Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2056
- 2057
- 2058
- 2059
- 2060
- …
- 2228
- chevron_right
Jas ir 3.5 jack?
Un kada shema ,kaa lodet kuru vadu ar kuru?
Aux funkcija agrak bija,bet vairs nav
Un kada shema ,kaa lodet kuru vadu ar kuru?
Aux funkcija agrak bija,bet vairs nav
ar kompatu pa brugji

Viņam jau ir prais drops

K. Barona iela 41/43.Emteks rakstīja:Kur vislabāk un ātrāk nopirkt xbox 360 bezvadu pulti ?

Kaitina daži labi eksemplāri kas nevar atbildēt uz pm.
Tak esat tik pieklājīgi un pasakat ka jau pārdots vai arī jau nopirku citu... Katrs grib nopirkt lētāk un labāk, bet tapēc nav jāuzmet citi ! (īpaši ja detaļa ir aizrunāta)
Tak esat tik pieklājīgi un pasakat ka jau pārdots vai arī jau nopirku citu... Katrs grib nopirkt lētāk un labāk, bet tapēc nav jāuzmet citi ! (īpaši ja detaļa ir aizrunāta)

Te kkur biju jau jautauis,bet nu pajautashu velteiz.
Ir kadam kadi kontakti kur var pa labam summam nodot katalizatorus?
Ir kadam kadi kontakti kur var pa labam summam nodot katalizatorus?
ar kompatu pa brugji

cik musdienas maksa mtech3 sture?

ja pāršujama? ar defektu..

Tur gan Tev jāpiekrīt.Gwido rakstīja:Kaitina daži labi eksemplāri kas nevar atbildēt uz pm.

Pieņemu, ka nostrādā "kas pirmais brauc, tas pirmais maļ". Bet ja tā, tad noteikti būtu forši citiem rezervētājiem paziņot laicīgi, ka notirgots vai, ka čalis grasās tad un tad braukt pakaļ. Nu tjip, ja ļoti grib, tad atradīs laiku nopirkt. Pašam pieredze šitā bija pērkot salonu.Da1ris rakstīja:Tur gan Tev jāpiekrīt.Gwido rakstīja:Kaitina daži labi eksemplāri kas nevar atbildēt uz pm.
Bet personīgi es, ja kaut ko tirgoju, tad cenšos visus interesentus apziņot, ka esmu pārdevis. Vēl pats bieži piekasos, vai ņems/neņems, ja ir uzradies kāds potenciāls pircējs cits. Un cilvēki pat bieži manu labklājību nerespektē un pat neatbild, ka neņems. Nu tad paši vainīgi - pārdodu tam, kas pirmais atbrauc.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Kāds ir mainijis no anologas klimatkontorles un digitālo??

Esmu,īzī tas ir .

Nezinu gan, mani kaut kā galīgi nepis vai jau ir pārdots, ja nepaspēju, pārdomāju vai kaut kādu citu iemeslu dēļ ievelku garumā - pats vainīgs. Ja man baigi kaut ko vajag vai gribas, tad noskaidroju visu, ko man vajag, saku, ka ņemu un braucu pakaļ. Vienīgā škrobe ir tad, kad Tu pasaki, ka brauc pakaļ un atbraucot izrādās, ka kāds cits pirms 5 minūtēm jau esot atbraucis un nopircis, bet nu tā notiek ļoti reti.jaaniskal rakstīja:Pieņemu, ka nostrādā "kas pirmais brauc, tas pirmais maļ". Bet ja tā, tad noteikti būtu forši citiem rezervētājiem paziņot laicīgi, ka notirgots vai, ka čalis grasās tad un tad braukt pakaļ. Nu tjip, ja ļoti grib, tad atradīs laiku nopirkt. Pašam pieredze šitā bija pērkot salonu.Da1ris rakstīja:Tur gan Tev jāpiekrīt.Gwido rakstīja:Kaitina daži labi eksemplāri kas nevar atbildēt uz pm.
Bet personīgi es, ja kaut ko tirgoju, tad cenšos visus interesentus apziņot, ka esmu pārdevis. Vēl pats bieži piekasos, vai ņems/neņems, ja ir uzradies kāds potenciāls pircējs cits. Un cilvēki pat bieži manu labklājību nerespektē un pat neatbild, ka neņems. Nu tad paši vainīgi - pārdodu tam, kas pirmais atbrauc.
Bet nu tie, kam vajag baigās atskaites no visiem pircējiem/pārdevējiem par visu, pamēģiniet iedomāties kkādu z-streetu, gda33 vai citu palielāku šrotistu, ka viņiem 10+ purniem par 10+ detaļām būtu jāatskaitās, ka kaut kāda detaļa ir pārdota, es pis

Kāds kurš ir krāsojis e36 Marakesh Brown B09 krāsā var pastāstīt par izmaksām?

Puse e30 ir Marakeshā..zurkae36 rakstīja:Kāds kurš ir krāsojis e36 Marakesh Brown B09 krāsā var pastāstīt par izmaksām?
Paskaties labāk pyrate brown
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2056
- 2057
- 2058
- 2059
- 2060
- …