Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2048
- 2049
- 2050
- 2051
- 2052
- …
- 2228
- chevron_right

Pieejami CD Changer emulatori, kas ļauj izmantot AUX, USB, ja ir ekrāns arī video.ZzevsS rakstīja:Nesaprotu īsti kāpēc tik liela starpība starp cd43 un parasto oem maģi. Takš diskus neviens vairs neizmanto tiešit tāpat kā kasetes, tik cik vizuāli savādāks...
Gan funkcija, gan skats.

CD kattrs lohs var atskanot a cik no jums var kaseti paklausities? padomajiet, padomajiet par toFashion rakstīja:16:9 ir ar cd arī

Ok, tā kā man pietiek ar radio un stock auto audio sistēmu, tad laikam man to nesaprast.

kamdēļ lai es vai kāds cits gribētu kaseti klausīties, bet ja tik ļoti gribi man kkur ir kasetes pleijeris
varu pa kosmosu nogrūst tev kā retro variantu 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

ir man aiz 16:9 , dazhreiz paklausos tranzitu enbbFashion rakstīja:kamdēļ lai es vai kāds cits gribētu kaseti klausīties, bet ja tik ļoti gribi man kkur ir kasetes pleijerisvaru pa kosmosu nogrūst tev kā retro variantu

Es īzī ar savu Tehnics kasešu deku to varu izdarīt un prikola pēc daru šad tad,tikai tur skaņa ir līdzvērtīga digitālam,ne gluži kā auto magnetolāsRmaxLV rakstīja:CD kattrs lohs var atskanot a cik no jums var kaseti paklausities? padomajiet, padomajiet par toFashion rakstīja:16:9 ir ar cd arī

Bet nu mļac, 250 eiro par cd43... Citējot ch. - a nevar dārgāk sarunāt? Totālas auzas.. Pagājšgad pa 40-50 varēja dabūt. 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Kurā vietā pa 40 varēja dabūt!?maartyd rakstīja:Bet nu mļac, 250 eiro par cd43... Citējot ch. - a nevar dārgāk sarunāt? Totālas auzas.. Pagājšgad pa 40-50 varēja dabūt.

Man tepat pateikt,kurš dabūja pa 40?Inferno rakstīja:Kurā vietā pa 40 varēja dabūt!?maartyd rakstīja:Bet nu mļac, 250 eiro par cd43... Citējot ch. - a nevar dārgāk sarunāt? Totālas auzas.. Pagājšgad pa 40-50 varēja dabūt.Es paņemšu 5 gab.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Nu pasaki, es viņam labprāt uzprasīšu kur pagājušogad varēja pa 40-50 dabūt CD43 maģus, aizbraukšu un nopirkšu 5 gab. Var arī PM.maartyd rakstīja:Man tepat pateikt,kurš dabūja pa 40?Inferno rakstīja:Kurā vietā pa 40 varēja dabūt!?maartyd rakstīja:Bet nu mļac, 250 eiro par cd43... Citējot ch. - a nevar dārgāk sarunāt? Totālas auzas.. Pagājšgad pa 40-50 varēja dabūt.Es paņemšu 5 gab.

Rons rakstīja:
TU jau arī instrumentu paneli pa 3 minūtēm ... MInhauzen...o
A cik tev laika vajag lai atskrūvētu 3 - 5 skrūves (atkarībā kāda stūre) Un izņemtu spidometru ārā ?
Un ieliktu atpakaļ.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Arī nesaprotu kas tur īpašs nomainīt spido? nu ok, mok nav 3 min bet pa 5-6 var tikt galā
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Kādi pulksteņi. Pat CAK`s to var izdarīt.
Stūre bez airbaga , ar skrūvgriezi bmw emblēma āra. 16 garā muciņa uz tirkšķa stūre nost. Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā
Stūre ar airbagu, mazā tresene T25 torks stūres aizmugurē 2 skrūves airbags nonāk nost. 16 muciņa garā stūre ārā. Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā.
Var vel ātrāk. Sporta stūre vispār nav jāņem nost. Tur tikai Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā pa sānu stūrei.
Stūre bez airbaga , ar skrūvgriezi bmw emblēma āra. 16 garā muciņa uz tirkšķa stūre nost. Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā
Stūre ar airbagu, mazā tresene T25 torks stūres aizmugurē 2 skrūves airbags nonāk nost. 16 muciņa garā stūre ārā. Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā.
Var vel ātrāk. Sporta stūre vispār nav jāņem nost. Tur tikai Krustiņš skrūvgriezis 2 skrūves spiģiks ārā pa sānu stūrei.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Beidz irst vienreiz. Tu paliec tāds pac kā inferno, raksti tikai raakstīšanas pēts....ValtersZ rakstīja:Kādi pulksteņi. Pat CAK`s to var izdarīt.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Stājies rindā. Arī gribu dārgāk paņemt

maartyd rakstīja:Bet nu mļac, 250 eiro par cd43... Citējot ch. - a nevar dārgāk sarunāt? Totālas auzas.. Pagājšgad pa 40-50 varēja dabūt.

Tā ir ja auto no rūpnīcas ir aprikots ar M paku, tad viņam uz bagūža varētu būt M emblēma? Bez M3, vienkārši M?

Ron, atpisies no manis vienreiz, atrodi sev meiteni vai puisi. Tava pastiprinātā uzmanība maniem postiem ne par ko labu neliecina.Rons rakstīja:Beidz irst vienreiz. Tu paliec tāds pac kā inferno, raksti tikai raakstīšanas pēts....ValtersZ rakstīja:Kādi pulksteņi. Pat CAK`s to var izdarīt.
Zuze, stūres airbagam ir T30, un tās 2 skrūves panelim nav krustiņi, bet gan T20, krustiņus vai samorezus tur tikai pāķi var ieskrūvēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2048
- 2049
- 2050
- 2051
- 2052
- …
- 2228