Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2073
- 2074
- 2075
- 2076
- 2077
- …
- 2228
- chevron_right
Cik maksaa pievilet dimanta formas aizdedzes atslegu?
ar kompatu pa brugji
12-15 eirocipruss18 rakstīja:Cik maksaa pievilet dimanta formas aizdedzes atslegu?
oki, thanks par lasāmvielu.Dj Plosky rakstīja:Ja ir vēlme dabūt kkādu baigi ideālu spoguli, ņemtu rupjāko un smalkāko un ar tiem ietu attiecīgi pāri pēc atbilstošiem smilšpapīriem (ja piķis nav problēma, ņemtu visus četrus :) )... Pašam mājās nopirkts kkāds noname klucis tās gojas (kā tas cilvēkiem lielākoties ir), ņeržu izpulet līdz spogulim var, viss atkarīg no aprīkojuma un centības. Uzgaļus ņemt tos, kas būs ērtāki konkrētajā situācijā (atkarībā no tā, kādas formas pulējamā detaļa utt).Lawwr rakstīja:
no?
P.S. Ja ir liela vēlme precīzi tikt skaidrībā ar to lietu un krillicas saprašana, var šo te palasīt (pašam tgd īsti nav laiks):
http://forum.guns.ru/forummessage/224/594556.html
Jautajums varbur stulbs,bet nu
Man autoatslegai ieksha staveja vl2020 baterija.veikalos nekur ar tadiem cipariem atrast nevareju,ieliku vl2025
Tas varetu but iemesls,ka nestradaa oem sigjene?
Man autoatslegai ieksha staveja vl2020 baterija.veikalos nekur ar tadiem cipariem atrast nevareju,ieliku vl2025
Tas varetu but iemesls,ka nestradaa oem sigjene?
ar kompatu pa brugji
Es protams nav elektriķis, bet ja ir vajadzīgi piemēram 3V tātad 3.5V nebūtu pareizi tur likt, vismaz es neliktu... bet kā tā ka tu nevari baču atrast, idejiski jebkurā pulksteņu remontdarbnīcā jābūt ircipruss18 rakstīja:Ta tad pohuj?? Vai kaa?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Aizlaid uz Armors atrodas Dzirnavu ielā 53cipruss18 rakstīja:Ta tad pohuj?? Vai kaa?
Karoc aizvakar beidza rībēt subis
Biju garāžā skanēja mūzika viss skaisti un labi un pēkšņi pazuda bass,vienu reizi pazuda tad atkal uzreiz aizgaja un ta ari nomira pavisam.karoc visi vadi kārtībā,uz subja power lampiņa arī deg ,bet neskan,nekāda dzīvība,un drošinātājs arī vesels,reāli viss ir kā vajag bet vairs neskan. subis aktīvais. Kas varētu būt pa vainu? Pastūzis nosprāga?
Biju garāžā skanēja mūzika viss skaisti un labi un pēkšņi pazuda bass,vienu reizi pazuda tad atkal uzreiz aizgaja un ta ari nomira pavisam.karoc visi vadi kārtībā,uz subja power lampiņa arī deg ,bet neskan,nekāda dzīvība,un drošinātājs arī vesels,reāli viss ir kā vajag bet vairs neskan. subis aktīvais. Kas varētu būt pa vainu? Pastūzis nosprāga?
Instagram - Sandis_e36
1) Laiks pārtīti spoles
2) iespējams ka pastūzis
3) atdod viņu lietotājam @Jonijs viņš būs spējīgs palīdzēt tav šai jautājumā
2) iespējams ka pastūzis
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Paldies par infu.Fashion rakstīja:1) Laiks pārtīti spoles
2) iespējams ka pastūzis
Instagram - Sandis_e36
Ja tas ir aktīvais piemet klāt citu testam.
Teorijā ja pastiprinātājs ieslēdzās ar zaļo lampu ne sarkano safemod , pat pats subis/tumba varētu aiziet pie dieviem.
Teorijā ja pastiprinātājs ieslēdzās ar zaļo lampu ne sarkano safemod , pat pats subis/tumba varētu aiziet pie dieviem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Motoru gurū,pakomentējiet kompresijas situāciju podos-visos 15,5 pēdējā 14,5. Manuprāt,tā kā dahuja spiež.
Tieši tas par ko runāji[/quote]zurkae36 rakstīja:Bieži nosprāgst vadības bloks. (pieskrūvēts pie dzinēja) ugunssienas pasažiera pusē.
Bloks remontējas pa 1 stundu. Kādreiz turējām rezervē pa pāris blokiem, bet pēdējā laikā nav pieprasījuma...
Ja bloks saplīst 1,2, reizi, tad var cīnīties.... , bet ja ielaiž, tad izdeg caurums ecu un neviens vairs nepalīdzēs.
15 jau ir diezgan bēdīgi.vitjazz rakstīja:Motoru gurū,pakomentējiet kompresijas situāciju podos-visos 15,5 pēdējā 14,5. Manuprāt,tā kā dahuja spiež.
Jo?Inferno rakstīja:15 jau ir diezgan bēdīgi.vitjazz rakstīja:Motoru gurū,pakomentējiet kompresijas situāciju podos-visos 15,5 pēdējā 14,5. Manuprāt,tā kā dahuja spiež.
tak standarta situācija,ka pēdējie podi švakāki,15-14 ir ok,ar 12arī ies,zem 12 jāsāk uztraukties,bet nu ari hu*i tur,zem 10 točna ir dirsā
kas ir RPG? no kurienes tas stulbums velk ?
Cik tad tur bāriem jābūt???
15.5 man liekas ka nav labi benzīna dzinējam
15.5 man liekas ka nav labi benzīna dzinējam
Pēdējais labojis RPG - 10 Feb 2017, 00:20, kopā labots 1 reizi.
RPG Rīgas Pa joliņu GuruRons rakstīja:kas ir RPG? no kurienes tas stulbums velk ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2073
- 2074
- 2075
- 2076
- 2077
- …
- 2228