Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
MacMillan911
Ziņojumi: 175
Pievienojies: 30 Nov 2015, 16:19
Braucu ar: 320i sedans

30 Jan 2017, 22:12

[/quote]Tā viņš ir, vienīgi normāli ir ja tevis nosauktās daļas ko notirgoji 4 dienās atsit mašīnas pašizmaksu. RPG, es teiktu ka ilgtermiņā no tāda tevis nosaukta auto var dabūt ap 2k[/quote]

Aizmirsu pieminēt ka mašīnu dabūju pa brīvo :D :D :D Bet tur tāpat maks.cena viņai bija 200-300 eur. Jā būtu jāpērk to mašīnu es diez vai to izdarītu. Bet ja haļava, kāpēc gan nenotirgot. Dabūju vismaz liekas un vajadzīgas detāļa savai žurkai, pieredzi detāļu tirgošanai
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

30 Jan 2017, 22:14

Nu man tas būtu izdevīgi tikai tāpēc, ka patreiz ir brīvs un ir šis tas ko varētu samainīt ar savu trīīssntsesto :emo:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Reputācija: 11

30 Jan 2017, 22:15

MacMillan911 rakstīja:
Tā viņš ir, vienīgi normāli ir ja tevis nosauktās daļas ko notirgoji 4 dienās atsit mašīnas pašizmaksu. RPG, es teiktu ka ilgtermiņā no tāda tevis nosaukta auto var dabūt ap 2k[/quote]

Aizmirsu pieminēt ka mašīnu dabūju pa brīvo :D :D :D Bet tur tāpat maks.cena viņai bija 200-300 eur. Jā būtu jāpērk to mašīnu es diez vai to izdarītu. Bet ja haļava, kāpēc gan nenotirgot. Dabūju vismaz liekas un vajadzīgas detāļa savai žurkai, pieredzi detāļu tirgošanai[/quote]

Man bija tāpat, bet pirku gan... par diviem auto samaksāju 700 eiro, tirgojot daļas dabūju ap 1.5k eiro un sev vajadzīgās daļas.
Profila bilde
Sidnas
Ziņojumi: 2073
Pievienojies: 26 Sep 2011, 19:25
Braucu ar: 328i Sedan
Riks* rakstīja:
Martinsoon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... exxfx.html ka var saukt par koptu masinu:( par cenu vsp pat nerunasu
Cena daudz adekvātāka kā par Tavu CD43, kurš nāk no citas galaktikas

:lol: :lol: :lol: :gigigi: :D
Instagram - Sandis_e36
RPG

30 Jan 2017, 22:17

ZzevsS rakstīja:Man bija tāpat, bet pirku gan... par diviem auto samaksāju 700 eiro, tirgojot daļas dabūju ap 1.5k eiro un sev vajadzīgās daļas.
nūu man par to 328 prasa 500jūrīšus :gigigi:
Profila bilde
ZzevsS

30 Jan 2017, 22:17

RPG rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Man bija tāpat, bet pirku gan... par diviem auto samaksāju 700 eiro, tirgojot daļas dabūju ap 1.5k eiro un sev vajadzīgās daļas.
nūu man par to 328 prasa 500jūrīšus :gigigi:
Ja negribi čakarēties, dod kontaktus un braucu pakaļ.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

30 Jan 2017, 22:19

Tur dzinēju vien par to cenu var notirgot, tā kā ņem nedomājot :lol:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
katrai lietai ir savs pircejs un kapec bija 250 jo zem aliem saspiedaas pogas:) cena ir 200 e un man galigi nekrata kad vins pardosies- bet vins pardosies
Pēdējais labojis Martinsoon - 30 Jan 2017, 22:24, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

Nu pirms gadiem diviem normāla cena viņiem bija ap 50 eur, tagad ap 100 eur ir normāli, pēc vēl kādiem 3 gadiem pa 200 easy aizietu.
Man vēl arvien sāp sirds, kad sava stulbuma dēļ ejošu cd23 nodedzināju, tiesa gan nedaudz mierinājums, ka nopirku par 10 eur :lol:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Martinsoon rakstīja:cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
katrai lietai ir savs pircejs un kapec bija 250 jo zem aliem saspiedaas pogas:) cena ir 200 e un man galigi nekrata kad vins pardosies- bet vins pardosies
Mierīgāk, oligarh. Tam mafonam max vērtība ir 100Eur.
Tipisks perekups
Profila bilde
Martinsoon

Riks* rakstīja:
Martinsoon rakstīja:cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
Mierīgāk, oligarh. Tam mafonam max vērtība ir 100Eur.
Tipisks perekups
bez starpibas perekups vai neperekups - tev padargu- tu nepeerc. kur problema?
RPG

30 Jan 2017, 22:29

Ja tas būtu, bez nekādām problēmām un čakariem tad jā. ja viss būtu vienkāršāk tad tā darītu, tāpēc hz ko darīt īsti ar šo piedāvājumu.

