ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
kaukads gluks, ieliekot divas bildes savaa topikaa, topiks automatiski apstiprinas. un tiek pievieots posts.
...
Ieteikums!
Kā būtu, ja forumā Tirgus sadaļa tiktu aizgūta no "bimmerforums" parauga, ka teiksim auto tirgošana ir nevis vienā topikā, kā šeit ir tagad, bet ir izveidotas papildus sadaļas (Auto, lietie diski, rezerves daļas, utt..) un tad zem tām sadaļām ir topiki.
Doma ir tāda, lai ir ērtāk pārskatāms tas tirgus placis un nebūtu mūžīgā pārpostošana katrā lapā ar vienu un to pašu sludinājumu. Viens sludinājums ir viens topiks un miers.
Bildītes, kā tas izskatās bimmerforumā:
Šādi varētu izskatīties Tirgus sadaļa galvenajā foruma lapā. Protams sadaļas pēc pašu vēlēšanās tur iekšā (Pērku/pārdodu auto, rezerves daļas utt..)
Tālāk atverot piemēram Pirkt/pārdot auto, atveras nākamā sadaļa, zem kurām varētu būt - Pērku e36, pārdodu e36, pērku citus auto, pārdodu citus auto (ja nepieciešami tie pēdējie divi)
Un visbeidzot, ja atveram piemēram Pārdodu e36 sadaļu, tad parādās visi sludinājumi kā atsevišķi topiki.
Baigā pentere, bet gan jau domu sapratāt.
Manuprāt ērtāk, pārskatāmāk, mazāk problēmas un nebūtu viens tāds topiks pārdod Auto, kurā ir neskaitāmi posti ar vienu un to pašu auto!
Ja nu es galīgi tizli izskaidroju, tad http://www.bimmerforums.com/forum/ paskatieties, un sapratīsiet!
Kā būtu, ja forumā Tirgus sadaļa tiktu aizgūta no "bimmerforums" parauga, ka teiksim auto tirgošana ir nevis vienā topikā, kā šeit ir tagad, bet ir izveidotas papildus sadaļas (Auto, lietie diski, rezerves daļas, utt..) un tad zem tām sadaļām ir topiki.
Doma ir tāda, lai ir ērtāk pārskatāms tas tirgus placis un nebūtu mūžīgā pārpostošana katrā lapā ar vienu un to pašu sludinājumu. Viens sludinājums ir viens topiks un miers.
Šādi varētu izskatīties Tirgus sadaļa galvenajā foruma lapā. Protams sadaļas pēc pašu vēlēšanās tur iekšā (Pērku/pārdodu auto, rezerves daļas utt..)
Tālāk atverot piemēram Pirkt/pārdot auto, atveras nākamā sadaļa, zem kurām varētu būt - Pērku e36, pārdodu e36, pērku citus auto, pārdodu citus auto (ja nepieciešami tie pēdējie divi)
Un visbeidzot, ja atveram piemēram Pārdodu e36 sadaļu, tad parādās visi sludinājumi kā atsevišķi topiki.
Manuprāt ērtāk, pārskatāmāk, mazāk problēmas un nebūtu viens tāds topiks pārdod Auto, kurā ir neskaitāmi posti ar vienu un to pašu auto!
Ja nu es galīgi tizli izskaidroju, tad http://www.bimmerforums.com/forum/ paskatieties, un sapratīsiet!
Liekas, ka iepriekš tā nebija- linkus vairs automātiski neatver jaunā logā, bet tajā pašā. Tas ir man chrome tāds niķis vai tā tagad jābūt? Gribu, lai visus linkus automātiski atver jaunā logā.
man 50-50 lidziiga situaacija citus atver jaunaa logaa citus nee!Ginekologs rakstīja:Liekas, ka iepriekš tā nebija- linkus vairs automātiski neatver jaunā logā, bet tajā pašā. Tas ir man chrome tāds niķis vai tā tagad jābūt? Gribu, lai visus linkus automātiski atver jaunā logā.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
kaut kā jau automātiski lietojot chrome uz linka klikšķinu ar peles rullīti, atveras jauna cilne un šādu problēmu pat nepamana, tik no telefona nesanāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Novērtēju, ka piedomājat, kā varētu optimizēt forumu utt., bet kurš to visu pieskatīs, lai tiešām viss būtu čotka? Tagad ar 5 topikiem cilvēki netiek galā, posto, kur ar pirmo trāpakjmelnis rakstīja:Ieteikums!
Ja nelieto peli, tad tāda problēma ir gan. Var, protams, labais klikšķis- atvērt jaunā cilnē, bet kam tas ir izdevīgiLinda rakstīja:kaut kā jau automātiski lietojot chrome uz linka klikšķinu ar peles rullīti, atveras jauna cilne un šādu problēmu pat nepamana, tik no telefona nesanāk
cik spaidīju savus nelasītos topikus, man strādāja, vai vēl kādam nestrādā?Nixon rakstīja:Joprojām nestrādā... Forums galīgi nebaudāms palicis bez šitās fīčas.
