Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2049
- 2050
- 2051
- 2052
- 2053
- …
- 2228
- chevron_right

Nu t30. Ja komplekts ir starpība nekāda.paņem nākošo izmēru un viss.
Cik e36 jaukti tad tur t20 spidometram neesmu sastapis.
Cik e36 jaukti tad tur t20 spidometram neesmu sastapis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nekāda vaina, vienkārši cilvēks, kuram ir normāls štrumu komplekts, bez problēmām izskrūvēs torxu un pēc tam arī ieskrūvēs viņu atpakaļ, nevis ar lamuvārdiem izskrūvēs to "jobano" torxu un ieskrūvēs krustiņu, lai nākošreiz nav jāpisas, jo arsenālā nekā izņemot krustiņu un mīnusiņu nav.
Es torkus ka sugu neatzistu.ja ir papuvusi skruve,tad ir dirsaa
ar kompatu pa brugji

Tas gan, vai arī ja kādi gudrīši ir pačakarējuši torxam galviņu...cipruss18 rakstīja:Es torkus ka sugu neatzistu.ja ir papuvusi skruve,tad ir dirsaa

Tā ir ar jebkuru skrūvi, ja ir aprauta galva, sarūsējusi vai pārvilkta. Pričom te torx kā tāds? Man arī viņi nepatīk, bet ne vairāk kā citas sapistas skrūves.

Taisnība!Inferno rakstīja:Tā ir ar jebkuru skrūvi, ja ir aprauta galva, sarūsējusi vai pārvilkta. Pričom te torx kā tāds? Man arī viņi nepatīk, bet ne vairāk kā citas sapistas skrūves.

Es redz tieši no tās skrūvēšanas esmu izaudzis un ar ikdienas auto gribu ērti braukt, nevis čakarēties un skrūvēt. Quattro pilsētai manuprāt ir bezjēdzīgs. Izklaidei un laukiem man tādiem mērķiem ir b2 quattra.KA-91 rakstīja:Protams, ka gaume.
Man bij b5 avants q izpildījumā. Patika ļoti, bet likās grlaicīgs, jo pietrūka nemitīgā skrūvēšana, kas nepieciešama e36

Torx ir labākais, kas ir izdomāts. Hujņa ir 6 kantis. Vajag saprast ko dari un neapraus nevienu torku. 

Man tas ir hobijs, cits ceļo, cits glezno, es jaucu un salieku žurku
Kad beidzot varēšu ikdienai paņemt vēlvienu auto, tas nebūs ne vecs e38, ne e39 , jo tie jāskrūvē tāpat kā visas vecās mašīnas. Kamēr nevaru no salona paņemt auto ar garantiju, tikmēr savu autoparku netaisos paplašināt un skrūvēšu vienu lamatu vairāku vietā 

tieši to pašu gribēju teikt, it īpaši par seškantēmfunkyasshit rakstīja:Torx ir labākais, kas ir izdomāts. Hujņa ir 6 kantis. Vajag saprast ko dari un neapraus nevienu torku.

Man vienkārši ir vairāki deviņdesmito autiņi, tāpēc ikdienas Rīgas mašīnu gribas ērtu/pietiekoši lētu ekspluatācijā un bez liekām problēmām ar to. A6c5 pagaidām šim mērķim pietiekoši atbilst. Nākotnē noteikti būs c6, bet tas ar laiku...KA-91 rakstīja:Man tas ir hobijs, cits ceļo, cits glezno, es jaucu un salieku žurkuKad beidzot varēšu ikdienai paņemt vēlvienu auto, tas nebūs ne vecs e38, ne e39 , jo tie jāskrūvē tāpat kā visas vecās mašīnas. Kamēr nevaru no salona paņemt auto ar garantiju, tikmēr savu autoparku netaisos paplašināt un skrūvēšu vienu lamatu vairāku vietā
A audi kā tādi patīk jo problēmas ar rūsu ir kudīš mazāk nekā bmw.
Man arī patīk paķimerēties ap e36, bet patīk to darīt nepiespiesti un brīvā brīdī.
Ooo jā, cik daudz nav sanācis čakarēties ar apjātām seškantēm...torx tādā ziņā ir daudzreiz pateicīgāks.funkyasshit rakstīja:Torx ir labākais, kas ir izdomāts. Hujņa ir 6 kantis. Vajag saprast ko dari un neapraus nevienu torku.

Džeki man ir jautājums! Kas jums ir ar tiem ST32? Žurka ar tiem diskiem no attāluma izskatās pēc ratiem. Es pa tādiem nekad dzīvē nemaksātu 250-350e Pašam bija ST32 16" Paldies dievam tiku no viņiem vaļā.kars rakstīja:+ retie st32 bez plaukta![]()
un nav hromēti vai balti, par tādiem var maksāt naudu

Es St32 gribu likt uz ne BMW auto, tāpēc vajag 3er ET, lai ar flančiem iekļautos normālā ET. 

GaumeTarhuuns rakstīja:Džeki man ir jautājums! Kas jums ir ar tiem ST32? Žurka ar tiem diskiem no attāluma izskatās pēc ratiem. Es pa tādiem nekad dzīvē nemaksātu 250-350e Pašam bija ST32 16" Paldies dievam tiku no viņiem vaļā.kars rakstīja:+ retie st32 bez plaukta![]()
un nav hromēti vai balti, par tādiem var maksāt naudu

Kārtējās runas cik M50 un 4cyl. ir slikti
Ka 2.0 nav motors bet miskaste
Cik kuri diski smukāki.
Cik Laurim itkā arka "sapista"
Gadi iet , forums nemainās.....
Cik kuri diski smukāki.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Jā, seškantes arī labasfunkyasshit rakstīja:Torx ir labākais, kas ir izdomāts. Hujņa ir 6 kantis. Vajag saprast ko dari un neapraus nevienu torku.

M50 ir zajebis, ja ir mintValtersZ rakstīja:Kārtējās runas cik M50 un 4cyl. ir slikti
Cik kuri diski smukāki.

Varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar vw tuareg automobīli? plusi/mīnusi,apkopes un tas viss. Ir vērts ko tādu skatīties utt.?
Principā skatos bez pneimo piekares,2.5tdi.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Draugs tādu paņēma tgd raud un teica ka pajero sports 2001 bij kudi labaks visada zina. Un tas 2.5tdi jau divas reizes ir parlasitselvis' rakstīja:Varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar vw tuareg automobīli? plusi/mīnusi,apkopes un tas viss. Ir vērts ko tādu skatīties utt.?
Edit kā ar e53? Ir doma paņemt ar m54 bez pneimo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2049
- 2050
- 2051
- 2052
- 2053
- …