Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2036
- 2037
- 2038
- 2039
- 2040
- …
- 2228
- chevron_right

Visām ziepenēm rāda atkārtojumus 

Bļacmaartyd rakstīja:Ciprus un dzuri. Gribat parunāt par foruma noteikumiem vai tomēr abi atslābsiet?![]()
3 lapas vienkārši piedirstas ar Jūsu apdirsieniem vienam pret otru, kurš auto labāks, kuram kāda piekare utt. Nebaidos pieminēt, ka vienīgais arguments pret dzuri ir pneimo piekare, ko jau pirms gada varēja powerā izlasīt un pirms mēneša šeit. Neapnīk vienu un to pašu snikeru vislaik stūķēt pakaļā?

Inferno rakstīja:Bļacmaartyd rakstīja:Ciprus un dzuri. Gribat parunāt par foruma noteikumiem vai tomēr abi atslābsiet?![]()
3 lapas vienkārši piedirstas ar Jūsu apdirsieniem vienam pret otru, kurš auto labāks, kuram kāda piekare utt. Nebaidos pieminēt, ka vienīgais arguments pret dzuri ir pneimo piekare, ko jau pirms gada varēja powerā izlasīt un pirms mēneša šeit. Neapnīk vienu un to pašu snikeru vislaik stūķēt pakaļā?
Vairak jau argumentu nav

P.s ciprusa tacku kolega coms esot skatijies

Ir kāds sertificējis pašuzliktu gāzi? Var sīkāk pastāstīt kā tas notiek ?
Churi tev neapniik??
manu auto it bijis tik viens cilveks skatiities un tam pasham nebija ne naudas ne saprashanas no auto uzbuves
Brauc ar savu sterilo stigu un es braukshu ar savu puvekli
Tavas interneta diagnostikas spejas jau sen ir skaidras.
Argumenti ne argumnti,bet tavas Gagarina spejas un izcenojumi ir fantastiski
es shodien biju iebraucis pie chomirm garazha un pajautaju cik izmaksa pneimo poekari atjaunot un tur pat nav 2k,ta kaa ari ar tevi iekraveja kings man viss ir skaidrs.es vismaz godigi varu pateikt,ka hadene man leta,bet Tu ar saviem mazvertibas komoleksiem vienkarshi sevi par izsmieklu pataisi 

Brauc ar savu sterilo stigu un es braukshu ar savu puvekli

Tavas interneta diagnostikas spejas jau sen ir skaidras.
Argumenti ne argumnti,bet tavas Gagarina spejas un izcenojumi ir fantastiski

ar kompatu pa brugji

Vēl nepietiek?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Nu tad viss. Basta.

Tev tas sagādā baudu? Vai arī gribas reģistrēties no jauna ar citu profilu?

Shis nav papljapat topiks??
Maryd jus esat tik naski uz banoshanu.nahujam churim nav bans par provakacijaam?par dirshanu?cik es atceros,es par shadu uzvedibu dabuju banus.esam godiigi!!
Nahujam man katra chura posta jaklausas,ka man auto ir cuukqm,fashika auto ir cuukam utt.tas ir ok??
Maryd jus esat tik naski uz banoshanu.nahujam churim nav bans par provakacijaam?par dirshanu?cik es atceros,es par shadu uzvedibu dabuju banus.esam godiigi!!

Nahujam man katra chura posta jaklausas,ka man auto ir cuukqm,fashika auto ir cuukam utt.tas ir ok??
ar kompatu pa brugji

Tiešām, vai tad šis nav spama topiks kur muld ko vien grib?

