Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2096
- 2097
- 2098
- 2099
- 2100
- …
- 2228
- chevron_right
Arī lemforderu mainīju uz katru apskati. Ja uzliek ekcentriskās plauktu bukses, tad atsaišu mūžs vēl mazāks. Kaut kāds glābiņš ir Mondeo atsaites, bet labāk nopirkt mpakas piekares amjus un garās atsaites.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Vai tik stab. stienis, kas paredzēts garājām atsaitēm, nebija paredzēts tievāks nekā nāk 6 cyl priekša priekš īsajām? Jo, ja tam 25.5mm stab stienim uzmet garās atsaites, priekšai būtu jāpaliek anormāli cietai.
4 stundas nojājoties pa tik ļoti izslavēto Rīgu. Nebrīnos, ka netā tikai no rīdzinieku puses katru dienu var izlasīt par kādu izjukušu piekares detaļu.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Tādi ir Rīgas ceļi. Ar sedinātu māšīnu ir vairākās vietās ir jābrauc 30 km/h tur, kur visi brauc 60. Ziemas sākuma, braucot pa Zemitana tiltu, trāpot bedrē uz 50 km/h vienkārši izsita pakalējo atbalstu...Emteks rakstīja:4 stundas nojājoties pa tik ļoti izslavēto Rīgu. Nebrīnos, ka netā tikai no rīdzinieku puses katru dienu var izlasīt par kādu izjukušu piekares detaļu.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Tad jau es ar savām stab. atsaitēm vēl ļoti pa lēto te Rīgā pārvietojos.Emteks rakstīja:4 stundas nojājoties pa tik ļoti izslavēto Rīgu. Nebrīnos, ka netā tikai no rīdzinieku puses katru dienu var izlasīt par kādu izjukušu piekares detaļu.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Njā, pīkstēšana cilvēkiem ir riebīga kaite...Ja ar to saslimst tad izārstēt to var tikai zārks! Daily pīkstētājam nekas nebūs labi...darbs, mājas, ģimene, ceļi, sabiedriskais transports, politiķi, pabalsti...to sarakstu var turpināt mūžīgi!Emteks rakstīja:4 stundas nojājoties pa tik ļoti izslavēto Rīgu. Nebrīnos, ka netā tikai no rīdzinieku puses katru dienu var izlasīt par kādu izjukušu piekares detaļu.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Ceļi ir tādi kādi viņi ir. Ar to ir jārēķinās un tas ir jāpieņem!
Ja auto bieži jāremontē, tad nah tādu auto un jāpērk ikdienas braukšanai atbilstošāks auto.
Es vidēji tikai pa Rīgu gadā nobraucu ap 30k km un piekari remontēju reizi gadā vai vēl retāk, braucot normāli nevis velkoties kā sēnei un baidoties no katras mazākās bedrītes. Tā kā ne jau no ceļiem viss atkarīgs...
Ideāls, lai paātrinātu pīkstētāja izārstēšanās procesu.
Nu hvz, es katru dienu maucu rīgā ar sēdinātu e46 ar R18 35 augstuma riepām un nav pilnīgi nekādu problēmu. Divus gadus (apm 40000km) nomaucu, tad samainīju plauktus priekšā un tagad maucu tālak.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Eksperts domāju ka neesmu nevienā jomā, runāju tikai par to ar ko esmu pats saskāries. Ar džipiem saskarsme ir bijusi ļoti maza. Pašam ir honda crv 98 gada un esmu apmierināts. Piekares daļas padārgas, bet auto izturīgs un lūst reti, pat pie tā ka galīgi netiek žēlots. Tagad ir pārmetināti sliekšņi un novērsta rūsa kas tiem auto manuprāt ir lielākā problēma. Pa Rīgu pārvietojos pamatā ar audi. Nopirku, pēc 2 mēnešiem ar pirmo izgāju skati neko neremontējot, mēnesi atpakaļ pēc nobrauktiem 20k km nomainīju tam auto pirmo detaļu no ritošās.Emteks rakstīja:Iesaki kādu labu džipu. Redzu, ka tu esi eksperts visās dzīves jomās.
