Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2065
- 2066
- 2067
- 2068
- 2069
- …
- 2228
- chevron_right
Lielvārdē apkure par 4istabu dzīvokli ziemā ap 200, vasarā kaut kas ap 70 eur, bet nu pie mums visā visumā esot viena no dargākajām apkurēm Latvijā. Mājā 800 eur uz gadu - granulas, ja ir iespēja atteikties no centrālapkures way to go.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Rīgas satiksmi un citus Ušakova piedāvājumus neizmantoju un jaunajā projektā pagaidām nevaru atļauties dzīvot, bet pārējās ekstras ir jā.Emteks rakstīja:Laikam, jādodās dzīvot uz Rīgu. Tur tik labi viss sāk izklausīties. Lielveikali, Rīgas satiksmes pakalpojumi visu diennakti, takši, mikriņi, jaunie projekti, Ušakova atlaides, kapu tramvajs, slimnīcas uz katra stūra, skolas arī pilns.
Man čoma savā dzīvoklī atteicās no centrālās apkures un Uzstādīja gāzes apkuri. Maksāja gan tas laikam ap 2k, bet tagad toties galīgi pa lēto. Un šito es nesaprotu, nahujam vasarā liek par apkuri maksāt??? Mūsu mājā kā ārā ir virs +10 apkure atslēdzas un par to nav jāmaksā.Linda rakstīja:Lielvārdē par 4istabu dzīvokli ziemā ap 200, vasarā kaut kas ap 70 eur, bet nu pie mums visā visumā esot viena no dargākajām apkurēm Latvijā. Mājā 800 eur uz gadu - granulas, ja ir iespēja atteikties no centrālapkures way to go.
Cik jums Lielvārdē par ūdeni jāmaksā?
Tātad, kko dzirdēju jautājums vai taisnība - esot mainijusies kārtiba iedzenot auto no ārzemēm, esot cenas mainijušās par reģistrāciju utml. Vai tā ir?
ar ko labak aiztaisit ciet aizmugurejai elektro loga durvij paredzetu sledzha vietu ?
Jā izdevīgi lielmotorus dzīt.Lācis rakstīja:Tātad, kko dzirdēju jautājums vai taisnība - esot mainijusies kārtiba iedzenot auto no ārzemēm, esot cenas mainijušās par reģistrāciju utml. Vai tā ir?
ZzevsS rakstīja:Man čoma savā dzīvoklī atteicās no centrālās apkures un Uzstādīja gāzes apkuri. Maksāja gan tas laikam ap 2k, bet tagad toties galīgi pa lēto. Un šito es nesaprotu, nahujam vasarā liek par apkuri maksāt??? Mūsu mājā kā ārā ir virs +10 apkure atslēdzas un par to nav jāmaksā.Linda rakstīja:Lielvārdē par 4istabu dzīvokli ziemā ap 200, vasarā kaut kas ap 70 eur, bet nu pie mums visā visumā esot viena no dargākajām apkurēm Latvijā. Mājā 800 eur uz gadu - granulas, ja ir iespēja atteikties no centrālapkures way to go.
Mums tur vesela epopeja ar apsaimniekotāju, tagad māja pārgājusi iedzīvotāju apsaimniekošanā, lētāk palicis. Bet nav mums tā, ka savā dzīvoklī vari savu apkuri ievietot un atteikties, vien tiem, kas 90tajos paspēja.
Ūdens pēc skaitītaja. Vasarā nav par apkuri, ķip ūdens cirkulācija un sildīšana.
Pieļauju, ka rudenī paši ar draugu tur pārvāksimies, tad apkure liksies neadekvāta. Dzīvokļi ir dārgi
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
Jebal cena par apkuri...Linda rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man čoma savā dzīvoklī atteicās no centrālās apkures un Uzstādīja gāzes apkuri. Maksāja gan tas laikam ap 2k, bet tagad toties galīgi pa lēto. Un šito es nesaprotu, nahujam vasarā liek par apkuri maksāt??? Mūsu mājā kā ārā ir virs +10 apkure atslēdzas un par to nav jāmaksā.Linda rakstīja:Lielvārdē par 4istabu dzīvokli ziemā ap 200, vasarā kaut kas ap 70 eur, bet nu pie mums visā visumā esot viena no dargākajām apkurēm Latvijā. Mājā 800 eur uz gadu - granulas, ja ir iespēja atteikties no centrālapkures way to go.
Mums tur vesela epopeja ar apsaimniekotāju, tagad māja pārgājusi iedzīvotāju apsaimniekošanā, lētāk palicis. Bet nav mums tā, ka savā dzīvoklī vari savu apkuri ievietot un atteikties, vien tiem, kas 90tajos paspēja.
