Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2059
- 2060
- 2061
- 2062
- 2063
- …
- 2228
- chevron_right
Nav tā, ka nav sūdīgas krāsaszurkae36 rakstīja:Sūdīgu krāsu un materiālu nesot ar katru krāsu grunti un špakteli jāmāk pareizi strādāt un pielietot tad viss esot stīgā

Kas shie par style vispar?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Veciit, ludzu nedari to un aizmirsti par sho stilu, vismaz man tad vairak patiik stils13 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

https://www.drive2.ru/r/bmw/716427/Fashion rakstīja:cipruss, es ar ipashnieku kontakteeju, krasas kodu nepateica
čomam nesen nopirkām šito semaku, ja godīgim, tad pizģets laba krāsa. jo semaki ar krāsu ir retums,parasti melns vai pelēks, tape domaju ka ja nokrāsotu aqua blue tad pardot problemu nebutu.

Kāds no šejienes ir turbinizējis m30 dzinēju? Vai arī zin kur tā forši varetu būt viss sarakstīts. 

hi
ar ko labak aiztaisit ciet aizmugurejai elektro loga durbvij paredzetu sledzha vietu ?

ar ko labak aiztaisit ciet aizmugurejai elektro loga durbvij paredzetu sledzha vietu ?

Pēdējais labojis raitisp - 05 Feb 2017, 18:59, kopā labots 1 reizi.

cipruss18 rakstīja:Bus man kabrim

nu hzz, puķīte kaut kāda 

Man jau tur viss nomainijaas.diski citi jau virsuu,tik riepas jasak mekleet
ar kompatu pa brugji

Ir kāds kurš vaar man šos kapota stiprinājumus nokrāsot svaigus? PM ar cenu.
ir vēl kāda LV lfs komūna?
Aizved uz blast.lv.nostruklos un sakrasosvitjazz rakstīja:Ir kāds kurš vaar man šos kapota stiprinājumus nokrāsot svaigus? PM ar cenu.
ar kompatu pa brugji

Un pēctam tur viss būs kopā sakaltis un nekas nestrādās. Es vestu cinkotcipruss18 rakstīja:Aizved uz blast.lv.nostruklos un sakrasosvitjazz rakstīja:Ir kāds kurš vaar man šos kapota stiprinājumus nokrāsot svaigus? PM ar cenu.

Vai arī ja grib smuki, jauni paļubom neko diži daudz nemaksā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2059
- 2060
- 2061
- 2062
- 2063
- …
- 2228