Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2054
- 2055
- 2056
- 2057
- 2058
- …
- 2228
- chevron_right

Nebij tā ka Tu pats viņus biji gatavs iepirkt pa max zem 100 eur?Ruudolfs rakstīja:Pàrdosies jā, tikai ne par Tevis nosaukto ciparuMartinsoon rakstīja:cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
katrai lietai ir savs pircejs un kapec bija 250 jo zem aliem saspiedaas pogas:) cena ir 200 e un man galigi nekrata kad vins pardosies- bet vins pardosies

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

ja Tu par mani, tad diez vai, neesmu meklējis cd43Kikaps rakstīja:Nebij tā ka Tu pats viņus biji gatavs iepirkt pa max zem 100 eur?Ruudolfs rakstīja:Pàrdosies jā, tikai ne par Tevis nosaukto ciparuMartinsoon rakstīja:cilvecini bez naudas:D Jums nav japerk tas magis es tadus esmu pardevis 3 gabalus un sis ir 4 . foruma neko seit nepardot tas gan .... jo te nevienam nav naudas . ir jautajumi?
katrai lietai ir savs pircejs un kapec bija 250 jo zem aliem saspiedaas pogas:) cena ir 200 e un man galigi nekrata kad vins pardosies- bet vins pardosies![]()

Nē, par to kurš tagad saka ka forumā nav pirktspēja

Vairākas x šeit ir redzēts, ka saka, ka kad viņš kaut ko meklē, nekad nav gatavs dot cenu, kuru piedāvā, ja vien nav stabili zem tirgus cenas

Vairākas x šeit ir redzēts, ka saka, ka kad viņš kaut ko meklē, nekad nav gatavs dot cenu, kuru piedāvā, ja vien nav stabili zem tirgus cenas

Kad pirms laika visu laiku meklēja cd43, tad vienu brīdi bija gatavs dot 150€, cik atceros [emoji1]
bet kosmosu par detaļām arī var no viņa redzēt :preface_panelis_80€:

ok tad varbūt es kļūdosRuudolfs rakstīja:Kad pirms laika visu laiku meklēja cd43, tad vienu brīdi bija gatavs dot 150€, cik atceros [emoji1]

Es cd43 analogu ar zaļo displeju pa 30 vai 40 eur pārdevu

Visiem tāda sāpe par to cd43
tak, lai tirgo, ja kādam ļoti vajadzēs tad nolocīs kapeiku un paņems, tur vēl mazu atlaidi var dabūt, gan jau dvacāru var kaulējot nokaulet 

Ja mašīnai ir gāzes iekārta un ņemu viņu ārā. kad visu noravēju nost, man pirms TA jāizņem jauna pase vai var iet TA ar reģistrētu neeksistējošu gāzi ? 

nost ņemot arī jāpārreģistrē.RPG rakstīja:Ja mašīnai ir gāzes iekārta un ņemu viņu ārā. kad visu noravēju nost, man pirms TA jāizņem jauna pase vai var iet TA ar reģistrētu neeksistējošu gāzi ?

Nu par biļeti uz Krieviju toč lieki uzdirsi,ja viņš kautcik runāja latviski.Man ir bijis tā,ka cilvēks zvana,cenšas runāt latviski un es pats pasaku lai nemokās,es sapratīšuvitjazz rakstīja:Īpaši gudrs un ar lielu prātu apveltīts tu LAKIK,neesi

Kikaps rakstīja:nost ņemot arī jāpārreģistrē.RPG rakstīja:Ja mašīnai ir gāzes iekārta un ņemu viņu ārā. kad visu noravēju nost, man pirms TA jāizņem jauna pase vai var iet TA ar reģistrētu neeksistējošu gāzi ?
viņi tikai palūr vai viss ir nost vai vēl tur smalkāka procedūra, numuru salidzinašana vai čo tur notiek?

Pie jebkuru datu maiņas salīdzina numurus.

paskatās zem kapota, un paskatās bagažniekā. vismaz man tā bija kad reģistrēju gāzi nost.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Skaidrs,paldies 

Kāds man var izstāstīt kāda mārrutka pēc e38 730d tehniskajā pasē jauda ierakstīta 120kw nevis 142kw ?
autiņš 1999.gada.

Kāda jauda ir VIN datos?Emteks rakstīja:Kāds man var izstāstīt kāda mārrutka pēc e38 730d tehniskajā pasē jauda ierakstīta 120kw nevis 142kw ?autiņš 1999.gada.
Ka tas var but ka man magjis neatrod aux?? Navigacija
Te ir kads kursh man var savienot vadus lai e38 navigacija atrod aux un es varu klausities savu nigeru muzonu??
Te ir kads kursh man var savienot vadus lai e38 navigacija atrod aux un es varu klausities savu nigeru muzonu??

ar kompatu pa brugji
Aiz ekrāna piespraužot automātiski jāparādās.cipruss18 rakstīja:Ka tas var but ka man magjis neatrod aux?? Navigacija
Man nav ta shtekera aizmuguree nemaz.
Man vajag shemu,ka saslegt aux vadus pie kuriem vadiem jaliek klat magjim
Man vajag shemu,ka saslegt aux vadus pie kuriem vadiem jaliek klat magjim
ar kompatu pa brugji

Kāds detaļu tirgonis var piedāvāt 60mm priekšējās sēdinātās atsperes 6cyl? Kļaviņam jau jautāju, bija tikai komplekts priekšai+aizmugurei 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2054
- 2055
- 2056
- 2057
- 2058
- …
- 2228