapshota līmenī. Smuko bilžu tur ir daudz, un uzskatu, ka nevienam nav ko apvainoties par iekļūšanu/neiekļūšanu kādā no mēnešiem. Un ne jau ///M paka padara bildi skaistu
Īsāk sakot - gaidu rezultātu
Tur viss ir ok un neviens netika apbizots, cik atceros no tikuajaam bildem, tad ziemaa kur skeeraam iet, tad ar srkano lampas skatu fona kautaads zils bija, tad taa bilde kur tikai e36 purninji spiid.
godigi sakot maz bilzu kas bija kvalitatiivas, vai smuki nofokjeetas. arii izveeleeties nebij viegli vismaz man, iestreegu pie 25bildeem, tad jau bij jaadomaa.
PS cik zinu tad nav manas nedz dogmas auto, j mēs tr necentāmies stumt nekvalitativus vai nesmukus foto, jo kādajēga...
godigi sakot maz bilzu kas bija kvalitatiivas, vai smuki nofokjeetas. arii izveeleeties nebij viegli vismaz man, iestreegu pie 25bildeem, tad jau bij jaadomaa.
PS cik zinu tad nav manas nedz dogmas auto, j mēs tr necentāmies stumt nekvalitativus vai nesmukus foto, jo kādajēga...
Jā, starp citu, Agri, kāpēc tavas bildes nebija izliktas vērtēšanai? Un tavs topiks jau arī gandrīz nomiris izskatās... Tev vispār vēl ir E36? 
Viņš gatavo lielo reportu jau otro dienu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …