Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2031
- 2032
- 2033
- 2034
- 2035
- …
- 2228
- chevron_right

skaidrs,paldies.
vnk. tā izolācija ir nopērkama atsevišķi, biju domājis mainās.
vnk. tā izolācija ir nopērkama atsevišķi, biju domājis mainās.
Pēdējais labojis Lawwr - 23 Jan 2017, 22:17, kopā labots 1 reizi.

Ja runa ir par to balto kupeju, tad es nezinu vai tur vispār ir vērts ieguldīt kaut ko
Un es tagad nerunāju par to, ka nav vērts ieguldīties E36 kā tādā, bet konkrētajā eksemplārā.

Lai vismaz kaut cik zolīdi izskatās pārvietojoties. Katrs ar savu auto dara ko grib...es arī savulaik pārkrāsoju kompaktu un pēc 2 mēnešiem izjaucu viņu daļās...Inferno rakstīja:Ja auto ir paredzēts tolmetam, tad nuhaj vispār kaut ko krāsot!?ZzevsS rakstīja: Ko darīt ja auto pārdod tolmetam gada beigās?![]()
Es neiespringtu par pases maiņu kā minimums līdz brīdim kad par to pirmoreiz piekasās menti...jo cik sapratu ar to auto nav vairāk plānots iet TA...![]()
![]()
Neredzēju uzdirsienu, bet ja tomēr bija varu iedot toletespapīru lai nav jāstaigā ar netīru pakaļu.cipruss18 rakstīja:ZzevsS,tagad tev pec rajona likumiem ir jaatbild uz uzdirsienu

Savas domas par to konkrēto eksemplāru jau sen esmu izteicis, bet ja īpašniekam pietiek entuziasma, lai jau cenšas...Inferno rakstīja:Ja runa ir par to balto kupeju, tad es nezinu vai tur vispār ir vērts ieguldīt kaut koUn es tagad nerunāju par to, ka nav vērts ieguldīties E36 kā tādā, bet konkrētajā eksemplārā.

Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas? 

Inferno rakstīja:Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas?

Hz, e36 īpašnieku loģika ir ļoti bieži neizdibināma. Un tas viss pie tā, ja nemaldos, ka tiesību viņam nav un ir palieli parādi valsts kasei...
Pēdējais labojis ZzevsS - 23 Jan 2017, 22:29, kopā labots 1 reizi.

Man ir praktiski identisks,gan mersī,gan bembī,tik kastes katram savas un bļemba katram sava,bet izpildijums identisks,skan ok,nezinu kādu mūziku klausies,bet man rokam tur pietiek atliektiem galiem toč,un kaut kādu dubstepa dropu viņš arī uztais ka ņehujcipruss18 rakstīja:Shis aktivais subis bus normals pec jaudas vai mesls baigais?

Diezgan interesants razkladsZzevsS rakstīja:Inferno rakstīja:Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas?
![]()
Hz, e36 īpašnieku loģika ir ļoti bieži neizdibināma. Un tas viss pie tā, ja nemaldos, ka tiesību viņam nav un ir palieli parādi valsts kasei...

Parpust tāda paša krāsā kā minimums 200€ ar paša darbu. Tāpēc būs lada blue krāsā kas izmaksas ap 70€ krāsosu tāpēc ka savādāk kauns bus to auto uz ielas izdzīt un viņš tiks likts lieta tikai pa lidlauku un trasi uz ielas nekāda placinasana. Un kāpēc maksāt nodokli par velti ja skate ir izdzita jauna. Ja ies nākamo tad arī maksas es labāk par nodokļa cenu krāsu nopērkuInferno rakstīja:Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas?

Varbūt var ieteikt labāku, lētāku vismaz. Ar vismaz eiropas lielāko valstu reģistru.funkyasshit rakstīja:AutoDNA arī ir mēsls. Nemaz nemaksā.Rob rakstīja:Nu 3eur vēl nebūtu žēl, bet auto dna prasīja gandrīz 10eur, tā kā par sālītu.

Nē nu redzi,ja man būtu jāmaksā tikai 70eur nodoklis krāsojot,es samaksātu,bet par cik man ir nodoklis 128eur,plus gāzei sertifikāts,plus reģistrēšana plus krāsa,kas saiet virs 200eur,tad ir stragls,žurkai tur tos 70eur ,ja tik ļoti gribas to krāsu,neredzu problēmu sapiķot.Bet es Tavā vietā brauktu kamēr menti aptur
bet ar mersi tā gan nedarīšu laikam,bik strjomna,zinot kā viņiem patīk reizēm man piejāties.

Interesē iegūt gāzes sertifikātu, viss labi salikts un pa vietām, tikai prasās legalizēt!
PM!

PM!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

bmw valchaJohnny rakstīja:Interesē iegūt gāzes sertifikātu, viss labi salikts un pa vietām, tikai prasās legalizēt!![]()
PM!
Nevarēju atrast, šeit ir kaut kur runāts/aprunāts/izrunāts par virsbūves maiņu?
Es tikko sapratu to, ko uzrakstījuRPG rakstīja:Nevarēju atrast, šeit ir kaut kur runāts/aprunāts/izrunāts par virsbūves maiņu?

Tik šeit pērkot visi doma ka 300k būs īsts, manam semakam skrējiens bija hvz cik īsti, es domāju ka kkas ap 5/6 sotiem.. un salons bija vēl labā stāvoklī, es iedomājos cik ir šiem ar pseido 300tk skrējienuRiks* rakstīja:Vācijā 40k gadā ir minimumsFashion rakstīja:Tu paskaties tos benķus, kā viņš var būt nenodzīts
Nenodzīts dīzelis no vācijas
Agh vajadzēja citēt laikam![]()
![]()
![]()

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Fashion rakstīja:... 7er blah blah blah...
Fashij nu tavs e38 ari nebija 7k verts

ar kompatu pa brugji
Pliks jau viņš vien ir tāpēc ka 3.0d, ja viņš būtu 4.4 tad tā jau būtu vismaz viena ekstracipruss18 rakstīja:Fashion rakstīja:... 7er blah blah blah...
Fashij nu tavs e38 ari nebija 7k vertsun pliks ka baznicas zhurka,tads pats ka mana

Tajos laikos materiāli tika izmantoti ļoti dārgi..
Kā piemērs, manam interjers izskatās kā jauns, neskaitot vaļīgos griestus
Kā piemērs, manam interjers izskatās kā jauns, neskaitot vaļīgos griestus

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2031
- 2032
- 2033
- 2034
- 2035