Sasmējos no rakstītā...ZzevsS rakstīja:Njā, pīkstēšana cilvēkiem ir riebīga kaite...Ja ar to saslimst tad izārstēt to var tikai zārks! Daily pīkstētājam nekas nebūs labi...darbs, mājas, ģimene, ceļi, sabiedriskais transports, politiķi, pabalsti...to sarakstu var turpināt mūžīgi!Emteks rakstīja:4 stundas nojājoties pa tik ļoti izslavēto Rīgu. Nebrīnos, ka netā tikai no rīdzinieku puses katru dienu var izlasīt par kādu izjukušu piekares detaļu.Inferno rakstīja:Es nezinu kā var nokaut bumerangus pa 1k km, bet es savam šrotam piekarē gada laikā esmu nomainījis tikai 1 atbalstu priekšā un jau vajag trešo reizi mainīt pr. stab stieņa atsaites, jo atkal ir izrautas buksītes
Ceļi ir tādi kādi viņi ir. Ar to ir jārēķinās un tas ir jāpieņem!
Ja auto bieži jāremontē, tad nah tādu auto un jāpērk ikdienas braukšanai atbilstošāks auto.
Es vidēji tikai pa Rīgu gadā nobraucu ap 30k km un piekari remontēju reizi gadā vai vēl retāk, braucot normāli nevis velkoties kā sēnei un baidoties no katras mazākās bedrītes. Tā kā ne jau no ceļiem viss atkarīgs...
ch. rakstīja:Nu hvz, es katru dienu maucu rīgā ar sēdinātu e46 ar R18 35 augstuma riepām un nav pilnīgi nekādu problēmu. Divus gadus (apm 40000km) nomaucu, tad samainīju plauktus priekšā un tagad maucu tālak.
Nu man ir izbeigusies aizmugurejam plauktam bukse,2 reduktori,riepa parsista un nu jau gultnis jamaina,tas ar r19 riepam un sedinajumu
ar kompatu pa brugji
Crv jau no izlaishanas momenta ir bijis mesls.tad jau labaak fronteru butu njemisZzevsS rakstīja:Eksperts domāju ka neesmu nevienā jomā, runāju tikai par to ar ko esmu pats saskāries. Ar džipiem saskarsme ir bijusi ļoti maza. Pašam ir honda crv 98 gada un esmu apmierināts. Piekares daļas padārgas, bet auto izturīgs un lūst reti, pat pie tā ka galīgi netiek žēlots. Tagad ir pārmetināti sliekšņi un novērsta rūsa kas tiem auto manuprāt ir lielākā problēma. Pa Rīgu pārvietojos pamatā ar audi. Nopirku, pēc 2 mēnešiem ar pirmo izgāju skati neko neremontējot, mēnesi atpakaļ pēc nobrauktiem 20k km nomainīju tam auto pirmo detaļu no ritošās.Emteks rakstīja:Iesaki kādu labu džipu. Redzu, ka tu esi eksperts visās dzīves jomās.
ar kompatu pa brugji
Diez vai, ka par 1k es būtu dabūjis labāku džipu ar jaunu TA un 100% zināmu vēsturi iekš LV. Pagaidām crv pilnībā apmierina manas vajadzības pēc viņa.cipruss18 rakstīja:Crv jau no izlaishanas momenta ir bijis mesls.tad jau labaak fronteru butu njemisZzevsS rakstīja:Eksperts domāju ka neesmu nevienā jomā, runāju tikai par to ar ko esmu pats saskāries. Ar džipiem saskarsme ir bijusi ļoti maza. Pašam ir honda crv 98 gada un esmu apmierināts. Piekares daļas padārgas, bet auto izturīgs un lūst reti, pat pie tā ka galīgi netiek žēlots. Tagad ir pārmetināti sliekšņi un novērsta rūsa kas tiem auto manuprāt ir lielākā problēma. Pa Rīgu pārvietojos pamatā ar audi. Nopirku, pēc 2 mēnešiem ar pirmo izgāju skati neko neremontējot, mēnesi atpakaļ pēc nobrauktiem 20k km nomainīju tam auto pirmo detaļu no ritošās.Emteks rakstīja:Iesaki kādu labu džipu. Redzu, ka tu esi eksperts visās dzīves jomās.
Sharp joprojām dzīvs!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zevss,ja vajag man ir no tāda CRV remontējams kardāns.
Kaa uzskriet shim cilvekam?varbut ir kada adrese?AndzaK_LV rakstīja:Lietotajs bumerisss
Ir Girts Vilcans, uzmanas tauta!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Dajoš razkladuRamyrez rakstīja:Kaa uzskriet shim cilvekam?varbut ir kada adrese?AndzaK_LV rakstīja:Lietotajs bumerisss
Riks* rakstīja:Dajoš razkladuRamyrez rakstīja:Kaa uzskriet shim cilvekam?varbut ir kada adrese?AndzaK_LV rakstīja:Lietotajs bumerisss
Ko vins izdarijis?
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2096
- 2097
- 2098
- 2099