Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2075
- 2076
- 2077
- 2078
- 2079
- …
- 2228
- chevron_right
viewtopic.php?f=6&t=4569
14 cik izlasījos ir labi. Galvenais nepieļaut cilindru pozīciju atšķirību pa 10-12%. Respektīvi, 2 bāru atšķirība jau interpretējama kā nepieciešamība pēc remonta. Vienīgais nesapratu kur ir tā robeža,no kura veidojas zemākais spiediena kompresijas punkts un augstākais,tā saucamā „eļļas kompresija”. Ļoti aktuāli,jo vakar mērītam m52b25 bija 15.5 bar podos. Auto gadu stāvējis,eļļa melna,protams. Līmenis uz robežas. Šķilta 2 reizi gadā,bet pielec ļoti labi....
Suc ar tam visam jusu kompresijam
Izstastiet man vienu lietu.piesledzu aux caur cd changeru ,bet skanja ir baigi shvaka,jagriezh gandriz lidz galam skaljums,lai butu ta patikami.kas varetu but pa vainu?
Izstastiet man vienu lietu.piesledzu aux caur cd changeru ,bet skanja ir baigi shvaka,jagriezh gandriz lidz galam skaljums,lai butu ta patikami.kas varetu but pa vainu?
ar kompatu pa brugji
Nu alnim skaidrs, ka avotam no kā ņem to signālu priekš aux ir pa vāju...
d[-_-]b
Jāatrod signāla avots ar jaudīgāku izeju.. Ja tgd mēģini slēgt klāt kādu telefonu/mp3 player'i, tad salīdzinājumam var mēģināt pieslēgt kādu portatīvo (ar daudz maz normālu skaņas karti), lai saprastu starpību... Cits risinājums palabot čeindžera shematiku, bet nu tas ir cits stāsts/izmaksas...
d[-_-]b
Es domaju ipod njemt,bet tas laikam nebus risinajums
Kursh varetu but jaudigajs avots?
ar kompatu pa brugji
Mūsdienās no portatīvajām iekārtām iespējams neviens (visur skaņas kartes ieliktas ķeksīša pēc principā)... Zinātu kādu konkretu devaisu, ieteiktu...cipruss18 rakstīja:Es domaju ipod njemt,bet tas laikam nebus risinajums
d[-_-]b
ir kāds uz vosa jau bijis?
Pamēģini citu aux vadu, mož beikts, kontakts zūd un tapēc ar neskan. Vai arī stingrāk iespraust.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Jau ieliku jaunu vadu,bet depo pirku.
Aux avdiem biezumi tak nemainaas laikam
Aux avdiem biezumi tak nemainaas laikam
ar kompatu pa brugji
Ir lasīts/dzirdēts, ka aux skan diezgan paklusi dažiem iekš bmw. Man iekš e91 no 6 sifona skan tāpat kā radio skaļums.
crapworks
Rit varbut ipads japiesledz,bet shaubos ka bus izmainjas.
Vel ir variants salikt jaudigakas tumbas visur
Vel ir variants salikt jaudigakas tumbas visur
ar kompatu pa brugji
Pavisam lēts metrus 6 garš līnijas (alja mini jack/mini jack) vads, protams, savu norīt var...
d[-_-]b
Kāds interfeiss Tev tur pierubīts pie tà changera?Var preampu iefist starpā,vienkāršākais variants reāli ;D vai boosteri kkādu
Mmm, pazīstamam cilvēkam pieder šrots un viņš pat iepērk mašīnas, iemeslu īsti nezinu, bet mogo mašīnas viņš pat par velti neņemcipruss18 rakstīja:Nixon rakstīja:Jautājums detaļniekiem.
Ja es jaucu ārā uz mogo.lv esošu auto un auto turētājs netaisās maksāt to kredītu, es arī visā tajā noziegumā esmu iesaistīts?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Pa lielam Tu izjauc auto kursh nepieder tev un pat ne tam no kyra nopirki.ta tad ,policija un pays mogo tevi var uzsedinat.ja paspej izjaukt un nekur tas neuzradas,tad nav ko miizt
Ar mogo var paveikties, ka būs izsekošanas ierīce virsū, ja tas cilvēks jau labu laiku nemaksā, tad var atbraukt puikas ciemos. Pirms pāris gadi čoms gribēja ņemt haltūru, iemests m52tu, vajadzēja piešķilt. Nepaspēja to auto boksā iestumt, kā puiši klāt ar trali, ar papīriem rokās. Izrādās auto ņemts mogo un puisis nemaksāja, auto vairāk, kā pus gadu nekustināts, atlika to auto izkustināt (atvilka 150km) un uzreiz mogo jau meklē. Atbrauca precīzi pie auto un 100% bez saimnieka vēsts. Vakarā atvilka, nākošās dienas pusdienlaikā jau gāja virsū uz traļa.
Es noteikti neriskētu, tas nav kā 10mit gadus atpakaļ, kad varēja pa lēto grābt ar banku ķīlām
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Es noteikti neriskētu, tas nav kā 10mit gadus atpakaļ, kad varēja pa lēto grābt ar banku ķīlām
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
15.5 jau tieši arī velk uz eļļas kompresiju.vitjazz rakstīja:14 cik izlasījos ir labi. Galvenais nepieļaut cilindru pozīciju atšķirību pa 10-12%. Respektīvi, 2 bāru atšķirība jau interpretējama kā nepieciešamība pēc remonta. Vienīgais nesapratu kur ir tā robeža,no kura veidojas zemākais spiediena kompresijas punkts un augstākais,tā saucamā „eļļas kompresija”. Ļoti aktuāli,jo vakar mērītam m52b25 bija 15.5 bar podos. Auto gadu stāvējis,eļļa melna,protams. Līmenis uz robežas. Šķilta 2 reizi gadā,bet pielec ļoti labi....
Ja kādam bagātniekam ir doma ņemt mogo, labāk ziedojiet labdarībai nevis izmetiet naudu vējā krāpnieku kantorim. Ja nu ar ziedojumu nav tā sāpīgā sajūta par zaudēto naudu, palūdzat lai kāds iemauc pa kājstarpi.
Hai.
Kāds var manam vw b6 pārbaudīt kvēlsveces kautkā sūdīgi lec :(
Interesē tagad
Kāds var manam vw b6 pārbaudīt kvēlsveces kautkā sūdīgi lec :(
Interesē tagad
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2075
- 2076