Šis bija rupjākais, ko viņš uzrakstīja
2. Ziņojuma pievienošana
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs. Personiskas nesaskaņas nerisiniet publiski, bet gan privāti, piemēram, izmantojot privātos ziņojumus reģistrēto apmeklētāju savstarpējai, personiskai saziņai.
Par šo:dzuris rakstīja:
Ciprus es tev atsperes pa kapeikam varetu iemest, bet pis dirst
Citēšu foruma noteikumus:ZzevsS rakstīja:Tiešām, vai tad šis nav spama topiks kur muld ko vien grib?
2. Ziņojuma pievienošana
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs. Personiskas nesaskaņas nerisiniet publiski, bet gan privāti, piemēram, izmantojot privātos ziņojumus reģistrēto apmeklētāju savstarpējai, personiskai saziņai.

Un par cik churis pm neatbildetu,es vienkarshi gribetu saprast,ka toposhais e39 ipashnieks.kuras ir tas hadenes daljas kuras sastada gadaa 2k summu
Divas lielas kjagas 200 euro max
Mazas 100 abas max
Stures pirksti, 60 euro abi
Aizmugureja hadene,lielas kjagas 80 euro abas
Vel kkas bija kas sastada kkadus nepilnus 200 euro ar visiem jauniem abs sensoriem.aaa gultnji 30 eiro gabala.
Kur ir 2k??
Karajoshais gultnis 30
Bukse karbai 35
Amishi 40 euro gabalaa
Nu sit mani nost,bet 2k ne tuvu
Man tur neka personiska nav.mani jautajumi ir par auto izmaksas un interneta diagnostiku.viss
Divas lielas kjagas 200 euro max
Mazas 100 abas max
Stures pirksti, 60 euro abi
Aizmugureja hadene,lielas kjagas 80 euro abas
Vel kkas bija kas sastada kkadus nepilnus 200 euro ar visiem jauniem abs sensoriem.aaa gultnji 30 eiro gabala.
Kur ir 2k??
Karajoshais gultnis 30
Bukse karbai 35
Amishi 40 euro gabalaa
Nu sit mani nost,bet 2k ne tuvu
Man tur neka personiska nav.mani jautajumi ir par auto izmaksas un interneta diagnostiku.viss
Pēdējais labojis cipruss18 - 25 Jan 2017, 13:54, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji

Burta kalps 

Ja šis nav pļāpu tofiks,kur var runāt par ko sirds kāro,kas tad tas ir 

Un ticiet vai nē, ne man vienīgajam ZB lasīt šito murgu. Parasti šajā topikā meklēju kaut ko interesantu, nevis 3 lapas šķirstu un skatos, kā divi frukti viens otru noliek. Tas nevienam šeit nav vajadzīgs.
Un par to banošanu, bļac, labāk būtu paklusējis. Cilvēki var mainīties, bet kā pierādījies uz īsu brīdi. T.i. nobano, ir miers kādu brīdi un viss ieiet vecajās sliedēs. Tā, ka ja šeit ienāks vēlviens cits admins, domāju, ka bans būs garantēts.
Un par to banošanu, bļac, labāk būtu paklusējis. Cilvēki var mainīties, bet kā pierādījies uz īsu brīdi. T.i. nobano, ir miers kādu brīdi un viss ieiet vecajās sliedēs. Tā, ka ja šeit ienāks vēlviens cits admins, domāju, ka bans būs garantēts.

Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps
Tinās uz poweri un vemiet tur verbāli.

Vīri nedaudz pamērījās ar semakiem(aprīkojums,krāsojums), arī apsprieda dzinējus (3.0d vs 4.4) un pēc tam naudas makiem (kurš ko nevar atļauties,pneimo)
viss tomēr par mašīnām, nav tik traki
bet vēl nedaudz par tiem citron semakiem? Kāpēc tā mēras ar to, kuram lielāks citrons, nespeju saprast

viss tomēr par mašīnām, nav tik traki

bet vēl nedaudz par tiem citron semakiem? Kāpēc tā mēras ar to, kuram lielāks citrons, nespeju saprast

Tad izdomajat par ko bans un padotat man zinju,jo pashlaik te viss ir bijis pa temu no manas puses.esmu noklausijies ka man auto ir miskaste 

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2036
- 2037
- 2038
- 2039
- 2040
- …