Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2083
- 2084
- 2085
- 2086
- 2087
- …
- 2228
- chevron_right
????Valtmeikers rakstīja:Itkā var, bet tas nepareizi
paskaidro
eparts.lvRob rakstīja:Johoho! Kur es varu dabūt šos oringus?
Būs gan jāpagaida kāda nedēļu, bet tur pēc detaļas koda man šķiet dajebko var pasūtīt. Un cenas arī bieži bez atlaides līdzīgas kā citur ar 'zelta klienta karti' #grosauto
https://www.eparts.lv/catalog/#part_num ... e:10/tab:3
https://www.eparts.lv/catalog/#tab:3/pa ... 65/type:10
Metinas tāpat kā melnais metāls ar parasto drāti tikai pēctam tā šuve rūsē. Ja gribi lai nerūsē tad ar nerzas drāti. Vienīgi nerzu baigi savelk metinotNorek rakstīja:????Valtmeikers rakstīja:Itkā var, bet tas nepareizi
paskaidro
Fašuļa
Tas zilonim skaidrs, ka rūsēs melnā šuve.
Tas ka savelk/aizvilks ar ir zilonim skaidrs. Tas no metināšanas atkarīgs kā un kur vilks, bet tam nav nekāda sakara ar jautājumu vai var metināt ar pusautomātu.
Ar pusautomātu pilnīgi mierīgi un pareizi var metināt ņeržu.
ja jāmetina maza šuve, lētāk protams ir ar TIG'u nobraukt, kur piedevmateriālu var 1 stieni nopirkt, ne rulli priekš automāta
Tas ka savelk/aizvilks ar ir zilonim skaidrs. Tas no metināšanas atkarīgs kā un kur vilks, bet tam nav nekāda sakara ar jautājumu vai var metināt ar pusautomātu.
Ar pusautomātu pilnīgi mierīgi un pareizi var metināt ņeržu.
ja jāmetina maza šuve, lētāk protams ir ar TIG'u nobraukt, kur piedevmateriālu var 1 stieni nopirkt, ne rulli priekš automāta
crapworks
o bļat, :jaunavarstuvakablive680eurvarka:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Varu kādam piedāvāt sakarīgu touringu ar pievienotu nākotnes klasikas nodokli.
bez abidiem, bet bļe kāda nahuj nākotnes klasika e36?
Kā tas ir?
Marketinga gājiens.70cc rakstīja:bez abidiem, bet bļe kāda nahuj nākotnes klasika e36?
Tas ir tā, ka tiek paņemts vidusmēra sludeklis ssā, cena x2 + pārdevēja iedomāta summa, jo auto draud kļūt par klasiku.Lawwr rakstīja:Kā tas ir?
Protams, kāpēc jāpārdod pa 1k ja ir krekli kas domā arī ka pa 2k euro tas ir izdevīgs dīīls
A kādēļ pārdot pa 1k nesapuvušu kupeju ar manualku un 6cyl motoru?
Tas, kas notirgoja, pats vainīgs pa 1,5k mierīgi aizies
Tas, kas notirgoja, pats vainīgs pa 1,5k mierīgi aizies
patiesībā viena no sakarīgākajām kupejām kas patreiz pārdodas. vismaz vizuāli, tehniski neko nezinu par tačku.
perekupam ar tavu zilo 4cyl automāu laikam galīgi nevaicas
bet nu ja pats pārdotu tādu gan jau pats arī prasītu tuvu 2k eirām, lai var vēl pakaulē un atdot pa labu ciparu. Bet pircēja gadījumā vairāk pa 800e par tādu toč nemaksātu
perekupam ar tavu zilo 4cyl automāu laikam galīgi nevaicas
bet nu ja pats pārdotu tādu gan jau pats arī prasītu tuvu 2k eirām, lai var vēl pakaulē un atdot pa labu ciparu. Bet pircēja gadījumā vairāk pa 800e par tādu toč nemaksātu
Lai jau tirgo, galīgi poh, cena nav neadekvāta, bet tāpat Fašuļa perekups
Nu ja kādam vajadzēja steidzami naudu un man bija ko samaksāt un es to auto nopirku, pa cik gribu pa tik tirgoju, pietam nekā nopista tur nav, negribi nepērc katrs pelna kā var, detaļu tirgoņus arī par perekupiem saukā jo jamie tak viņas arī kkur nopērk un pārdod ar varku.. utt utt blablabla, tik es atšķirībā no rumbulniekiem vnm pasaku visu sīki kas tan auto ir un kas nav, nevis ka viss čotka un pēc 3km tev motors izlido ārā..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Perekups jau nezināja, ka ir tāds e36.lv, kur tā kupeja redzama, pirms smukām bildītēm un tādēļ cerēja uz naglo varku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2083
- 2084
- 2085
- 2086
- 2087
- …
- 2228