Saimnieks patreiz ir Lv, drīz dodas atpkaļ uz Uk, viņs pa turieni vairāk kā piecus gadus, visu to laiku tā mašīna stāv garāžā/šķūnī, grūti nosaukt kas tas ir, pie pirkšansa pieprasa momentālu pārrakstīšanu/norakstīšanu, pat no sētas negrib izvilkt ārā to nedarot. Visu laiku ko viņš ir prom tas auto nav piedarbinās. Atslēgas nav un viņš ir aizslēgts (pazaudētas). Viņš gribējis viņu izvilkt ārā un teica ka ripuļi ar negriežas. ka nesanāk kkāds ieberziens :emo: pats vēļ padomāšu, ja pārdomāšu došu ziņu ZzevsS kā pirmajam aiz manis.
Profila bilde
ZzevsS

30 Jan 2017, 22:31

RPG rakstīja:Ja tas būtu, bez nekādām problēmām un čakariem tad jā. ja viss būtu vienkāršāk tad tā darītu, tāpēc hz ko darīt īsti ar šo piedāvājumu.

Saimnieks patreiz ir Lv, drīz dodas atpkaļ uz Uk, viņs pa turieni vairāk kā piecus gadus, visu to laiku tā mašīna stāv garāžā/šķūnī, grūti nosaukt kas tas ir, pie pirkšansa pieprasa momentālu pārrakstīšanu/norakstīšanu, pat no sētas negrib izvilkt ārā to nedarot. Visu laiku ko viņš ir prom tas auto nav piedarbinās. Atslēgas nav un viņš ir aizslēgts (pazaudētas). Viņš gribējis viņu izvilkt ārā un teica ka ripuļi ar negriežas. ka nesanāk kkāds ieberziens :emo: pats vēļ padomāšu, ja pārdomāšu došu ziņu ZzevsS kā pirmajam aiz manis.
Ja ir pilnā paka virsū un normāls salons, tad tas vien ir vismaz 500 eiro vērts. Vienīgi pie pārrakstīšanas tad vēl ir 2. gadu nodoklis jāmaksā.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
Tiem CD43 ir uzpūsta vērtība, un Tu to uzpūti 2x.
#ŽLP
RPG

30 Jan 2017, 22:36

Laikam rīt būs jāizbrauc pamatīgāk izpētīt to auto, lai saprastu kas tur ir. Nu nodokļus jau tur toč nav jēgas maksāt, nu ja divi tad itkā 162e+ pārrakstīšana, bet labak kaut kur safīrēt norakstīt to lomiku. zinu vienu kantori kur pagājšgad varēja pa 25e norakstīt auto ,bet vai viņi ar to vēl nodarbojas. Ja jau pēc tam varetu sarunāt norakstīt tad jau arī būtu vienkāršāk pēc tam tolmetā nododot virbūvi norakstīt, bet viņš grib obligāti uzreiz. :doh:
Profila bilde
Martinsoon

Riks* rakstīja:Man nav pa dārgu, vnk visam ir jābūt robežai.
Tiem CD43 ir uzpūsta vērtība, un Tu to uzpūti 2x.
#ŽLP
un tu esi reguletaajs?:D:D:D:D:D:D:D
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Riks,Tu esi nabags ta pat ka es,samierinies tak :hahaha:
Es atzistu,ka man par tadu pleyerkasti 250 ir pa dargu un absaluti nevajadziigi.tad jau labak es pa 250 uz sutku izireeju L.Reiniku un lai man mashinaa dzied dzivajaa :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Martinsoon

cipruss18 rakstīja:Riks,Tu esi nabags ta pat ka es,samierinies tak :hahaha:
Es atzistu,ka man par tadu pleyerkasti 250 ir pa dargu un absaluti nevajadziigi.tad jau labak es pa 250 uz sutku izireeju L.Reiniku un lai man mashinaa dzied dzivajaa :hahaha:
ir 200 :D nav 250 vel jau var uzrakstiit ebaya tirgoniem ka tie vispar ahujeli visi:D tadas cenas saslegusi par cd43
Profila bilde
ZzevsS

Domāju, ka par to naudu tu L. Reiniku dabūtu max. uz stundu...
RPG

ZzevsS rakstīja:
Domāju, ka par to naudu tu L. Reiniku dabūtu max. uz stundu...
googlē neatradu viņa izcenojumus, tāpēc es arī nemāku teikt :smoke: