Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2095
- 2096
- 2097
- 2098
- 2099
- …
- 2228
- chevron_right
Nu man uz laiku vnk vajag, pēc tam jau koilas likšu ar atbalstiem, tāpēc arī prasu. Vnk negribētos maksāt x2.ch. rakstīja:Nu nopietni?KMG rakstīja:Par atbalstiem: ir vērts ņēmt lietotos? vai only jaunus? vai arī atkarīgs no stāvokļa?Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Kur tad viss izdevīgāk būs iegādāties?Inferno rakstīja:Lietoti atbalsti ir diezgan ejoši, nav ar viņiem viss tik traki, bet jauns ir jauns.KMG rakstīja:Par atbalstiem: ir vērts ņēmt lietotos? vai only jaunus? vai arī atkarīgs no stāvokļa?Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Fak, jauns OEM atbalsts ir ~45eur. Labu, jaunu atbalstu var nopirkt pa 20.
Lētākais jaunais atbalsts maksā fakin 8eur.
Tas, ka runa par priekšejiem. Aizmugurē arī oem maksā kapeikas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bremžu klučus, atsaites un šarnīrus arī pērkat lietotus?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tanī skaitā lietotu eļļu, antifrīzu, sveces un blīvesch. rakstīja:Bremžu klučus, atsaites un šarnīrus arī pērkat lietotus?
Da bļin ko gan tam wanabee drifterim citu darit ja pa visu peso kas bija nopircis vienu graustu kura cits wanabee jau ir licis visu lietotuch. rakstīja:Bremžu klučus, atsaites un šarnīrus arī pērkat lietotus?
nezinu kā jums bet šarnīrus sapreseju jaunus ( dargo gablu) 2,5 gadus braucu un nekas vel neliecinaja kad kkas bus driz jamaina atsaites liku mondeo, 1 gan izģērbās pus gada laika bet tur nedaudz mana vaina bija.
ch, beigas ari pie maxixt ieliku savam suda e46 citu dzineju
ch. rakstīja:Fak, jauns OEM atbalsts ir ~45eur. Labu, jaunu atbalstu var nopirkt pa 20.
Kur ir redzēts jaunais atbalsts par 8 eiro?
Ja detaļas nepērk ar eparts uzcenojumu tad var dabut, taču noteikti izģērbsies ļoti ātri un varēsi atkal skrūvēt. nav jega pirkt.KMG rakstīja:ch. rakstīja:Fak, jauns OEM atbalsts ir ~45eur. Labu, jaunu atbalstu var nopirkt pa 20.
Kur ir redzēts jaunais atbalsts par 8 eiro?
Zajebis, 20 minūtes un es jau esmu wannabī drifteris, kurš pa pēdējām kapeikām ir nopircis graustu no cita wannabī driftera, kurš visu ir licis lietotu. Ā, un vēl es uzzināju, ka leju sev lietotu eļļu, lieku lietotus bremžu klučus un šarnīrus. Ok
Kāds pieminēja tevi šajos komentāros kad tu esi tas wanabee drfteris kas liek lietotas detaļas? uzmanības defeicīta sindroms vai pārlieku liela paranoja kad kāds runā par viņu parasti nav raksturīgs pieaugušiem vīriešiemInferno rakstīja:Zajebis, 20 minūtes un es jau esmu wannabī drifteris, kurš pa pēdējām kapeikām ir nopircis graustu no cita wannabī driftera, kurš visu ir licis lietotu. Ā, un vēl es uzzināju, ka leju sev lietotu eļļu, lieku lietotus bremžu klučus un šarnīrus. Ok
Nē, vienkārši manā kontā ir viens lietots atbalstsLācis rakstīja:Kāds pieminēja tevi šajos komentāros kad tu esi tas wanabee drfteris kas liek lietotas detaļas? uzmanības defeicīta sindroms vai pārlieku liela paranoja kad kāds runā par viņu parasti nav raksturīgs pieaugušiem vīriešiemInferno rakstīja:Zajebis, 20 minūtes un es jau esmu wannabī drifteris, kurš pa pēdējām kapeikām ir nopircis graustu no cita wannabī driftera, kurš visu ir licis lietotu. Ā, un vēl es uzzināju, ka leju sev lietotu eļļu, lieku lietotus bremžu klučus un šarnīrus. Ok
o, nice.b25?Lācis rakstīja:Da bļin ko gan tam wanabee drifterim citu darit ja pa visu peso kas bija nopircis vienu graustu kura cits wanabee jau ir licis visu lietotuch. rakstīja:Bremžu klučus, atsaites un šarnīrus arī pērkat lietotus?
nezinu kā jums bet šarnīrus sapreseju jaunus ( dargo gablu) 2,5 gadus braucu un nekas vel neliecinaja kad kkas bus driz jamaina atsaites liku mondeo, 1 gan izģērbās pus gada laika bet tur nedaudz mana vaina bija.
ch, beigas ari pie maxixt ieliku savam suda e46 citu dzineju
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es vnk neredzu jēgu maksāt kādam par lietotu detaļu, kura jauna maksā kapeikas un kuru nomainīt nav 2minūšu darbs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jup m54b25. Nezinu kadu kuram ir gaze uz tāda, var likt?ch. rakstīja: o, nice.b25?
Nu itkā runa bija par to, vai ir vērts likt lietotus, vai nav, jo zinu ka viņi kalpo diezgan ilgi.
Nav vērts likt. Paņem jaunus un miers.KMG rakstīja:Nu itkā runa bija par to, vai ir vērts likt lietotus, vai nav, jo zinu ka viņi kalpo diezgan ilgi.
Ja nu vienīgi lietotos tev kāds uzdāvina un viņi tiešam ir ļooooti labi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vispār jocīgi jau dažreiz paliek, vakar dabūju jaunus o ringus priekš izplešanās trauka, noņēmu nost vecos, lieku virsū jaunos, bet jaunie uziet virsū tā, it kā traukam nebūtu erekcijas Respektīvi, izskatās, ka jauns ne vienmēr ir ideāls, tur baigi jāskatās, kur var likt jaunu, un kur lietots būs labāks par lētā gala jauno.
Man ir M54B25 uun M54B30, abi ar bomāru nosu.Lācis rakstīja:Jup m54b25. Nezinu kadu kuram ir gaze uz tāda, var likt?ch. rakstīja: o, nice.b25?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
To arī gribēju noskaidrot. Paldiesch. rakstīja:Nav vērts likt. Paņem jaunus un miers.KMG rakstīja:Nu itkā runa bija par to, vai ir vērts likt lietotus, vai nav, jo zinu ka viņi kalpo diezgan ilgi.
Ja nu vienīgi lietotos tev kāds uzdāvina un viņi tiešam ir ļooooti labi.
P.S. Varbūt arī zini kādu labu vietu, kur var paņemt bez liekā uzcenojuma?
Lemforder atsaitem vrogi nerauj bukses ara, lerajiem gan jau pec menesa ir cau.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2095
- 2096
- 2097
- 2098
- 2099
- …
- 2228