Viss par e36.lv forumue
Nevajag likt win10, hlams
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Vakar arī šitas visos kompjos bija.
Uz win10 caur Mozillu 0 problēmas chrome sūds
Man ar tādu erroru met ārā.
- ikey07
man tas brīnums parādījās pēc ta kad forums bija uz kādu laiku off.Darba mozzila ar rāda Not Secure un telefona chrome tas pats
Win 10 nepričom
Win 10 nepričom
Es iztīrīju kešatmiņu un šis nav pazudis
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Win7 un andrīts ar šorīt sāka šo mest. Ja vienam lietotājam problēmas, tad tā ir viņa problēma. Ja daudziem tā ir, tad vainu jāmeklē e36.lv galā.
Tagad jābūt visam ok.
Savādi, no telefona viss strādā okay, bet no pc gan met ārā pat pēc keša tīrīšanas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man uz mozillas tāda erors nav...
Moders teicās, ka tikai dāmām metot to eroru...ZzevsS rakstīja:Man uz mozillas tāda erors nav...
Mozzilai vnk po%^& par jums tpc arī nepaziņo Speciāli nokačāju mozillu and the same shit,vnk augša maza atslēdziņa ar brīdinājuma zīmi parādas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ka izdzest zinas foruma?
Ir sadaļas kur var (krustiņš labajā augšējā ziņas stūrī), ir sadaļas, kur nevar, tad jāvēršas pie admina.equations rakstīja:Ka izdzest zinas foruma?
Tiek kas tur interesējās par SSL kļūdām.
Informācijai:
1. Iepriekšējo sertifikātu izdevēju pirmais kas anulēja ir google chrome ar noteiktu versijas atjauninājumu. Tāpēc citi pārlūki to darīja ar aizkavi.
2. Ja visos pārlūkos rāda sarkanu, tad labāk paroli nevadīt, ja tikai vienā, tad vēl var padomāt.
3. tur nebija nozīmes windows/linux/mac/andorid. tam sertifikātu izdevējam nāca ātrs gals.
4. tika nomainīts uz citu izdevēju.
Informācijai:
1. Iepriekšējo sertifikātu izdevēju pirmais kas anulēja ir google chrome ar noteiktu versijas atjauninājumu. Tāpēc citi pārlūki to darīja ar aizkavi.
2. Ja visos pārlūkos rāda sarkanu, tad labāk paroli nevadīt, ja tikai vienā, tad vēl var padomāt.
3. tur nebija nozīmes windows/linux/mac/andorid. tam sertifikātu izdevējam nāca ātrs gals.
4. tika nomainīts uz citu izdevēju.
Visu ienīstā un nodirstā Opera - neviena klūda nekad nav bijusi