Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2079
- 2080
- 2081
- 2082
- 2083
- …
- 2228
- chevron_right
Nē nu jā atceries ka tas ir 2008 gads..
Bet tik un tā seksīgi, balts parasts low-key e36 bez maģa ar parastāko pečku un pulksteni obc vietā + s54 + pareizie modi
Bet tik un tā seksīgi, balts parasts low-key e36 bez maģa ar parastāko pečku un pulksteni obc vietā + s54 + pareizie modi
Slēpts saturs: Parādīt
Tas motors no e46 M3?kars rakstīja:Pareizais setups + pareizais vnz
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4769
Kas to es -aš deebilskars rakstīja:~100e viņiem tirgus cena, ar šo krāsu ~50eSlēpts saturs: Parādīt
Rekur pēdējais sludinājums ar visām riepām pa 120e,Valtmeikers rakstīja:Kas to es -aš deebilskars rakstīja:~100e viņiem tirgus cena, ar šo krāsu ~50eSlēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt
Kursh uzdroshinatos shadus uzlikt un pa nakti rajonaa atstaat?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Kopš kura laika e46 plaukti maina fizikas likumus un palielina leńki?daviz rakstīja:varbūt kādam vajag e46 priekšējos plauktus leņķa palielināšanai? abi par 40 eiro
sarunāsim 29999180
Jeb domāts sagāzuma leńka palielināšana?
Vai Krāna karāšanās leńka palielināšanu?
Bez garākiem plauktiem, lenķi nepalielināsi..-AF- rakstīja:Kopš kura laika e46 plaukti maina fizikas likumus un palielina leńki?daviz rakstīja:varbūt kādam vajag e46 priekšējos plauktus leņķa palielināšanai? abi par 40 eiro
sarunāsim 29999180
Nu nestāstīt pasakas. Vnk jāprecizē kādu/cik lielu vajag. Un attiecīgi disku et arī ir jāizvēlas.poweredgarage rakstīja:Bez garākiem plauktiem, lenķi nepalielināsi..-AF- rakstīja:Kopš kura laika e46 plaukti maina fizikas likumus un palielina leńki?daviz rakstīja:varbūt kādam vajag e46 priekšējos plauktus leņķa palielināšanai? abi par 40 eiro
sarunāsim 29999180
nav pasakas,bez platiem plauktiem necik daudz ratus neizgriezīsi.. :)
man personīgi bija 46ta plaukti,et10 diski..20 mm flanči, metinātas stupicas...un tikai tad pie pilniba izgriezta lenka, lidz stab. stienim bija pus cm..
kurš te pasakas stāsta ko.?
man personīgi bija 46ta plaukti,et10 diski..20 mm flanči, metinātas stupicas...un tikai tad pie pilniba izgriezta lenka, lidz stab. stienim bija pus cm..
poweredgarage rakstīja:nav pasakas,bez platiem plauktiem necik daudz ratus neizgriezīsi.. :)
diksi r15 starpcitu ar 185/55 riepam..
lenkis gan bija iespaidīgs..
tads pats setups bija, tikkai ar style 5 diskiem, un skārās ritenis pret stab stieni un otrā pusē gāja lanžeronāpoweredgarage rakstīja:poweredgarage rakstīja:nav pasakas,bez platiem plauktiem necik daudz ratus neizgriezīsi.. :)
takā domāju ka bez e46 plauktiem vai 40 mm flaņčiem baigi iespaidīgu neko nedabūsiZabiits rakstīja:tads pats setups bija, tikkai ar style 5 diskiem, un skārās ritenis pret stab stieni un otrā pusē gāja lanžeronāpoweredgarage rakstīja:poweredgarage rakstīja:nav pasakas,bez platiem plauktiem necik daudz ratus neizgriezīsi.. :)
Nu piektajam stilam tak ir et 20Zabiits rakstīja:tads pats setups bija, tikkai ar style 5 diskiem, un skārās ritenis pret stab stieni un otrā pusē gāja lanžeronāpoweredgarage rakstīja:poweredgarage rakstīja:nav pasakas,bez platiem plauktiem necik daudz ratus neizgriezīsi.. :)
nu man skārās pret stab. stieni ar et20 un ar et10 ir drusku līdz stab stienim kā jau poweredgarage minēja
Budžeta wisefab..
nu kaa tapoweredgarage rakstīja:Budžeta wisefab..
Čau visiem ja kādam gadās ķibeles ar auto piem uzmet jumtu iebrauc kokā utt un pašam negribas taisīt vai celt augšā varat sazināties ar mani taisnoju bundžas pēc avārijām jumtiem utt diezgan lēti un arī ātri. 27736156 rīga.
Par maniem darbiem kur esmu taisnojis bmw pēc jumtiem varat apskatīties instegram ja kādam ir. Kristaps.suba.
Par maniem darbiem kur esmu taisnojis bmw pēc jumtiem varat apskatīties instegram ja kādam ir. Kristaps.suba.
Bet tur nav neviena gatava varianta, tik ar kāju izklapēta haube un jumtsbumer2 rakstīja:Čau visiem ja kādam gadās ķibeles ar auto piem uzmet jumtu iebrauc kokā utt un pašam negribas taisīt vai celt augšā varat sazināties ar mani taisnoju bundžas pēc avārijām jumtiem utt diezgan lēti un arī ātri. 27736156 rīga.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2079
- 2080
- 2081
- 2082
- 2083
- …
- 2228