Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2045
- 2046
- 2047
- 2048
- 2049
- …
- 2228
- chevron_right

Reked nebiede vinus, visu muzu uz zeleju dronis

Cipruss reku velviens ir.
apdirsies? 

Cipruss reku velviens ir.

e38 ir dārgāks uzturēšanā nekā e39
strādnieks brauc ar e38 jau 4to gadu un maina visu,kas sāk klabēt utt. tur bez 1000-1500e gadā nav ko iesākt,ja auto uztur LABĀ stāvoklī,nevis braucamā stāvoklī
E53 atkal ir lētāks par e39 un e38,vismaz piekare ir tiešām stipri labāka

E53 atkal ir lētāks par e39 un e38,vismaz piekare ir tiešām stipri labāka

Redz tas LABAIS stavoklis cilvekiem ir dazada uztvere
tu nezini kur gultnus iekert pa 30? 
Piekare ir e38 dargaka un izturiga, 39 attiecigi letaka un neizturiga. Lidz ar to tas kapis ir jaliek

Piekare ir e38 dargaka un izturiga, 39 attiecigi letaka un neizturiga. Lidz ar to tas kapis ir jaliek

Tāpēc ņehuj braukt ar e39 vai e38...
Un cipruss a6c5 hadene nav dārga...aizvakar skatījos visa priekšējā piekare no febi 250 eiro, brembo bremžu diski un kluči 100 eiro. Ok, varbūt tev bračkas audi kkas krutāks bremzēm nāk, bet kopumā c5 piekare ir diezgan lēta un izturīga.
Un cipruss a6c5 hadene nav dārga...aizvakar skatījos visa priekšējā piekare no febi 250 eiro, brembo bremžu diski un kluči 100 eiro. Ok, varbūt tev bračkas audi kkas krutāks bremzēm nāk, bet kopumā c5 piekare ir diezgan lēta un izturīga.
Ir kādam zināms kas vajadzīgs, lai skatītos savus klipus, filmas uz 16:9 ?

Ja nav dusas powera pajautat tad atbildesu.Emteks rakstīja:Ir kādam zināms kas vajadzīgs, lai skatītos savus klipus, filmas uz 16:9 ?
Pareja ap 40eur vai lodamurs, divas av ieejas ar 20cm vada gabalu,lodamurs un 10 minutes laika. + avots no ka palaist. Tas bus letakais aftermarket magis ar dvd in av signalu.
Nem un lode

Kur shadu lv var nopirkt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Paskaties 2.7 biturbo bremzhu disku cenuZzevsS rakstīja:Tāpēc ņehuj braukt ar e39 vai e38...

ar kompatu pa brugji
Churi,saliec chekus.
Es nemainu lietas,kuras nav jaamaina.
Pec tevis teiktaa saprotu,ja tev lielaa svira beigta,Tu maini absaluti visas uzreiz,visus pirkstus,noteikti ari servo stures mahanismu piekjer klaat,izputejam gumijas tak arii tad jamaina.
Tev pasham tas izklausas ticami??
Un cik pastulbam jabut,lai neuzmanitos no bedreem??
Es e38 1.5 gada laika esmu nomainijis divas sviras un ieksh TA man ari nav bijushi 2nieki pa hadeni neskaitot bremzes.ja auto stav stabili uz celja,negrab un svira vel stingra,kapec vinja ir jaamaina??
Churi,re ku piemers pa gultni
Es nemainu lietas,kuras nav jaamaina.
Pec tevis teiktaa saprotu,ja tev lielaa svira beigta,Tu maini absaluti visas uzreiz,visus pirkstus,noteikti ari servo stures mahanismu piekjer klaat,izputejam gumijas tak arii tad jamaina.
Tev pasham tas izklausas ticami??
Un cik pastulbam jabut,lai neuzmanitos no bedreem??
Es e38 1.5 gada laika esmu nomainijis divas sviras un ieksh TA man ari nav bijushi 2nieki pa hadeni neskaitot bremzes.ja auto stav stabili uz celja,negrab un svira vel stingra,kapec vinja ir jaamaina??
Churi,re ku piemers pa gultni
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Paskaties 2.7 biturbo bremzhu disku cenuZzevsS rakstīja:Tāpēc ņehuj braukt ar e39 vai e38...
Paskatījos intereses pēc - sākot ar 27 eiro gabala par disku - bosch ražojums. Gan 230zs, gan 250zs versijai vienādi ....
s6 c5 sākot ar 20 eiro par visādām kreisajam firmām.
Cenas - vairumtirdzniecības...

Ja jūs vēl liktu diskus/riepas 'pareizā izmēra' 

Zinu kad kaut kādiem bmw modeļiem kuriem gultni nāca kopā ar to kipa stupicu ir nopērkami parastā gultņu veikalā par daudz lētāku cenu nekā autobode 

Tas gultnis man izskat'as pec ta forsha par kuru man stastija choms. nopirka gultni, uzpreseja uz stupicas, nopisas pus dienu ar autinju, salika visu, izbrauca liikumu un saprata,ka abs nestrada un dsc
izradas gultnim nav abs gredzena
bet parasts saljniks, kipa puteklju aizsardzinsh abs gredzena vietaa
Es sev mainiju abus aizmugure, 1 fags 45 euro(presejams ari bez stupicas), prieksha 1 fags, nak jau ar stupicu 85 euro , ejiet na*uj ar shitajiem pa 30 euro, nu nevar tur but nekas jedzigs

Es sev mainiju abus aizmugure, 1 fags 45 euro(presejams ari bez stupicas), prieksha 1 fags, nak jau ar stupicu 85 euro , ejiet na*uj ar shitajiem pa 30 euro, nu nevar tur but nekas jedzigs

Nav nekas traks. Šis ir viens no dārgākajiem kas uz vietas...cipruss18 rakstīja:Paskaties 2.7 biturbo bremzhu disku cenuZzevsS rakstīja:Tāpēc ņehuj braukt ar e39 vai e38...

Par gultņiem runājot ir gadījumi kad lētais gals izvelk ilgāk nekā dārgais. Bet nejau vienmēr . žurkai kipa lētais gals 25e aizmugurējām gultnim. Atradu bodi kur pa 12 piedāvā paņēmu un nekāda vaina
Tad tu sudiigi zini, gultnis presejas virsu uz stupicas un tad tas viss prieks skruvejas klatcipruss18 rakstīja:E39 cik zinu gultnis nav presejams bet skruvejams
Cipruss, pie manis vari nopirkt tādu. Man tieši viens ir. Bet būs dārgāk kā tur. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2045
- 2046
- 2047
- 2048
- 2049
- …
- 2228