Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2047
- 2048
- 2049
- 2050
- 2051
- …
- 2228
- chevron_right
wtf bez plaukta, tada stavokli un pa 380 eur ?
tad ar plauktu,vasara pulverotus un dazhada izmera no 39 varu prasit 600ar labam riepam ? 

?KA-91 rakstīja:Cipruss tas no karmas atkarīgs, savus tos baltos ar sezonu brauktām riepām pa 400€ atdevu, steidzami tirgojot

Bez plaukta ir retāki, jo 3er reti kad kāds no zavoda ņēma ar st32, tur pretī no e39 viņi ir papilnamRmaxLV rakstīja:wtf bez plaukta, tada stavokli un pa 380 eur ?tad ar plauktu,vasara pulverotus un dazhada izmera no 39 varu prasit 600ar labam riepam ?
līdzīgi kā ar rc040 vs rc090

Varbūt arī tā var teiktfunkyasshit rakstīja:?KA-91 rakstīja:Cipruss tas no karmas atkarīgs, savus tos baltos ar sezonu brauktām riepām pa 400€ atdevu, steidzami tirgojot

Sūds ar pvn un diskiem, davai labāk vēl pastāstiet cik neadekvātas summas ir jāiegulda jūsu 20.gadsimta biznesa miskastēs 

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

cipruss18 rakstīja:Churi,saliec chekus.
Es nemainu lietas,kuras nav jaamaina.
Pec tevis teiktaa saprotu,ja tev lielaa svira beigta,Tu maini absaluti visas uzreiz,visus pirkstus,noteikti ari servo stures mahanismu piekjer klaat,izputejam gumijas tak arii tad jamaina.
Tev pasham tas izklausas ticami??
Un cik pastulbam jabut,lai neuzmanitos no bedreem??
Es e38 1.5 gada laika esmu nomainijis divas sviras un ieksh TA man ari nav bijushi 2nieki pa hadeni neskaitot bremzes.ja auto stav stabili uz celja,negrab un svira vel stingra,kapec vinja ir jaamaina??
Churi,re ku piemers pa gultni
Karoch es saprotu ka nakas atmesties tev? Ja reiz cekus jau vajag?

Ritosaja paskatos aha, te vienai gumija caura, te bukse pastiepta, te sarnirs lurkajas, pohuj mainu visas. Stabilizatora stienis beigts, nemu abus un bukses uzreiz. Un tam suda 2.7 audi bremzu diski ir tadi pasi ka parejiem un perforets cimermans 100naudas ieklaujas.

Lietotajs bumerisss
Ir Girts Vilcans, uzmanas tauta!
Man nav ko atmesties,vienkarshi man piedur paleshu kraveja minhauzena stasti.
Iemet luudzu vismaz jaunas reikas cheku,m suspention kita cheks ari bus ok,tad es sakshu tev ticeet
Ljauj minet ,2.7 buturbo tev ari ir bijis ?
Churi,varbut diagramas ari melo?
Es vairs uz taviem komentiem neatbildeshu,bet pashlaik Tu pieradi,ka runashana tev lielaka ka darishana.
Iemet luudzu vismaz jaunas reikas cheku,m suspention kita cheks ari bus ok,tad es sakshu tev ticeet

Churi,varbut diagramas ari melo?
Es vairs uz taviem komentiem neatbildeshu,bet pashlaik Tu pieradi,ka runashana tev lielaka ka darishana.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis cipruss18 - 28 Jan 2017, 20:10, kopā labots 2 reizes.
ar kompatu pa brugji

Ko Tev tas sīcis nodarījis?AndzaK_LV rakstīja:Lietotajs bumerisss

man neko bet 10000 cilvekus appisisi neaizsutot detalas un ari naudu neatdodot!Riks* rakstīja:Ko Tev tas sīcis nodarījis?AndzaK_LV rakstīja:Lietotajs bumerisss

cipruss18 rakstīja:Man nav ko atmesties,vienkarshi man piedur paleshu kraveja minhauzena stasti.
Iemet luudzu vismaz jaunas reikas cheku,m suspention kita cheks ari bus ok,tad es sakshu tev ticeet![]()
Viss iet bez cekiem, tatad attiecigi cipari draudzigaki. Nejauc abras kraveju par 500 naudam un skeneri pie rokas tas ir divas dazadas lietas un pienakumi.

Pietiek ar to ka darba kolegim bija ar tadu dzineju, pietika ar 4 menesu baudu

Neticesi,es ari stradaju pie skandinaviem un ne par kraveeju
Bljaaaaaaaaa,klau,man chomiem ari ir f11 ,q7 2015 gada un 2011 gada corvete,bet tas nenozime,ka es atljaujos spriest par to auto stavokljiem utt-Tu esi fenomens un par tiem chekiem,kapec mani tada atbilde neparsteidz
Man pat ar 35 un 40% atlaidem grosa ir cheki
Labi,man viss skaidrs ar tevi
esi briivs Minhauzen
Pag,aizmirsu-Tu tak tikko teici ka 2.6, 2.8 un 2.7 biturbo bremzes vienadas,nedaudz neoebrauci suudos ar savu degunu?
Churi,ielikshu tev lai Tu zini kads izskatas audi un 2.7 biturbo
https://youtu.be/B9eEUG0I5dg

Bljaaaaaaaaa,klau,man chomiem ari ir f11 ,q7 2015 gada un 2011 gada corvete,bet tas nenozime,ka es atljaujos spriest par to auto stavokljiem utt-Tu esi fenomens un par tiem chekiem,kapec mani tada atbilde neparsteidz

Man pat ar 35 un 40% atlaidem grosa ir cheki

Labi,man viss skaidrs ar tevi

Pag,aizmirsu-Tu tak tikko teici ka 2.6, 2.8 un 2.7 biturbo bremzes vienadas,nedaudz neoebrauci suudos ar savu degunu?

Churi,ielikshu tev lai Tu zini kads izskatas audi un 2.7 biturbo
https://youtu.be/B9eEUG0I5dg
ar kompatu pa brugji

Divu veidu diski ir. 288mm un 321mm . Mazie nak c4/b5/c5 ari mazmotoriem un nemotoriem, bet 321 nak 2.7/4.2 un ta pat vini nemaksa 200eur
es nemu tur kur man izdevigak gan novietojuma gan laika zina, pie ta ari paliekam
ka redzi ne es viens to apgalvoju ka konkretais modelis nav no izturigajiem un naudu strebj.
Vari but brivs
P.s taja video vins pec plirksa ruc

Vari but brivs

P.s taja video vins pec plirksa ruc

Labi,iesakiet man kur var dabut garu skruuvi ar shauro viitni?vajag kkadus 7cm garumaa
ar kompatu pa brugji

Psc, Gagarins un Armstrongs kapā apgriezās.. CD43 pa 250eur 

Nesaprotu īsti kāpēc tik liela starpība starp cd43 un parasto oem maģi. Takš diskus neviens vairs neizmanto tiešit tāpat kā kasetes, tik cik vizuāli savādāks...

Es izmantoju diskus, diski ir cool
bet 250eiras tik dēļ dizaina ir episki

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Fashion rakstīja:Es izmantoju diskus, diski ir cool![]()
Es ari nesaprotu,kapec man lielajaa ekranaa e38 var kasetes ielikt

ar kompatu pa brugji

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2047
- 2048
- 2049
- 2050