Ūdens pēc skaitītaja. Vasarā nav par apkuri, ķip ūdens cirkulācija un sildīšana.
Pieļauju, ka rudenī paši ar draugu tur pārvāksimies, tad apkure liksies neadekvāta. Dzīvokļi ir dārgiSlēpts saturs: Parādīt
Man 0.5 par kvadratmetru apsaimniekošana, 1.55 par kubu aukstā ūdens, 5.50 par kubu siltā ūdens, 1.82 no cilvēka par mistkasti un par karstā ūdens cirkulāciju kkas tas pats. Dzīvoju 52 kvadrātmetru divistabas dzīvoklī. Tā kā bērniem patīk pļunčāties lielāko kosmosu sastāda ūdens ~ 40 eiro mēnesī. Kā arī mums arī privātais apsaimniekotājs.
Tā viņš ir. Ne tikai bērniem. Mājā, kur siltais ūdens no apkures katla pierodi mērcēties karstās vannās, un tad ej nu atradinies no vakara spa
It's all about the win
Man kkā vannā mērcēties nekad nav paticis. Labāk patīkami silta duša. Bet jā, tādā veidā tas ūdens rēķins savācas.Linda rakstīja:Tā viņš ir. Ne tikai bērniem. Mājā, kur siltais ūdens no apkures katla pierodi mērcēties karstās vannās, un tad ej nu atradinies no vakara spa
Ko zin? Un ne jau visi, tikai tu un Ģirtsseeingman rakstīja:nevajag tagad slēgt abratku iekšā, visi visu jau zin
Man uz Bauskas ielas dzivoklis 270 un ar kom.kopa sanak kkadi 550ZzevsS rakstīja:Man kkā vannā mērcēties nekad nav paticis. Labāk patīkami silta duša. Bet jā, tādā veidā tas ūdens rēķins savācas.Linda rakstīja:Tā viņš ir. Ne tikai bērniem. Mājā, kur siltais ūdens no apkures katla pierodi mērcēties karstās vannās, un tad ej nu atradinies no vakara spa
Brachka dzivo kaivas namos,dzivoklis 360 un ar komunalajiem 580.abiem 2istabu dzivoklji
Vasaraa man kkas ap 420 ai 450
ar kompatu pa brugji
gagārini un krasovicki dzīvojat kā biezie....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tadas ir tas summas diemzhel shobriid
Neremonteta dzivokli es negribu iet
Neremonteta dzivokli es negribu iet
ar kompatu pa brugji
Bet nafigam iiret, hipoteka nostajas mazakaa meneshmaksaa + nevajag pardzivot par sveshaam tapeteem
Es jau neko nesaku ja nav iespejas, vnk tikt pie hipotekas ir reali pat ne ar mega ienakumiem, galvenais labu pirmo iemaksu uzkraat, viniem patiik kad nes naljikaa lielas summas
Es jau neko nesaku ja nav iespejas, vnk tikt pie hipotekas ir reali pat ne ar mega ienakumiem, galvenais labu pirmo iemaksu uzkraat, viniem patiik kad nes naljikaa lielas summas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Piekriitu jaa,bet ka jau teici,labie laiki garaam un daudziem vestures sabojatas
ar kompatu pa brugji
Nu ja, veesturei gan jabut tiirai, vsmz pedejos cik tur 10mit gadus laikam
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Varbūt ir mazāka mēnešmaksa, bet kā jau rakstīju, ņemot dzīvokli hipotēkā tas nozīmē piesiet sevi uz mūžu tam konkrētajam dzīvoklim un rajonam.Fashion rakstīja:Bet nafigam iiret, hipoteka nostajas mazakaa meneshmaksaa + nevajag pardzivot par sveshaam tapeteem
Man tādā ziņā ir vieglāk, sencis atdeva dzīvokli un par īri nav jāmaksā, bet tomēr 20k aizgāja remontā pirms ievākšanās kas arī nav maza nauda.
Vispār uzskatu ka nekustamā īpašuma cenas Rīgā ir nedaudz neadekvātas un pārāk svārstīgas. Pats noteikti, ja pirktu nekustamo īpašumu, tad noteikti labāk māju pierīgā nekā dzīvokli Rīgā.
par pierīgu 100% piekritu un lidz centram ir ātrāk nekā piemēram no kaut kādas Imantas vai Juglas iz pieredzes I gaiss svaigāks, klusāki rajoni un sīkajiem labāk
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2065
- 2066
- 2067
- 2068
- 2069
- …