Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2058
- 2059
- 2060
- 2061
- 2062
- …
- 2228
- chevron_right

dzivee vnk sekss izskataas, jamaa tonjmainjas ir
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Fashion rakstīja:dzivee vnk sekss izskataas, jamaa tonjmainjas ir
Es semakam domaju kko jaunu.
Tik hvz ko un kàadu
ar kompatu pa brugji

veiksmi, es sev 2 meneshi mekleju ko es gribu in puutu milions paraugus
beigas sapratu kapec visi kraso melnus un sarkanus, o negrib pisties ar kraasu izveeli 

Tak opredeļisj, vai tirgot vai atstāt?cipruss18 rakstīja:Fashion rakstīja:dzivee vnk sekss izskataas, jamaa tonjmainjas ir
Tik hvz ko un kàadu
Tagad netaisos neko sasteigt,varbut uz vasaru,bet shis ir pashlaik favorits
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Semaks paliek.aizvakar atteicu pircejam.tagad jautajums par kabriRiks* rakstīja:Tak opredeļisj, vai tirgot vai atstāt?cipruss18 rakstīja:Fashion rakstīja:dzivee vnk sekss izskataas, jamaa tonjmainjas ir
Tik hvz ko un kàadu
Shodien hroms pazuda gan no moldingiem,gan no logu listem
ar kompatu pa brugji

cipruss, es ar ipashnieku kontakteeju, krasas kodu nepateica 

Pēdējais labojis Da1ris - 04 Feb 2017, 21:39, kopā labots 1 reizi.
Nestradaa links
Es nosolijos sev vars jebatoriju ar parkrasoshanu netaisiit,bet shodien ta sapratu,ka man nepatik nu ta ka ljoti nepatik krasojums.krasa laba,bet krasojums man sak besit.
Iespejams,ja kabris paliks,tad vasaraa shim bus kkas jauns
Es nosolijos sev vars jebatoriju ar parkrasoshanu netaisiit,bet shodien ta sapratu,ka man nepatik nu ta ka ljoti nepatik krasojums.krasa laba,bet krasojums man sak besit.
ar kompatu pa brugji

mhm, ar gribeju tadu, bet kodu nepateica un beigas izdomaju ka zili semaku notirgot buus dirsaa gruuti ja nu sagribeesiescipruss18 rakstīja:Tam zilajam semakam?

p.s rauj nost hromus un parput melnus tadi ka vini naaca
nevis sarkanus

Pierādās ka skopais maksā 2x, ja kvalitatīvi pārkrāsotu tad nebūtu problēmucipruss18 rakstīja:Nestradaa links
Te neiet runa par skopumu.te dzeks,man choms ir riktiigi haltureejis .un ir rusa jau tur kur zinaju,ka bus atri tur.
Man ir sava ideja un lai cik stulbi skanes,bet daudz ko darishu pats.sagatavoshu utt pats.visticamak ka bus jauni sparni,bampers un haube.
Man vel patiik shii krasa
Man ir sava ideja un lai cik stulbi skanes,bet daudz ko darishu pats.sagatavoshu utt pats.visticamak ka bus jauni sparni,bampers un haube.
Man vel patiik shii krasa
ar kompatu pa brugji

uzreiz saku ka lol nau verc jo pecak jebkursh krasotajs par jebkuru kasjaku teiks ka pn tu taa sagatavoji nav mana vaina utt utt blablabla

Nu es neputishu pa 1000 euro.ir savas idejas un vispar tas tikai domu limenii.var jau but ka vares sho krasu saglabt
ar kompatu pa brugji

Matētu krāsu ir grūti kopt 

Riks* rakstīja:Matētu krāsu ir grūti kopt
Matetai krasai ir spec laka .un nav tik traki,ir bijusi mateta krasa.
Sudigi ir iestavejushus putna sudus nomazgaat

ar kompatu pa brugji

Putna sūds saēd lakucipruss18 rakstīja:Riks* rakstīja:Matētu krāsu ir grūti kopt
Matetai krasai ir spec laka .un nav tik traki,ir bijusi mateta krasa.
Sudigi ir iestavejushus putna sudus nomazgaat

Vakar pie mums darba bija atbraucis no formulas profesionāls krāsotājs un materiālu izplatītājs jo viens ussr laikā krāsotājs kas pašlaik pie mums krāso Statoil mucas vislaik čīkstēja ka viņam ved sūdīgas krāsas gruntis un visu pārējo. Vecis apgāza visas kipa profesionālu krāsotāju teorijas un metodes pateica ka ūdens smilšpapīrs vispār ir jāaizmirst sagatavojot auto pastāstīja ka ko apstrādāt spaktelet . Un pats galvenais ko pateica par lētajām krāsām un dārgajām. Sūdīgu krāsu un materiālu nesot ar katru krāsu grunti un špakteli jāmāk pareizi strādāt un pielietot tad viss esot stīgā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2058
- 2059
- 2060
- 2061
- 2062
- …
- 2228