Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2037
- 2038
- 2039
- 2040
- 2041
- …
- 2228
- chevron_right

Lai tak cilvēki parunajasmaartyd rakstīja:Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps
Tinās uz poweri un vemiet tur verbāli.

maartyd rakstīja:Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps
Paskaties manu piedirsto topilu un tad parunaa par cienju.
20lpp ar smirdeshanu.tur bija kadam bans?
ar kompatu pa brugji

Es nopelnīju to nodiršanu?cipruss18 rakstīja:maartyd rakstīja:Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps
Paskaties manu piedirsto topilu un tad parunaa par cienju.
20lpp ar smirdeshanu.tur bija kadam bans?
Vai tomēr pats?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Tad,varbūt,sarīkojam pelnītu liņča tiesu?

zurkae36 rakstīja:Lai tak cilvēki parunajasmaartyd rakstīja:Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps
Tinās uz poweri un vemiet tur verbāli.man piemēram interesanti palasīt vai arī uztaisām topiku ar nosaukumu Noliekam viens otra auto
Piekrītu, man arī interesanti palasīt.
+
ir forši palasīt!
dažreiz šie mogo super eksemplāri nebeidz pārsteigt. Tur viss tik labi safists, ka pat īsti ko uz detaļām nebūtu aizlaist
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/othe ... cfcnh.html

dažreiz šie mogo super eksemplāri nebeidz pārsteigt. Tur viss tik labi safists, ka pat īsti ko uz detaļām nebūtu aizlaist

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/othe ... cfcnh.html

++ ir ko palasīt, kamēr UgunsGrēkam sezonas pārtraukums

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
tas nozīmē ka līdz 30tajam vajag lasāmvielu (man liekas ka 30tajā atsākas)kompots rakstīja:++ ir ko palasīt, kamēr UgunsGrēkam sezonas pārtraukums![]()

Martyloh
Zb spama topiku bojāt, tagad nebūs ko lasīt 

Drīkst uztaisīt topiku, kur varēs asākā manierē padiskutēt par sēmeriem un pneimo? 

e36 forumā?Inferno rakstīja:Drīkst uztaisīt topiku, kur varēs asākā manierē padiskutēt par sēmeriem un pneimo?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Zem bazara, drošiInferno rakstīja:Drīkst uztaisīt topiku, kur varēs asākā manierē padiskutēt par sēmeriem un pneimo?

A ko darīt, ja powerā visi runā par VAG, bet šeit katram otrajam ir E38 vai E39? 

vispār jau sūdīgi krāsoti e38 un pāris dienasa atpakaļ teica, ka labāk jāņem e36 nekā e39 caur mogoInferno rakstīja:A ko darīt, ja powerā visi runā par VAG, bet šeit katram otrajam ir E38 vai E39?

bet vispār tas ir labi, ka runā te par jaunākas paudzes bmw un visādām mūsgadsimta tehnoloģijām (pneimo).

Kkā nesaskan ar tevis iepriekš rakstīto...maartyd rakstīja:Zem bazara, drošiInferno rakstīja:Drīkst uztaisīt topiku, kur varēs asākā manierē padiskutēt par sēmeriem un pneimo?
maartyd rakstīja:Elementāra cieņa pret citiem. Kāda sūda pēc man un jebkuram citam šeit būtu jālasa divu cilvēku sarakste?zurkae36 rakstīja:Burta kalps

Kas tieši nesaskan?
1. Gribat vemt ar asu manieri par auto,kurš neatbilst šim forumam, uztaisiet vemjamo topiku un tur nelīdīs.
2. Es negribu redzēt pļāpu topikā divu cilvēku personīgas nesaskaņas. Tam ir domāts powers.
1. Gribat vemt ar asu manieri par auto,kurš neatbilst šim forumam, uztaisiet vemjamo topiku un tur nelīdīs.
2. Es negribu redzēt pļāpu topikā divu cilvēku personīgas nesaskaņas. Tam ir domāts powers.

cipruss18 rakstīja:Un par cik churis pm neatbildetu,es vienkarshi gribetu saprast,ka toposhais e39 ipashnieks.kuras ir tas hadenes daljas kuras sastada gadaa 2k summu
Divas lielas kjagas 200 euro max
Mazas 100 abas max
Stures pirksti, 60 euro abi
Aizmugureja hadene,lielas kjagas 80 euro abas
Vel kkas bija kas sastada kkadus nepilnus 200 euro ar visiem jauniem abs sensoriem.aaa gultnji 30 eiro gabala.
Kur ir 2k??
Karajoshais gultnis 30
Bukse karbai 35
Amishi 40 euro gabalaa
Nu sit mani nost,bet 2k ne tuvu
Man tur neka personiska nav.mani jautajumi ir par auto izmaksas un interneta diagnostiku.viss
Sito visu vari sareizinat ar 2. Jo ritosa nekalpo vairak par 10-15k. Es braucu kur acis rada un neskiroju segumu, ta ari ir ta butiska atskiriba
Iedod ludzu daildirsi kur dabit gultnus pa 30, karajoso pa 30. Amishus pa 40. Tu kautkadas letas cenas redzi.

Edit: iemet powera e39 topika ka gultnus pa 30 piedava, neatkausies. Un karajosos ari.
Man vajag divus sasch un M tech atsperes pa leto

Pēdējais labojis dzuris - 25 Jan 2017, 16:56, kopā labots 1 reizi.
Turpinājums laikam sekos
bēet nu labi, šis ir e36 forums, bet tas jau nenozīmē ka šeit jāapspriež tikai e36. un jā, tas vismz notiek spamā.

bēet nu labi, šis ir e36 forums, bet tas jau nenozīmē ka šeit jāapspriež tikai e36. un jā, tas vismz notiek spamā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2037
- 2038
- 2039
- 2040
- 2041
- …
- 2228