Nezinu vai ir bijis, bet...
Ieejot sadaļā "Lietotāji", izvēlamies, piemēram, "P" burtu - links ir nepareizs, tādēļ lapu neatver..
Atver: http://e36.lv/forums/memberlist.php&fir ... memberlist
Vajadzētu būt: http://e36.lv/forums/memberlist.php?fir ... memberlist
Ieejot sadaļā "Lietotāji", izvēlamies, piemēram, "P" burtu - links ir nepareizs, tādēļ lapu neatver..
Atver: http://e36.lv/forums/memberlist.php&fir ... memberlist
Vajadzētu būt: http://e36.lv/forums/memberlist.php?fir ... memberlist
Man joprojām nestrādā... Met uz kautkādiem pagājuša gada postiem.Agris rakstīja:cik spaidīju savus nelasītos topikus, man strādāja, vai vēl kādam nestrādā?Nixon rakstīja:Joprojām nestrādā... Forums galīgi nebaudāms palicis bez šitās fīčas.
Iztīri pārlūka "kešatmiņu". Iespējams palīdzēs.
Man arī viss strādā kā vajag.
Man arī viss strādā kā vajag.
Izdzēsu šos abus un tāpat nestrādā tā funkcija. Varbūt vēl kautkas jāreseto browserī?
Bet vispār, no otra kompja tieši tas pats. Tātad ar manu foruma profilu kautkas ne tā. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Čau, redz kur vēl viena šaize ar forumu/lapu
ir norādīts maksimālais platums parakstam, bet ne augstums...
Protams, pieliekot to caur paredzētajām vietām, rāda, ka augstums nedrīkst pārsniegt 150px, bet tas ir apejams, tāpēc es ieteiktu uzlikt parakstam maksimālo augstumu 150px arī stilā, lai nesanāk tā kā pielikumā.
iestilojam
un viss bumbās (drošības pēc ar )
ir norādīts maksimālais platums parakstam, bet ne augstums...
Protams, pieliekot to caur paredzētajām vietām, rāda, ka augstums nedrīkst pārsniegt 150px, bet tas ir apejams, tāpēc es ieteiktu uzlikt parakstam maksimālo augstumu 150px arī stilā, lai nesanāk tā kā pielikumā.
iestilojam
Kods: Izvēlēties visus
.signature {
border-top-color: #ccc;
max-height:150px;
}
Kods: Izvēlēties visus
!Important
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Var kāds palīdzēt?Nixon rakstīja:Izdzēsu šos abus un tāpat nestrādā tā funkcija. Varbūt vēl kautkas jāreseto browserī?Bet vispār, no otra kompja tieši tas pats. Tātad ar manu foruma profilu kautkas ne tā.
katrs otrais smaidiņš attēlojas kā
[emoji]
wtf ?
[emoji]
wtf ?
Es nevaru tev tagad palīdzētNixon rakstīja:Var kāds palīdzēt?Nixon rakstīja:Izdzēsu šos abus un tāpat nestrādā tā funkcija. Varbūt vēl kautkas jāreseto browserī?Bet vispār, no otra kompja tieši tas pats. Tātad ar manu foruma profilu kautkas ne tā.
Ja nemaldos, tad šie smaiļiki liekas no telefoniem. Caur telefonu rāda, uz datora nē.Rons rakstīja:katrs otrais smaidiņš attēlojas kā
[emoji]
wtf ?
Uzspied uz to pogu, "Pirmais nelasītais ziņojums",vai "Apskatīt jaunāko ziņojumu",Nixon rakstīja:Var kāds palīdzēt?Nixon rakstīja:Izdzēsu šos abus un tāpat nestrādā tā funkcija. Varbūt vēl kautkas jāreseto browserī?Bet vispār, no otra kompja tieši tas pats. Tātad ar manu foruma profilu kautkas ne tā.
linku iekopē te!
Ja links beidzās piemēram ar #p336222 - tad jau visam jābūt kārtībā un jānoskrollējas pie enkura... iekopē kādu linku, apskatīs.
''Pirmais nelasītais ziņojums''
viewtopic.php?f=15&t=25&p=222027#p222027
Ronaldz » 16 Jan 2014, 13:53
Bet bija jābūt no šī:
viewtopic.php?p=336147#p336147
pe4ka » 08 Mar 2015, 23:58
viewtopic.php?f=15&t=25&p=222027#p222027
Ronaldz » 16 Jan 2014, 13:53
Bet bija jābūt no šī:
viewtopic.php?p=336147#p336147
pe4ka » 08 Mar 2015, 23:58
-