Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2032
- 2033
- 2034
- 2035
- 2036
- …
- 2228
- chevron_right

Melni griesti
Shadowline
16:9
Stikla lūka
DSP
Double Gloss
Solārais pr.stikls
Trešā Koka setups
Komfortnieki + Masāža
Pieliekamais farkops
Štorkas salonā
pietam prikiņ man viss strādāja un man nevajadzēja pa forumiem meklēt kārbas, reduktorus un sazin dievs vēl ko
EDIT: bija vēl kkādi pāris sīkumi par kuriem neatceros jau
Shadowline
Stikla lūka
DSP
Double Gloss
Solārais pr.stikls
Trešā Koka setups
Komfortnieki + Masāža
Pieliekamais farkops
Štorkas salonā
pietam prikiņ man viss strādāja un man nevajadzēja pa forumiem meklēt kārbas, reduktorus un sazin dievs vēl ko

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Kur varēja redzēt rakstu par tavu ex semaku? 

Vairs nekur
viss ir DEL lielā heiteri koeficenta dēļ

Ir tikai video 98% pabeigtā veidolā
https://www.youtube.com/watch?v=U_nViuoIius

Ir tikai video 98% pabeigtā veidolā
https://www.youtube.com/watch?v=U_nViuoIius

Fashion rakstīja:Melni griesti
Shadowline
Stikla lūka
DSP
Double Gloss
Solārais pr.stikls
Trešā Koka setups
Komfortnieki + Masāža
Pieliekamais farkops
Štorkas salonā
Nu bet shi ko Tu nosauci,iznjemot solaro,un dsp,parejais ir lielakai daljai

ar kompatu pa brugji
žēļFashion rakstīja:Vairs nekurviss ir DEL lielā heiteri koeficenta dēļ
![]()

Komfortnieki/Recaro
Lūk cipruss kas pārsvarā ir visiem.
Parkingsensorus neuzskatu par ekstru semakam, tiem tur vnk ir jābūt
P.S - apelsīns bija jā, bet ne tik mežonīgs kā tev, sorry.. un apelsīnu nevar pieskaitīt pie defektiem, jo E90 iznākušu no rūpnīcas esmu redzējis apelsīnā visu..
Komfortnieki/Recaro
Lūk cipruss kas pārsvarā ir visiem.
Parkingsensorus neuzskatu par ekstru semakam, tiem tur vnk ir jābūt
P.S - apelsīns bija jā, bet ne tik mežonīgs kā tev, sorry.. un apelsīnu nevar pieskaitīt pie defektiem, jo E90 iznākušu no rūpnīcas esmu redzējis apelsīnā visu..

Tas pats 16:9 visiem nav. It sevišķi ja auto ir zaļš, tad maz ticams ka ir 16:9 

uzmini iepriekšējo mana semaka krāsu, bet jā tur 16:9 nebija, kā pārkrāsojās par brūnu, ta uzreiz parādījās monitorsRPG rakstīja:Tas pats 16:9 visiem nav. It sevišķi ja auto ir zaļš, tad maz ticams ka ir 16:9

Nezināju, ka tas semaks pirms bija zaļš
tik laba sakritība un piemers 

RPG rakstīja:Nezināju, ka tas semaks pirms bija zaļštik laba sakritība un piemers

Bet nu tā ir ar semakiem, no FL piedāvātajiem ssā es nevienu nenoskatīju kurš būtu ņemams, ne nu ja grib grabuli tad tur vienalga kurš no visiem.. Es jau kādu laiku esmu iL bundžas meklējumos, bet pagaidām nesekmīgi

Fashij bez aizvainojuma,bet apelsins tev bija pat trakaks par manu,tik tas,ka tev tumsha krasa un to ta nevareja maniit.nemegjinu piesieties,bet nu atzisti ka pa tiem 1000 euro vai cik tev tur bija,tas krasojums bija manu 300 euro vertibaa.
Man prieks,ka pardevi savu pa 7k un tas ir tikai apsceicami.
Bez aizvainojuma
Beeet es gaidu inferno kuti kura sastada nu jau e60 vai e61 vertibu
laba e61 kura cena ir 10k 
Bez aizvainojuma

Beeet es gaidu inferno kuti kura sastada nu jau e60 vai e61 vertibu

ar kompatu pa brugji

Inferno, razkladu studijā 

Es neapvainojos, nē vnk saku ka man tas semaks bija sataisīts un viss bija tip top tur, un nebija nabags pa 5k 300k pierādāms full lakšerī edišenscipruss18 rakstīja:Fashij bez aizvainojuma,bet apelsins tev bija pat trakaks par manu,tik tas,ka tev tumsha krasa un to ta nevareja maniit.nemegjinu piesieties,bet nu atzisti ka pa tiem 1000 euro vai cik tev tur bija,tas krasojums bija manu 300 euro vertibaa.
Bez aizvainojuma![]()
Beeet es gaidu inferno kuti kura sastada nu jau e60 vai e61 vertibulaba e61 kura cena ir 10k

Turpinot elitāro E38 tematu. Cipruss, vari turpmāk katru manu "subjektīvo viedokli" ņemt par pilnu, jo es esmu skrūvējis gan 3.0d, gan V8 (lai gan to vairāk 4.0 versijā, jo pašam tāds bija E34 bundžā, gan 4.4 samērā minimāli), gan E39, gan E38 virsbūvē, 3.0d arī E46 variantā. Ak jā, un iedomājies, esmu arī 4.0d apčamdījis
Arī braucis esmu gan ar vienu, gan ar otru, gan trešo, gan tomātu, gan manuāli, lai gan ilgtermiņā (tb. daudzus gadus no vietas) neesmu braucis ne ar vienu. Gan draugu, gan paziņu, gan radu lokā ir bijuši vairāki 3.0d un daži V8, ir dzirdēti gan briesmu stāsti, gan brīnumi un pasakas. Arī internetu māku lasīt un labi redzu, jo cilvēki raksta par saviem dīzeļiem un V8 forumos (ne tikai LV). Esmu redzējis kādus brīnumus rāda visi augstāk minētie auto pieslēgti pie diagnostikas. Ir redzēti nopisteņi un ir redzēti labi eksemplāri. Ak jā, un arī par automehāniķi esmu veiksmīgi izmācījies, tā kā es neuzskatu, ka mans viedoklis ir "tukša diršana". Ir lietas, kuras es tiešām nepārzinu, jo nekad nav bijusi saskarsme vai vajadzība to apgūt, to es nekad neesmu noliedzis un par tādām īpaši cenšos nestrīdēties, bet nu piedod, 3.0d nav nekas TĀDS, kas būtu pieejams un saprotams tikai izredzētajiem. Negribu turpināt savu neinteresanto CV, jo nekas no iepriekš pieminētā tiešām nav ievērības cienīgs, taču nevajag automātā uzskatīt katru E36 lietotāju par 18 gadīgu studentu, kurš brauc ar tikko pirktu 1.6 un vispār neko nerubī no mašīnām.

A kāpēc tas 3.0D tiek pasniegts kā kkas exclusive? 

Un jā, es nekur un nekad neesmu teicis, ka mana kūts būs 10k eiro vērta. 1x tikai pieminēju, ka man viņa būtu jāieliek pa 10k, lai es viņu pārdotu neaizejot mīnusos. Lasīt vajag mazliet uzmanīgāk.

Ar razkladu es biju domājis Tavu touringuInferno rakstīja:Turpinot elitāro E38 tematu. Cipruss, vari turpmāk katru manu "subjektīvo viedokli" ņemt par pilnu, jo es esmu skrūvējis gan 3.0d, gan V8 (lai gan to vairāk 4.0 versijā, jo pašam tāds bija E34 bundžā, gan 4.4 samērā minimāli), gan E39, gan E38 virsbūvē, 3.0d arī E46 variantā. Ak jā, un iedomājies, esmu arī 4.0d apčamdījisArī braucis esmu gan ar vienu, gan ar otru, gan trešo, gan tomātu, gan manuāli, lai gan ilgtermiņā (tb. daudzus gadus no vietas) neesmu braucis ne ar vienu. Gan draugu, gan paziņu, gan radu lokā ir bijuši vairāki 3.0d un daži V8, ir dzirdēti gan briesmu stāsti, gan brīnumi un pasakas. Arī internetu māku lasīt un labi redzu, jo cilvēki raksta par saviem dīzeļiem un V8 forumos (ne tikai LV). Esmu redzējis kādus brīnumus rāda visi augstāk minētie auto pieslēgti pie diagnostikas. Ir redzēti nopisteņi un ir redzēti labi eksemplāri. Ak jā, un arī par automehāniķi esmu veiksmīgi izmācījies, tā kā es neuzskatu, ka mans viedoklis ir "tukša diršana". Ir lietas, kuras es tiešām nepārzinu, jo nekad nav bijusi saskarsme vai vajadzība to apgūt, to es nekad neesmu noliedzis un par tādām īpaši cenšos nestrīdēties, bet nu piedod, 3.0d nav nekas TĀDS, kas būtu pieejams un saprotams tikai izredzētajiem. Negribu turpināt savu neinteresanto CV, jo nekas no iepriekš pieminētā tiešām nav ievērības cienīgs, taču nevajag automātā uzskatīt katru E36 lietotāju par 18 gadīgu studentu, kurš brauc ar tikko pirktu 1.6 un vispār neko nerubī no mašīnām.

Kujņa ir tie dīzeļi!Fashion rakstīja:A kāpēc tas 3.0D tiek pasniegts kā kkas exclusive?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2032
- 2033
- 2034
- 2035
- 2036
- …
- 2228