Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2067
- 2068
- 2069
- 2070
- 2071
- …
- 2228
- chevron_right
Mārupē pat pa 50 nav īsti nekā, kas būtu gana liela izmēra, un neatrastos purvainas pļavas vidū vai zem augstsprieguma līnijām kaut kur tālu no civilizācijas, gāzes, autobusa pieturas un ielu apgaimojuma
Ja ir, tad linku/kontaktus studijā.
Ja ir, tad linku/kontaktus studijā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tad kad sāk celt savu māju tur ģeometriskā progresijā izdevumi sāk augt. Nav tik divas pozīcijas zeme + māja, bet kamēr pats ar to nesaskaras tā lieks.
crapworks
true. Nostāk no Rīgas var iekļauties tajos ciparos,bet nu noteikti ne mārupē.pusdzivais rakstīja:Tad kad sāk celt savu māju tur ģeometriskā progresijā izdevumi sāk augt. Nav tik divas pozīcijas zeme + māja, bet kamēr pats ar to nesaskaras tā lieks.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jautajums ar ko tiek saprasts marupe? Es to domaju no marupes lidz jaunmarupei ieskaitot.
Mārupe vispār ir ļoti pārvērtēta vieta...
Pilniba piekritu.ta pat ka Kekava un Bergi
Nevaru saprast,ka var maksat milzu naudu par maju kurai atrodas blakus velviena un kaiminji redz ko un ka Tu dari
Nevaru saprast,ka var maksat milzu naudu par maju kurai atrodas blakus velviena un kaiminji redz ko un ka Tu dari
ar kompatu pa brugji
Par ķekavu un ķekavas novadu nepiekritīšu...tur manuprāt nav tik kosmiskas cenas.cipruss18 rakstīja:Pilniba piekritu.ta pat ka Kekava un Bergi
ņemot vērā ka tur viss būvēts uz purva pamatiem tad jā, savādāk nav ne vainas, mierīga klusa vieta.. protams tuaregiem lampas pazūd ik pa laikamZzevsS rakstīja:Mārupe vispār ir ļoti pārvērtēta vieta...
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tāpēc ceļu māju drusku aiz Ķekavas (23km līdz rīga plaza), bet vismaz ir k-kāda zeme (~6000m2) Nu nebūs man blakus nila labumi, bet k-kā po. Rokas no dirsas neaug un zāli patīk pļaut.
crapworks
vsp jau māja ir uber alles, protams ir savi blakusfaktori piem. kā plīstoši apkures katli ziemā utt, bet neliels rezerves uzkrājumu fonds to visu pavilks..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tieši tā. Man senčiem ir 1200 kvadrātmetru zeme baložos ar ūdens, kanalizācijas un elektrības pievadu. Kkad agrāk tur bija māja tagad ir palicis tikai pussabrukusi vasaras māja. To man novērtēja ~ 40k tirgus vērtība. Mārupē ir kudiš dārgāk, tāpēc nesaprotu no kurienes tur veidojas tā cena.Fashion rakstīja:ņemot vērā ka tur viss būvēts uz purva pamatiem tad jā, savādāk nav ne vainas, mierīga klusa vieta.. protams tuaregiem lampas pazūd ik pa laikamZzevsS rakstīja:Mārupe vispār ir ļoti pārvērtēta vieta...
Tāpat kā ar style 5
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Māju būvēt jebkur nebūs lēti, un pēcāk lielākās izmaksas nav naudas izteiksmē, bet laikā.
Zāle jāpļauj katru otro/katru nedēļu, koki/krūmi jāapgriež, viss kas salūzt pašam jātaisa,
smilškastes pašam jārok, pašam jātīra piebraucamais ceļš no sniega, u.t.t, priekš imantas iedzīvotājiem liksies interesanti, bet ne tad, kad tu gaidi sausāku/siltu dienu, nevis lai brauktu uz Jūrmalu, bet lai pļautu zāli
Būdams native Mārupietis, un redzot kā pilsēta aug ap mani, var redzēt pēc tam kad māja pabeigta, vairums spēj viņu apkopt kādus 2vus gadus, pēc tam koki/krūmi sāk aizaugt, zāli ar vien retāk pļauj etc.
Zāle jāpļauj katru otro/katru nedēļu, koki/krūmi jāapgriež, viss kas salūzt pašam jātaisa,
smilškastes pašam jārok, pašam jātīra piebraucamais ceļš no sniega, u.t.t, priekš imantas iedzīvotājiem liksies interesanti, bet ne tad, kad tu gaidi sausāku/siltu dienu, nevis lai brauktu uz Jūrmalu, bet lai pļautu zāli
Būdams native Mārupietis, un redzot kā pilsēta aug ap mani, var redzēt pēc tam kad māja pabeigta, vairums spēj viņu apkopt kādus 2vus gadus, pēc tam koki/krūmi sāk aizaugt, zāli ar vien retāk pļauj etc.
- ikey07
Piekrītu. Es personīgi pārvaldu 300ha lauku īpašumus, tāpēc neviena no tevis pieminētajām lietām nav problēma. Galvenā problēma ir naudā lai uzblieztu māju.ikey07 rakstīja:Māju būvēt jebkur nebūs lēti, un pēcāk lielākās izmaksas nav naudas izteiksmē, bet laikā.
Vajag mazu māju Principā vajag plašu garažu ar augstajiem griestiem, stūrītī mazu virtuvi, 1 guļamistabu, 1 vannasistabu, dzīvojamā istaba būs tava garaža, kurā stāvēs tava mintkondishen klasika.
Dārgi ir tad ja gribās pili ar daudz istabām, krutās apdares un mēbeles, + visādas nevajadzīgas lietas u.c
Dārgi ir tad ja gribās pili ar daudz istabām, krutās apdares un mēbeles, + visādas nevajadzīgas lietas u.c
Tev kurs lava likt bildi ieksa??cipruss18 rakstīja:Anetei vakar nepaveicaas
cipruss18 rakstīja:Man atljauja bija japrasa?
Bļaģ jā!!
Tev nekādas dalas gar viņas mašīnu! Tev neviens nelika/neprasīja kaut ko, kaut kur rakstīt!
Pisies ar saviem diskiem, nepisies iekšā kur Tev nav prasīts!
Man ar sievu un diviem bērniem ar tavām vajadzībām ir stipri par maz. Manuprāt mājā ir jābūt vismaz 3 guļamistabām, viesistabai, virtuvei un vannasistabai...ideālajā variantā pagrabā pirts ar baseinu. Garāža noteikti nav primārais, to var jebkurā brīdī piebūvēt.Kristaps85 rakstīja:Vajag mazu māju Principā vajag plašu garažu ar augstajiem griestiem, stūrītī mazu virtuvi, 1 guļamistabu, 1 vannasistabu, dzīvojamā istaba būs tava garaža, kurā stāvēs tava mintkondishen klasika.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2067
- 2068
- 2069
- 2070
- 2071
- …
- 2228