Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

27 Jan 2017, 21:23

Fashion rakstīja:cool, tad jau parakstot pavadzīmi pēcāk arī var teikt ka ejat cirst, šitai lapai nav nekāda jēga un vsp tas nav mans paraksts :lol:
Vēl zinu gadījumu, kur pa naudas aizdošanu gāja runa un tad teica, ka nevajag pat rakstisku līgumu, bet pietiek ar mutisku vienošanos par piķa aizdošanu un tad ir kā "līgums,jeb parādzīme vai arī kā tur to fīču sauc" :rolleyes:
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

27 Jan 2017, 21:24

RPG rakstīja:
Fashion rakstīja:cool, tad jau parakstot pavadzīmi pēcāk arī var teikt ka ejat cirst, šitai lapai nav nekāda jēga un vsp tas nav mans paraksts :lol:
Vēl zinu gadījumu, kur pa naudas aizdošanu gāja runa un tad teica, ka nevajag pat rakstisku līgumu, bet pietiek ar mutisku vienošanos par piķa aizdošanu un tad ir kā "līgums,jeb parādzīme vai arī kā tur to fīču sauc" :rolleyes:
tas saucās sčotčiks :gigigi:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

27 Jan 2017, 21:25

dzuris rakstīja:
RPG rakstīja:
Fashion rakstīja:Ar to pārrakstīšanu pēcāk arī vajag līgumā smalki visu izrunāt, sastādīt grafiku ar pušu parakstiem utt utt
Es jau pēc tam sapratu, ka vajadzēja ar kāu pakonsulēties, sastādīt līgumu kas man ir izdevīgs un atdot tam pacanam to raudi :smoke: vienkārši, tad kad viņu pasūtīju ar to piedāvājumu divas vai trīs dienas pēc tam ķēde bija kirdik :emo: to saimainīju un vēl pēc nedēļas ļurbo nosprūda un to dabūju mainīt. Turbīnu dabūju lēti, bet tāpat beigās ķēde,turbo un laiks ko pavadīju skrūvejot un beigas pa 5600e atdevu to ļerkatu :doh:

Nevajag nekadus ligumus, visi tie skricelejumi ir 1:1 ar zewa softis ;) biski tieslietas vajag iedzilinaties ;)
.
Autokravejs zin tieslietas? :hahaha: :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto

27 Jan 2017, 21:36

Pirms gadiem pieciem čoms laimēja kkādu lumia noķi tupa nošērojot un ielaikojot fotku :lol:
Fashion rakstīja:
Linda rakstīja:...
Un tie fb teksti un vēl visi draugi, kuri cer tikt pie bezmaksas balvām :lol:
vot šito arī nesaprotu, vai tiešām cilvēks var būt tik naivs un cerēt ka nošērojot kkādu bildi vnk var izcelt ārā mazlietotu renge rover sport ar visu svinīgo lentīti :emo:
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

27 Jan 2017, 21:39

Tur ir jāzskatās kas un kā, jo katrai izlozei man šķiet ka jābūt loterijas atļaujas nr :hvz:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
RPG

27 Jan 2017, 21:45

Fashion rakstīja:Tur ir jāzskatās kas un kā, jo katrai izlozei man šķiet ka jābūt loterijas atļaujas nr :hvz:
Protams, visām akcijām (legālajām) ir tas numurs klāt :super:

Bet bija kaut kad senāk kur kaut kādā grupā ķipa bija jāšēro un tad viens laimīgais dabus gaiši zaļu raudi a4 b5 (laikam ķekavizētu). visi kā lohi tur šēroja. Tad kad tāfīča parādījās, sēdējām ar čomiem vakarā un sūcām pivāŗu un tad viens teica, ka jā, tā ir reāla loterija jo tam autiņam pat LV numuri :idiots: vēl tagad viņu ieraugot jāsmejas, jo viņš tiešām sekoja kas tur notiek un cerēja ka viņam uzdāvinās to sūdu :doh:
Profila bilde
dzuris
Ziņojumi: 136
Pievienojies: 05 Okt 2015, 19:30

27 Jan 2017, 21:45

RPG rakstīja:

Nejauc pavadzimes ar uz baltas lapas uzskriceleta persona X aizdeva personai Y ciparu Z un apsolijas atdot. Tu ar to lapeli vari iet uz creditreform, VP, notara , vai tiesnesa un visi tevi aizsutis talak. Tas lietas risina cita instance jo redz viens pasaka ka naudu nav nemis un otrs nav nomaksajis kadu nodokliti etc... Tev gan par pavadzimem vajadzeja bik vairak filmet kas ir un kas nav. :gigigi:
Attēls
Profila bilde
dzuris

27 Jan 2017, 21:48

cipruss18 rakstīja:
dzuris rakstīja:
RPG rakstīja:[]Ar to pārrakstīšanu pēcāk arī vajag līgumā smalki visu izrunāt, sastādīt grafiku ar pušu parakstiem utt utt
Es jau pēc tam sapratu, ka vajadzēja ar kāu pakonsulēties, sastādīt līgumu kas man ir izdevīgs un atdot tam pacanam to raudi :smoke: vienkārši, tad kad viņu pasūtīju ar to piedāvājumu divas vai trīs dienas pēc tam ķēde bija kirdik :emo: to saimainīju un vēl pēc nedēļas ļurbo nosprūda un to dabūju mainīt. Turbīnu dabūju lēti, bet tāpat beigās ķēde,turbo un laiks ko pavadīju skrūvejot un beigas pa 5600e atdevu to ļerkatu :doh:

Nevajag nekadus ligumus, visi tie skricelejumi ir 1:1 ar zewa softis ;) biski tieslietas vajag iedzilinaties ;)
.
Autokravejs zin tieslietas? :hahaha: :hahaha:[/quote]

Tu mazak smirdi un uzzime man tos Msuspension sash amjus. Es redzu ka tas smakelis vien ir bet rezultata nav. Ta pat ari ar gultniem neatbildeji. Daildirsis :hahaha:
Attēls
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

27 Jan 2017, 21:53

:lol:
Bet par tieslietām jāpiekrīt, ne katram uzskricelētajam papīram ir kaut kāda nozīme, kaut vai tajā pašā tiesā.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
cipruss18

27 Jan 2017, 21:56

Smirdeshana ir 2k vertibaa ieksh e39 hadenes :D

Musdienaas pat firmaam vairs nevajag zimogus,pietiek ar rakstveida vienoshanos ar parakstiem.
Es neizlasiju visu sho penteri,bet apgalvot ka savstarpeji rakstitai vienoshanai ir zeva soft vertiba var tikai gara slims cilveks kursh nav redzeji neko vairak,ka sudu dakshu

Linda,laiki ir mainijushies.musdienaas papiram ir ljoti liels speks ar parakstiem un pat bez notara un zimogiem.
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
dzuris

27 Jan 2017, 22:00

Veci es zinu 2 cipvekus kuri ar tiesi sadu pasu scenariju nav dabujusi atpakal savu bablo. Storijs paris gadu garuma kur suta no vienas vietas uz otru un neko nevar panakt. Te iet runa par privatpersonu nevis firmu,nejauc pipsi ar pirkstu.

Iemet cenas,tad es uztaisisu sarakstu ko par to naudu var nomainit.
Attēls
RPG

27 Jan 2017, 22:04

par to ka šeit tieslietas iet gadiem un beigās tāpat nekas netiek atrisināts ir gandrīz par jebko. Es neteicu visas, bet daļa no visām lietām. protams, ka ja katrs kko citu saka tur viss velkas mūžīgi.
Pēdējais labojis RPG - 27 Jan 2017, 22:09, kopā labots 1 reizi.
cipruss18

27 Jan 2017, 22:07

dzuris rakstīja:Veci es zinu 2 cipvekus kuri ar tiesi sadu pasu scenariju nav dabujusi atpakal savu bablo. Storijs paris gadu garuma kur suta no vienas vietas uz otru un neko nevar panakt. Te iet runa par privatpersonu nevis firmu,nejauc pipsi ar pirkstu.

Iemet cenas,tad es uztaisisu sarakstu ko par to naudu var nomainit.

Es cenas jau sarakstiju un tas ir reaalaas.nu ok,uzmet 200 euro pa virsu un ja nemaldos,sanaca 1200 un tas ir max

Shi tema jau pa lielam ir izrunata
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia

27 Jan 2017, 22:09

Neko nesaku, var līgumu sastādīt arī bez notāra, cik man zināms, nebija tā, ka jebkurš papīrs derēs kā līgums t.i. neder "es, Linda ........, pārdodu savu auto, Jānim Bērziņam, kurš apņemās par to 1x mēnesī maksāt 100 eur.
Ir nedaudz bijusi darīšana ar to, hz, varbūt kas mainījies.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
cipruss18

27 Jan 2017, 22:11

Nu cik es zinu,tad der jebkursh papirs ar tavu parakstu.

Tas ir kas lidziigs,ka raksti paskaidrojumu.
Nu te var runat ilgi un dikti un shaubos,ka mes te amatieri varam vispar kko spriest par shada rakstura lietaam :D
ar kompatu pa brugji
RPG

27 Jan 2017, 22:13

cipruss18 rakstīja: Nu te var runat ilgi un dikti un shaubos,ka mes te amatieri varam vispar kko spriest par shada rakstura lietaam :D
Tāpēc, vienkārši ja kādam kaut kāda šāda veida darījums padomā, tad vispirms parunā ar kādu kurš zin šīs lietas un labāk tā, nekā bez e36 un bez pīķi :pupi:
cipruss18

27 Jan 2017, 22:14

Bingo
ar kompatu pa brugji
RPG

27 Jan 2017, 22:30

ēĒē, kur var atrast topiku par baltu kupeju, kas pieder meitenei? :smoke:

p.s. Vairāk info man nav :hahaha:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia

27 Jan 2017, 22:33

Šarlote? Sharlotii
It's all about the win

RPG

27 Jan 2017, 22:34

Jā Šarlote, tagad sāku saprast kas jāmeklē! :yes: