Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

23 Jan 2017, 22:16

skaidrs,paldies.
vnk. tā izolācija ir nopērkama atsevišķi, biju domājis mainās.
Pēdējais labojis Lawwr - 23 Jan 2017, 22:17, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija

23 Jan 2017, 22:16

Ja runa ir par to balto kupeju, tad es nezinu vai tur vispār ir vērts ieguldīt kaut ko :gigigi: Un es tagad nerunāju par to, ka nav vērts ieguldīties E36 kā tādā, bet konkrētajā eksemplārā.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

23 Jan 2017, 22:18

Inferno rakstīja:
ZzevsS rakstīja: Ko darīt ja auto pārdod tolmetam gada beigās? :D
Es neiespringtu par pases maiņu kā minimums līdz brīdim kad par to pirmoreiz piekasās menti...jo cik sapratu ar to auto nav vairāk plānots iet TA...
Ja auto ir paredzēts tolmetam, tad nuhaj vispār kaut ko krāsot!? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Lai vismaz kaut cik zolīdi izskatās pārvietojoties. Katrs ar savu auto dara ko grib...es arī savulaik pārkrāsoju kompaktu un pēc 2 mēnešiem izjaucu viņu daļās...
cipruss18 rakstīja:ZzevsS,tagad tev pec rajona likumiem ir jaatbild uz uzdirsienu :hahaha:
Neredzēju uzdirsienu, bet ja tomēr bija varu iedot toletespapīru lai nav jāstaigā ar netīru pakaļu.
Profila bilde
ZzevsS

23 Jan 2017, 22:19

Inferno rakstīja:Ja runa ir par to balto kupeju, tad es nezinu vai tur vispār ir vērts ieguldīt kaut ko :gigigi: Un es tagad nerunāju par to, ka nav vērts ieguldīties E36 kā tādā, bet konkrētajā eksemplārā.
Savas domas par to konkrēto eksemplāru jau sen esmu izteicis, bet ja īpašniekam pietiek entuziasma, lai jau cenšas...
Profila bilde
Inferno

23 Jan 2017, 22:25

Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas? :gigigi:
Profila bilde
ZzevsS

23 Jan 2017, 22:27

Inferno rakstīja:Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas? :gigigi:

:D

Hz, e36 īpašnieku loģika ir ļoti bieži neizdibināma. Un tas viss pie tā, ja nemaldos, ka tiesību viņam nav un ir palieli parādi valsts kasei...
Pēdējais labojis ZzevsS - 23 Jan 2017, 22:29, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

23 Jan 2017, 22:29

cipruss18 rakstīja:Shis aktivais subis bus normals pec jaudas vai mesls baigais?
Man ir praktiski identisks,gan mersī,gan bembī,tik kastes katram savas un bļemba katram sava,bet izpildijums identisks,skan ok,nezinu kādu mūziku klausies,bet man rokam tur pietiek atliektiem galiem toč,un kaut kādu dubstepa dropu viņš arī uztais ka ņehuj :lol:
Profila bilde
Inferno

23 Jan 2017, 22:30

ZzevsS rakstīja:
Inferno rakstīja:Dies pasarg, protams, ka katrs dara ko grib, nemaz necenšos pateikt pretējo, taču gribās saprast. Tātad, cilvēks nopērk miskasti stabu gāzšanai, stabus viņš grib gāzt pa smuko un tāpēc izlēma auto pārkrāsot, bet negrib pārreģistrēt krāsu, lai nebūtu jāmaksā nodoklis par auto, kurš tiks aptīts ap stabu vai iestādīts grāvī. Konkrētā personāža izpildījumā mani nekas no tā īpaši neizbrīna, es tikai nesaprotu - nuhajam tas viss čakars? Kur problēma pārpūst auto +/- tādā pašā krāsā un līdz ar to iztikt bez šīs Santa Barbaras? Vai arī šeit cilvēkam ir mērķis atstāt uz nogāztās laternas konkrētas BMW Individual krāsas paliekas? :gigigi:

:D

Hz, e36 īpašnieku loģika ir ļoti bieži neizdibināma. Un tas viss pie tā, ja nemaldos, ka tiesību viņam nav un ir palieli parādi valsts kasei...
Diezgan interesants razklads :hahaha:
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

