Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2039
- 2040
- 2041
- 2042
- 2043
- …
- 2228
- chevron_right
JaRPG rakstīja:Pret tiem diskiem nieri neņēma pretī un tagad katalizātorus tirgo lai ieceltu diskus?cipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Ir no audi a6 2000 gada 2.7 biturbo katalizatori
Pm

Nu nee,es jaucu angli araa
ar kompatu pa brugji
zurkae36 rakstīja:Kātiņus vislabāk uz analīzi dot par e34 m50 kātiņu 74€ dabūjucipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm
Tas ir kaa?
ar kompatu pa brugji

Ja nemaldos tad šeit tas pavasarī bija. Atradu ss. Lv sludinājumu bija rakstīts kād regulāri izbrauc uz vairākām pilsētām. Sazvanīju izrādās pa ceļam arī sanāca Sigulda apmēram pēc nedēļas iebrauca pie manis ar busiņu uz vietas uztaisīja analīzi vēl pajautāja vai tiešām nau dīzeļa kātiņšZzevsS rakstīja:Kur nodevi?zurkae36 rakstīja:Kātiņus vislabāk uz analīzi dot par e34 m50 kātiņu 74€ dabūjucipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kas šiem pret dīzeļa katalizatoriem?

Nekas nau pret dīzeļa kātiņiem tie tieši ir vislabākie. Vnk man viņa bija iekšā tas platīna daudzums tik liels cik parasti dīzeļa katinos esot. Viņš jau man pa telefonu teica ka e34 esot ļoti vērtīgi katiniZzevsS rakstīja:Kas šiem pret dīzeļa katalizatoriem?
Allroads? Man uz detaļām ir a6 allroads 2.7 divturbo. Gribēju painteresēties cik tadam par dzinēju reāli prasīt?!cipruss18 rakstīja:audi a6 2000 gada 2.7 biturbo

Bet tew tas 2.7 biturbo nau Amerikas tirgum domāta versija? Jo kāds šefs sev dabūja a6 2.7 biturbo visi brīnījās kas tas par dzineju un vēlāk noskaidroja ka esot Amerikas tirgum paredzēts. Un cik zinu amerikāņiem kātiņu vieta nāk tie filtri par kuriem nesuda nemaksā uzpircējicipruss18 rakstīja:zurkae36 rakstīja:Kātiņus vislabāk uz analīzi dot par e34 m50 kātiņu 74€ dabūjucipruss18 rakstīja:Sheit ir kads,kursh uzperk katalizatorus?
Pm
Tas ir kaa?

Paldies. Man ir no T4 1.9 td katalizators, būs jāuzzvana un jānoskaidro cik var par viņu dabūt.zurkae36 rakstīja:Nekas nau pret dīzeļa kātiņiem tie tieši ir vislabākie. Vnk man viņa bija iekšā tas platīna daudzums tik liels cik parasti dīzeļa katinos esot. Viņš jau man pa telefonu teica ka e34 esot ļoti vērtīgi katiniZzevsS rakstīja:Kas šiem pret dīzeļa katalizatoriem?
RPG rakstīja:Allroads? Man uz detaļām ir a6 allroads 2.7 divturbo. Gribēju painteresēties cik tadam par dzinēju reāli prasīt?!cipruss18 rakstīja:audi a6 2000 gada 2.7 biturbo
Ne ,parastais a6
Nuu par dzineju sbora var prasit no 650 lidz 1000 euro.
Nav vinji amerikanju tirgum tikai.tas ka vinji ir salidzinoshi reti,tas ganjaa un visas dzineja detaljas ja tirgo atsevishkji,maksaa daudz.egr maksa lietots 100 euro gabalaa.pliks dzinejs 400 lidz 450.shie dzineji esot ljoti labi un padodas dzineja jaudas celshanai.un manam vel ir ljoti reta ekstra recaro rs salons ideals
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Normāli ķebļi
manam bija pretīgs zaļš elektro ādas salons. Bet aizvakar veiksmīgi tika pārdots, par ko ļotie priecājos, jo biju domājis ka noteikti viņs būs jāņuugunskurā jāliek

manam bija pretīgs zaļš elektro ādas salons. Bet aizvakar veiksmīgi tika pārdots, par ko ļotie priecājos, jo biju domājis ka noteikti viņs būs jāņuugunskurā jāliek

audi angliem rokene paliek taja pasa puse? vai cipruss kko mudjijas ar bildem atkal? 

Kada jega man kko modificet ja jaucu araa?
Shis salons iet no 500 lidz 800
ar kompatu pa brugji

rokene ir kriesaja puse, tad jau nav anglis pec bildes spriezot,cipruss18 rakstīja:Kada jega man kko modificet ja jaucu araa?

Cik runaju ar cilvekiem shodien,audim rocenes esot kreisajaa pusee pat angljiem.nebiju pats ieverojis to agraak
ar kompatu pa brugji

Kā ir ar e36 sedana gt spoileru replikām? Pie mums ir kkas pieejams pa normāliem cipariem?

protuningā ir, kvalitāti pašam jābrauc skatīties.Gustiņš rakstīja:Kā ir ar e36 sedana gt spoileru replikām? Pie mums ir kkas pieejams pa normāliem cipariem?
http://protuning.ru/index.php?op=market ... inklang=lv#

Ramyrez arī piedāvāja, bet nekas nav zināms par kvalitāti utml. Pats sev gribēju ņemt, bet sapratu, ka LTW var likt, kad vairs nav ko darīt. 

Vladlenam man šķiet bija viedoklis un pieredze ar tiem LTW, lai padalāsfunkyasshit rakstīja:Ramyrez arī piedāvāja, bet nekas nav zināms par kvalitāti utml. Pats sev gribēju ņemt, bet sapratu, ka LTW var likt, kad vairs nav ko darīt.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2039
- 2040
- 2041
- 2042
- 2043
- …
- 2228