Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2090
- 2091
- 2092
- 2093
- 2094
- …
- 2228
- chevron_right
Vai tad violetā saimnieks maz bija forumā?
4 iepriekšējos gan šeit var atrastZzevsS rakstīja:Vai tad violetā saimnieks maz bija forumā?
ch. rakstīja:nene, es jau uz vietas pateicu, ka nebūs aktuāli. braucu meklēt džekpotu, bet nebija.dzuris rakstīja:Nu jau es saku saubities ja tomer nenopirksi, tad sestdien nocekosu vinu
Katrā ziņā, tā ir lētākā e46 kupeja ss'ā, bet varu saderēt, ka nav sūdīgākā
Par kuru auto iet runa?
ar kompatu pa brugji
Kā pievienoties e36 whatsapp grupai ? Kāds var izskaidrot?
par letako e46 kupeju ssaacipruss18 rakstīja:ch. rakstīja:nene, es jau uz vietas pateicu, ka nebūs aktuāli. braucu meklēt džekpotu, bet nebija.dzuris rakstīja:Nu jau es saku saubities ja tomer nenopirksi, tad sestdien nocekosu vinu
Katrā ziņā, tā ir lētākā e46 kupeja ss'ā, bet varu saderēt, ka nav sūdīgākā
Par kuru auto iet runa?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dkfdi.html
Pirms 4 gadiem pārdevu viņu ar kārbas defektu pa kkādiem 3500eur. tolaik bija ļooooti svaigs un kopts. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Interesanti ko labu šiem menti teica...
Datornaži, kādi ir varianti, lai varētu laist 4 monitorus no PC? Kā 4 atsevišķus, lai, piemēram, katrā monitorā savu tabu varētu atvērt. Bija doma par SLI, bet tā tas nenotiek. Radeon esot kaut kāds multi-display shits.
Vienkārši 2 kartes ar 2 HDMI portiem for example un savienot tad pie katras kartes pa 2 monitoriem?
Vienkārši 2 kartes ar 2 HDMI portiem for example un savienot tad pie katras kartes pa 2 monitoriem?
Beidzot tas ir noticis...Bieži sanāca redzēt to auto...nu nebija viņš drošs satiksmei. Žēl par nelaimi, bet paši vainīgi. Protams vairāk jau kupeja vainīga...
Stāsti labāk kāds rasklads ar mentiem...
https://www.google.lv/search?q=usb+disp ... 8Q_AUICCgBfunkyasshit rakstīja:Datornaži, kādi ir varianti, lai varētu laist 4 monitorus no PC? Kā 4 atsevišķus, lai, piemēram, katrā monitorā savu tabu varētu atvērt. Bija doma par SLI, bet tā tas nenotiek. Radeon esot kaut kāds multi-display shits.
Man nav ne jausmas, atradu FB tās bildes.ZzevsS rakstīja:Beidzot tas ir noticis...Bieži sanāca redzēt to auto...nu nebija viņš drošs satiksmei. Žēl par nelaimi, bet paši vainīgi. Protams vairāk jau kupeja vainīga...
Būtu interesanti uzzināt ko policija saka par tādu situāciju. Teorētiski unīša īpašnieks var pastāvēt uz to ka viņš mierīgi brauca un kupeja viņā ieslīdēja...
otrais vakars péc kartas ka CP ierodas elkor stávlaukumá uz CSN
Vismaz godīgi, tādā nozīmē ka lai arī kurš būtu "vainīgs" abiem skāde identiska.
- ikey07
Situācijas aprakstu studijā!Markitans rakstīja:otrais vakars péc kartas ka CP ierodas elkor stávlaukumá uz CSN
Nesaprotu kāpēc CP tur regulāri nav sākuši stāvēt. Skaidrs taču, ka daudzi slīpē stāvlaukumus un tas nav nekas traģisks, bet, ja sākās šitādi kreši, kur nevis samīca viens otram spārnu, bet naturāli liek purns purnā un auto gaida tikai šrots, tad labāk vērt to bodi ciet. Tik pat labi šitādi tur var arī kādā stāvošā cilvēku bariņā ieslīdēt, jo mēs labi zinam, ka 90% tur ir swageri, kuriem tas E36 ir pirmais auto un tiesības mēnesi atpakaļ liktas. Es tagad konkrēti par Elkoru, mazajos Zoomos un Azūros tādas hujņas notiek ļoti reti, un arī tad viss beidzas ar to, ka katrs pats savu bamperi ar savilcējiem stiprina kopā.
Pēdējais labojis Markitans - 23 Feb 2017, 00:33, kopā labots 1 reizi.
36tais ar labás puses pécpusi ieslídéja 46tajam kreisas puses priekshaMarttyy rakstīja:Situācijas aprakstu studijā!Markitans rakstīja:otrais vakars péc kartas ka CP ierodas elkor stávlaukumá uz CSN
Pēdējais labojis Markitans - 23 Feb 2017, 00:34, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2090
- 2091
- 2092
- 2093
- 2094
- …
- 2228