Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2070
- 2071
- 2072
- 2073
- 2074
- …
- 2228
- chevron_right

Labi, labi. AttaisnotsInferno rakstīja:Salīdzinājums ar "Es Tevi redzēju" topiku un Delfiem (var pieminēt arī Dienas Snapshot) ir pat ļoti vietā, līdz ar to case solved. Ja reiz tā bilde kaut kā nonāca līdz Ciprusam, tad neredzu nekādu argumentu, lai nevarētu viņu ievietot, pie tā jau vainīga ir pati bildes autore, ka bilde nonāca kur nevajag. Pie tam, ņemsim vērā arī to, ka ievietota tā auto bilde tika kā atbilde uz jautājumu, nevis tāpēc, lai ierēktu par kāda nelaimi, tāpēc cepiens naturāli nevietā. Esmu pārsteigts cik daudz morālfagu te nolasījies

Lieta slēgta

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Paldies, mammu!Linda rakstīja:Labi, labi. AttaisnotsInferno rakstīja:Salīdzinājums ar "Es Tevi redzēju" topiku un Delfiem (var pieminēt arī Dienas Snapshot) ir pat ļoti vietā, līdz ar to case solved. Ja reiz tā bilde kaut kā nonāca līdz Ciprusam, tad neredzu nekādu argumentu, lai nevarētu viņu ievietot, pie tā jau vainīga ir pati bildes autore, ka bilde nonāca kur nevajag. Pie tam, ņemsim vērā arī to, ka ievietota tā auto bilde tika kā atbilde uz jautājumu, nevis tāpēc, lai ierēktu par kāda nelaimi, tāpēc cepiens naturāli nevietā. Esmu pārsteigts cik daudz morālfagu te nolasījies
Lieta slēgta

Meklēju e36 bagāžņieka emblēmu 58mm(ja pareizi nomērīju) carbon black/white
šaubos ka kādam tādas būs, ja ne vrb atmetiet PM kur varu uzsūtīt... galīgi apmulsis,jo nekur nevaru atrast
šaubos ka kādam tādas būs, ja ne vrb atmetiet PM kur varu uzsūtīt... galīgi apmulsis,jo nekur nevaru atrast

Negribu izklausīties pēc gudra dirsēja, bet izteikšu savas domas par šo bez stresa un cepiena.Anetīte rakstīja:Man personīgi vienalga vai kāds liek bildes ar manu mašīnu vai neliek!(Šī bilde ir manis fotogrāfēta)
Ja ieliekot bildi kur ir mana mašīna/nelaimes gadījums vai kas cits, kas saistās ar mani, sagādā ko tādu ko nespēj sava manta/mašīna vai kas cits-droši!(Prieks, ka vismaz man pašai pa lielam viss ir ok, dzelži paliek dzelži)

Kā Tevis bilde nonāca lidz Ciprusam? Te arī ir visa problēma. Mūsdienās ir tik daudz whatsapa grupas utt, ka ja tiešām nevelies lai tā bilde kkur nonāk, nekur to neliec un nevienam nesūti. Šoreiz liekas, ka ciprusam biš pa traku pacha uzbruka.

PS labi, ka pašiem viss ok un tie ir tikai dzelži.
Piemērs
imagehost
Šeit bilde ko visi bmwpowera admini dzēsa uzreiz kā kads kkur ielika, bet tāpat tā bilde jau stundu pēc notikuma nonāca lielākai daļai kam interesēja.
Žēl dzeka padirsa daudz svešas naudas, un dabūja smagu operāciju, bet cik zinu tagad viss jau sen ok ar veselību.
Un Tu esi tas kursh man kko parmetiis smerdeli??TomSkarsts rakstīja:Katram ir izvēle būt vai nebūt loham, bet tas skaidrs, ka tu izvēlējies būt. Vai arī māte daba tā lēma, hz.cipruss18 rakstīja:Londa,pirst sabiedriskaja transporta ari nav smuki,bet tas tak nenozime,ka Tu to nedari ne taa??
ar kompatu pa brugji

Viss jāiztestē,tad tik.būs kkads kopskatsRiks* rakstīja:Vitjok, ņemsi 2.8 tubu?

Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?

Var būt tā.
Kad filtrs pēdējo reizi mainīts ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nevarētu būt tā, ka sūknis nobeidzās?zurkae36 rakstīja:Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?

HwzValtersZ rakstīja:Var būt tā.

Vēl domāju moska atkal dēļ Latvijas naftas degvielas. Firmā vislaik pildām nafta degvielu un divām mašīnām jau filtru aizrāva ciet ar parafīnu, eļļu vai kautko tamlīdzīgu bet tajos gadījumos auto nenomira vnk raustījās un necēla apgriezienus

Kāds opel modelis ? astra, corsa,vectra ? kura gada?zurkae36 rakstīja:Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?
Dzinējs - opel, isuzu ?

Astra g 2002 laikam isuzu aizmirsu kas rakstītsRons rakstīja:Kāds opel modelis ? astra, corsa,vectra ? kura gada?zurkae36 rakstīja:Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?
Dzinējs - opel, isuzu ?

Bilde no Google bet ja isuzuzurkae36 rakstīja:Astra g 2002 laikam isuzu aizmirsu kas rakstītsRons rakstīja:Kāds opel modelis ? astra, corsa,vectra ? kura gada?zurkae36 rakstīja:Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?
Dzinējs - opel, isuzu ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Bieži nosprāgst vadības bloks. (pieskrūvēts pie dzinēja) ugunssienas pasažiera pusē.zurkae36 rakstīja:Astra g 2002 laikam isuzu aizmirsu kas rakstītsRons rakstīja:Kāds opel modelis ? astra, corsa,vectra ? kura gada?zurkae36 rakstīja:Sanāca šaize ar meitenes opeli 1.7 dīzels braucot pa šoseju vnk nosprāga. Domāju moska zobene pārplīsa bet nop. Aizvilku uz darbu un pa tiešo ieplūde pūšot klineri lec un darbojas tik cik kliners spēj barot. Varētu būt iespēja ka solkis aizsala filtra?
Dzinējs - opel, isuzu ?

2005.gada 3500kg VW LT ,-2 grādos aizsala filtrs. Dari ko gribi - griez starteri / vai velc ar vilkšanu nelec. Ievilka noliktavā +10 grādos - dienu nostāvēja neko nedaros un pieleca vakarā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nu jēgas dzēst īsti jau nav, kas ir netā nonācis paliks tur.Patins rakstīja:
Piemērs
imagehost
Šeit bilde ko visi bmwpowera admini dzēsa uzreiz kā kads kkur ielika, bet tāpat tā bilde jau stundu pēc notikuma nonāca lielākai daļai kam interesēja.
Žēl dzeka padirsa daudz svešas naudas, un dabūja smagu operāciju, bet cik zinu tagad viss jau sen ok ar veselību.
Par wa gan taisnība, strādā ķēdīte. Šī paša nelaimīgā bmw bildes, no visādiem leņķiem, pat manā telefonā bija, kaut gan cenšos būt ļoti maz grupu čatos, baigi piesārņo telefonu
It's all about the win

Pārmest nav jēgas, jo tu gudrāks nepaliec anyway.cipruss18 rakstīja:Un Tu esi tas kursh man kko parmetiis smerdeli??TomSkarsts rakstīja:Katram ir izvēle būt vai nebūt loham, bet tas skaidrs, ka tu izvēlējies būt. Vai arī māte daba tā lēma, hz.cipruss18 rakstīja:Londa,pirst sabiedriskaja transporta ari nav smuki,bet tas tak nenozime,ka Tu to nedari ne taa??

Kā te piedirsi visu pirms gada tāpat arī šodien. Poh kad ienāku forumā Cipruss plosās. Malacis. Tipisks latviešu celebrity. Atbilst standarta e36 tēlam vismaz.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2070
- 2071
- 2072
- 2073
- 2074
- …