23 Jan 2017, 22:33

Parpust tāda paša krāsā kā minimums 200€ ar paša darbu. Tāpēc būs lada blue krāsā kas izmaksas ap 70€ krāsosu tāpēc ka savādāk kauns bus to auto uz ielas izdzīt un viņš tiks likts lieta tikai pa lidlauku un trasi uz ielas nekāda placinasana. Un kāpēc maksāt nodokli par velti ja skate ir izdzita jauna. Ja ies nākamo tad arī maksas es labāk par nodokļa cenu krāsu nopērku
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

23 Jan 2017, 22:39

funkyasshit rakstīja:
Rob rakstīja:Nu 3eur vēl nebūtu žēl, bet auto dna prasīja gandrīz 10eur, tā kā par sālītu.
AutoDNA arī ir mēsls. Nemaz nemaksā.
Varbūt var ieteikt labāku, lētāku vismaz. Ar vismaz eiropas lielāko valstu reģistru.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Atrašanās vieta: Ogre

23 Jan 2017, 23:18

Nē nu redzi,ja man būtu jāmaksā tikai 70eur nodoklis krāsojot,es samaksātu,bet par cik man ir nodoklis 128eur,plus gāzei sertifikāts,plus reģistrēšana plus krāsa,kas saiet virs 200eur,tad ir stragls,žurkai tur tos 70eur ,ja tik ļoti gribas to krāsu,neredzu problēmu sapiķot.Bet es Tavā vietā brauktu kamēr menti aptur :lol: bet ar mersi tā gan nedarīšu laikam,bik strjomna,zinot kā viņiem patīk reizēm man piejāties.
Profila bilde
Johnny
Ziņojumi: 1069
Pievienojies: 30 Aug 2012, 01:02
Braucu ar: 328i

24 Jan 2017, 17:48

Interesē iegūt gāzes sertifikātu, viss labi salikts un pa vietām, tikai prasās legalizēt! :bmw:
PM!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Reputācija: 1

24 Jan 2017, 20:32

Johnny rakstīja:Interesē iegūt gāzes sertifikātu, viss labi salikts un pa vietām, tikai prasās legalizēt! :bmw:
PM!
bmw valcha
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54

24 Jan 2017, 21:30

Nevarēju atrast, šeit ir kaut kur runāts/aprunāts/izrunāts par virsbūves maiņu?
RPG

24 Jan 2017, 21:34

RPG rakstīja:Nevarēju atrast, šeit ir kaut kur runāts/aprunāts/izrunāts par virsbūves maiņu?
Es tikko sapratu to, ko uzrakstīju :doh: pff, vieglāk tak noprikt citu auto un pārswapot dzinēju. nekā čakarēties ar virsbūves maiņu. (jo šajā gadijumā iet runa par e36) :doh: :hahaha:
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

24 Jan 2017, 22:00

... 7er blah blah blah... :hahaha:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

24 Jan 2017, 22:02

Riks* rakstīja:
Fashion rakstīja:Tu paskaties tos benķus, kā viņš var būt nenodzīts :doh:

Nenodzīts dīzelis no vācijas :gigigi:

Agh vajadzēja citēt laikam :doh: :lol: :lol: :lol:
Vācijā 40k gadā ir minimums
Tik šeit pērkot visi doma ka 300k būs īsts, manam semakam skrējiens bija hvz cik īsti, es domāju ka kkas ap 5/6 sotiem.. un salons bija vēl labā stāvoklī, es iedomājos cik ir šiem ar pseido 300tk skrējienu :gigigi:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

24 Jan 2017, 22:04

Fashion rakstīja:... 7er blah blah blah... :hahaha:

Fashij nu tavs e38 ari nebija 7k verts :D un pliks ka baznicas zhurka,tads pats ka mana :hahaha:
ar kompatu pa brugji
RPG

24 Jan 2017, 22:05

cipruss18 rakstīja:
Fashion rakstīja:... 7er blah blah blah... :hahaha:

Fashij nu tavs e38 ari nebija 7k verts :D un pliks ka baznicas zhurka,tads pats ka mana :hahaha:
Pliks jau viņš vien ir tāpēc ka 3.0d, ja viņš būtu 4.4 tad tā jau būtu vismaz viena ekstra :pupi:
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

24 Jan 2017, 22:05

Tajos laikos materiāli tika izmantoti ļoti dārgi..
Kā piemērs, manam interjers izskatās kā jauns, neskaitot vaļīgos griestus :hahaha: