Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2043
- 2044
- 2045
- 2046
- 2047
- …
- 2228
- chevron_right
Vēl zinu gadījumu, kur pa naudas aizdošanu gāja runa un tad teica, ka nevajag pat rakstisku līgumu, bet pietiek ar mutisku vienošanos par piķa aizdošanu un tad ir kā "līgums,jeb parādzīme vai arī kā tur to fīču sauc"Fashion rakstīja:cool, tad jau parakstot pavadzīmi pēcāk arī var teikt ka ejat cirst, šitai lapai nav nekāda jēga un vsp tas nav mans paraksts

tas saucās sčotčiksRPG rakstīja:Vēl zinu gadījumu, kur pa naudas aizdošanu gāja runa un tad teica, ka nevajag pat rakstisku līgumu, bet pietiek ar mutisku vienošanos par piķa aizdošanu un tad ir kā "līgums,jeb parādzīme vai arī kā tur to fīču sauc"Fashion rakstīja:cool, tad jau parakstot pavadzīmi pēcāk arī var teikt ka ejat cirst, šitai lapai nav nekāda jēga un vsp tas nav mans paraksts

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

.dzuris rakstīja:RPG rakstīja:Es jau pēc tam sapratu, ka vajadzēja ar kāu pakonsulēties, sastādīt līgumu kas man ir izdevīgs un atdot tam pacanam to raudiFashion rakstīja:Ar to pārrakstīšanu pēcāk arī vajag līgumā smalki visu izrunāt, sastādīt grafiku ar pušu parakstiem utt uttvienkārši, tad kad viņu pasūtīju ar to piedāvājumu divas vai trīs dienas pēc tam ķēde bija kirdik
to saimainīju un vēl pēc nedēļas ļurbo nosprūda un to dabūju mainīt. Turbīnu dabūju lēti, bet tāpat beigās ķēde,turbo un laiks ko pavadīju skrūvejot un beigas pa 5600e atdevu to ļerkatu
Nevajag nekadus ligumus, visi tie skricelejumi ir 1:1 ar zewa softisbiski tieslietas vajag iedzilinaties
Autokravejs zin tieslietas?

ar kompatu pa brugji

Pirms gadiem pieciem čoms laimēja kkādu lumia noķi tupa nošērojot un ielaikojot fotku

Fashion rakstīja:vot šito arī nesaprotu, vai tiešām cilvēks var būt tik naivs un cerēt ka nošērojot kkādu bildi vnk var izcelt ārā mazlietotu renge rover sport ar visu svinīgo lentītiLinda rakstīja:...
Un tie fb teksti un vēl visi draugi, kuri cer tikt pie bezmaksas balvām

Tur ir jāzskatās kas un kā, jo katrai izlozei man šķiet ka jābūt loterijas atļaujas nr :hvz:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Protams, visām akcijām (legālajām) ir tas numurs klātFashion rakstīja:Tur ir jāzskatās kas un kā, jo katrai izlozei man šķiet ka jābūt loterijas atļaujas nr :hvz:

Bet bija kaut kad senāk kur kaut kādā grupā ķipa bija jāšēro un tad viens laimīgais dabus gaiši zaļu raudi a4 b5 (laikam ķekavizētu). visi kā lohi tur šēroja. Tad kad tāfīča parādījās, sēdējām ar čomiem vakarā un sūcām pivāŗu un tad viens teica, ka jā, tā ir reāla loterija jo tam autiņam pat LV numuri

RPG rakstīja:Vēl zinu gadījumu, kur pa naudas aizdošanu gāja runa un tad teica, ka nevajag pat rakstisku līgumu, bet pietiek ar mutisku vienošanos par piķa aizdošanu un tad ir kā "līgums,jeb parādzīme vai arī kā tur to fīču sauc"Fashion rakstīja:cool, tad jau parakstot pavadzīmi pēcāk arī var teikt ka ejat cirst, šitai lapai nav nekāda jēga un vsp tas nav mans paraksts
Nejauc pavadzimes ar uz baltas lapas uzskriceleta persona X aizdeva personai Y ciparu Z un apsolijas atdot. Tu ar to lapeli vari iet uz creditreform, VP, notara , vai tiesnesa un visi tevi aizsutis talak. Tas lietas risina cita instance jo redz viens pasaka ka naudu nav nemis un otrs nav nomaksajis kadu nodokliti etc... Tev gan par pavadzimem vajadzeja bik vairak filmet kas ir un kas nav.

.cipruss18 rakstīja:dzuris rakstīja:Es jau pēc tam sapratu, ka vajadzēja ar kāu pakonsulēties, sastādīt līgumu kas man ir izdevīgs un atdot tam pacanam to raudiRPG rakstīja:[]Ar to pārrakstīšanu pēcāk arī vajag līgumā smalki visu izrunāt, sastādīt grafiku ar pušu parakstiem utt uttvienkārši, tad kad viņu pasūtīju ar to piedāvājumu divas vai trīs dienas pēc tam ķēde bija kirdik
to saimainīju un vēl pēc nedēļas ļurbo nosprūda un to dabūju mainīt. Turbīnu dabūju lēti, bet tāpat beigās ķēde,turbo un laiks ko pavadīju skrūvejot un beigas pa 5600e atdevu to ļerkatu
Nevajag nekadus ligumus, visi tie skricelejumi ir 1:1 ar zewa softisbiski tieslietas vajag iedzilinaties
Autokravejs zin tieslietas?

Tu mazak smirdi un uzzime man tos Msuspension sash amjus. Es redzu ka tas smakelis vien ir bet rezultata nav. Ta pat ari ar gultniem neatbildeji. Daildirsis

Bet par tieslietām jāpiekrīt, ne katram uzskricelētajam papīram ir kaut kāda nozīme, kaut vai tajā pašā tiesā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Smirdeshana ir 2k vertibaa ieksh e39 hadenes 
Musdienaas pat firmaam vairs nevajag zimogus,pietiek ar rakstveida vienoshanos ar parakstiem.
Es neizlasiju visu sho penteri,bet apgalvot ka savstarpeji rakstitai vienoshanai ir zeva soft vertiba var tikai gara slims cilveks kursh nav redzeji neko vairak,ka sudu dakshu
Linda,laiki ir mainijushies.musdienaas papiram ir ljoti liels speks ar parakstiem un pat bez notara un zimogiem.

Musdienaas pat firmaam vairs nevajag zimogus,pietiek ar rakstveida vienoshanos ar parakstiem.
Es neizlasiju visu sho penteri,bet apgalvot ka savstarpeji rakstitai vienoshanai ir zeva soft vertiba var tikai gara slims cilveks kursh nav redzeji neko vairak,ka sudu dakshu
Linda,laiki ir mainijushies.musdienaas papiram ir ljoti liels speks ar parakstiem un pat bez notara un zimogiem.
ar kompatu pa brugji

Veci es zinu 2 cipvekus kuri ar tiesi sadu pasu scenariju nav dabujusi atpakal savu bablo. Storijs paris gadu garuma kur suta no vienas vietas uz otru un neko nevar panakt. Te iet runa par privatpersonu nevis firmu,nejauc pipsi ar pirkstu.
Iemet cenas,tad es uztaisisu sarakstu ko par to naudu var nomainit.
par to ka šeit tieslietas iet gadiem un beigās tāpat nekas netiek atrisināts ir gandrīz par jebko. Es neteicu visas, bet daļa no visām lietām. protams, ka ja katrs kko citu saka tur viss velkas mūžīgi.
Pēdējais labojis RPG - 27 Jan 2017, 22:09, kopā labots 1 reizi.
dzuris rakstīja:Veci es zinu 2 cipvekus kuri ar tiesi sadu pasu scenariju nav dabujusi atpakal savu bablo. Storijs paris gadu garuma kur suta no vienas vietas uz otru un neko nevar panakt. Te iet runa par privatpersonu nevis firmu,nejauc pipsi ar pirkstu.
Es cenas jau sarakstiju un tas ir reaalaas.nu ok,uzmet 200 euro pa virsu un ja nemaldos,sanaca 1200 un tas ir max
Shi tema jau pa lielam ir izrunata
ar kompatu pa brugji

Neko nesaku, var līgumu sastādīt arī bez notāra, cik man zināms, nebija tā, ka jebkurš papīrs derēs kā līgums t.i. neder "es, Linda ........, pārdodu savu auto, Jānim Bērziņam, kurš apņemās par to 1x mēnesī maksāt 100 eur.
Ir nedaudz bijusi darīšana ar to, hz, varbūt kas mainījies.
Ir nedaudz bijusi darīšana ar to, hz, varbūt kas mainījies.
It's all about the win

Nu cik es zinu,tad der jebkursh papirs ar tavu parakstu.
Tas ir kas lidziigs,ka raksti paskaidrojumu.
Nu te var runat ilgi un dikti un shaubos,ka mes te amatieri varam vispar kko spriest par shada rakstura lietaam
Tas ir kas lidziigs,ka raksti paskaidrojumu.
Nu te var runat ilgi un dikti un shaubos,ka mes te amatieri varam vispar kko spriest par shada rakstura lietaam

ar kompatu pa brugji
Tāpēc, vienkārši ja kādam kaut kāda šāda veida darījums padomā, tad vispirms parunā ar kādu kurš zin šīs lietas un labāk tā, nekā bez e36 un bez pīķicipruss18 rakstīja: Nu te var runat ilgi un dikti un shaubos,ka mes te amatieri varam vispar kko spriest par shada rakstura lietaam

ēĒē, kur var atrast topiku par baltu kupeju, kas pieder meitenei? 
p.s. Vairāk info man nav

p.s. Vairāk info man nav

Šarlote? Sharlotii
It's all about the win

Jā Šarlote, tagad sāku saprast kas jāmeklē! 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2043
- 2044
- 2045
- 2046
- 2047
- …
- 2228